14 din 31
14
NOT FUN
  [ Ignoră ]   [ # 196 ]
RankRankRankRank
Administrator
Din: bucurești
Macuser din: 11.10.05

comentam toti, o stire incompleta de la tv…
acum citeva zile , la mai multe televiziuni, stirea a fost prezentata in mai multe feluri
adevarul e dincolo de noi

ps - acum, la un post tv, aflu ca sunt unii, functionari la stat, cu salarii de cincizecidemiideeuro lunar… 50.000 de EURO????
bine ca nu stiu cine sunt, si nu am furca lu’ ciobanul ala…

in rest, sunt un om pasnic, ca voi toti
smile

[ Modificat: 10 Octombrie 2008 12:47 AM de dacuBurebista ]

[ Ignoră ]   [ # 197 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Portugalia
Macuser din: 29.01.07

Eu nu comentez ce am văzut/auzit la știri, complet sau nu. Eu comentam ce am văzut în imaginile din link. Restul nu contează pentru mine. Sau poate ăla are o scuză?!

Semnătură 

“When nothing goes right…. Don’t go left.”

[ Ignoră ]   [ # 198 ]
RankRankRankRank
Administrator
Din: bucurești
Macuser din: 11.10.05

ca sa judeci un fapt, trebuie sa stii cit mai multe amanunte

[ Ignoră ]   [ # 199 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Arad
Macuser din: 17.01.07
Steji - 09 Octombrie 2008 04:29 PM
Ǻﭏdяei - 09 Octombrie 2008 02:05 AM

Eu am zis ca e NOT FUN…

http://carmen.fanaticgamer.ro/?cat=30

Nu e blogul meu dar as vrea sa stiti ce parere aveti (Despre cele doua video-uri postate acolo).

Legea l-ar pedepsi cu inchsoare de la 6 luni la 3 ani ohh
http://www.dreptonline.ro/legislatie/lege_modificare_protectia_animalelor_9_2008.php

I-aș împușca. Scurt! Nu le-aș face același lucru. Nu le-aș dori să le facă cineva (Dumnezeu?) același lucru, pe lumea asta sau ailaltă. M-aș duce în fața lor, le-aș zâmbi frumos și le-aș tăia gâtu’ (din cauză că nu dețin o armă de foc).
Ăia nu sunt oameni, nici măcar animale. Animalele tind să fie mai evoluate din punctul ăsta de vedere decât oamenii. Cu câteva excepții (de rasă - și nici pentru alea nu bag mâna în foc) nu omoară de plăcere, sau din plictiseală, sau de nervi. Doar de nevoie.
Da’, nu. Omu’ e mai inteligent. El omoară NUMAI din plăcere / plictiseală / nervi. Halal homo-sapiens.

Cu o mica completare. Pisica este mamiferul care omoara doar din placere.

Semnătură 

TODAY is a gift: that’s why it is called THE PRESENT.

[ Ignoră ]   [ # 200 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
dacuBurebista - 10 Octombrie 2008 03:22 AM

ca sa judeci un fapt, trebuie sa stii cit mai multe amanunte

Imaginile au vorbit de la sine. Ideea care a fost expusa mai devreme, o sustin si eu. Daca a vrut sa-si faca dreptate omorand cainele… bravo lui. Dar modul in care a facut-o e de condamnat. Modul in care a actionat denota o oarecare cruzime si rautate care intrece orice.

Semnătură 

[ Ignoră ]   [ # 201 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Bucuresti, Calarasilor Way
Macuser din: 06.04.06

Știam eu că există așa ceva, da’ nu îmi mai aduceam aminte. mulțumesc de completare și de reamintire (vizavi de pisică, că ai mai postat o dată cât am butonat eu și nu se înțelegea pentru ce îți mulțumesc grin ).

Semnătură 

Proud owner of a PowerMac G5, dual core 2.3 GHz, 250+500 Gb SATA, SD, Leo.8, SN CK415HT6R5H,
                iPhone 4, 6 Gb, iOS 7.1.2, SN DNPGVHQ6DP0N
                iPhone 5C, 16 Gb, iOS 9.2, SN F2LLKCGWFFT7

[ Ignoră ]   [ # 202 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Bucuresti, Calarasilor Way
Macuser din: 06.04.06
arahnedea - 10 Octombrie 2008 03:00 PM
dacuBurebista - 10 Octombrie 2008 03:22 AM

Daca a vrut sa-si faca dreptate omorand cainele… bravo lui.

Aici țin să te combat. Nu există “bravo lui” în condițiile astea. Poți să bați câinele, poți să-l alergi, poți să ceri celor abilitați să fie omorât (deși nici cu asta nu sunt de acord, da’ hai). Nu poți să-ți faci singur dreptate omorând câinele. Ce-ar fi dacă am omorî toți urșii (de exemplu) doar că vin să mănânce din gunoiul de lângă blocul nostru? De ce nu îi omoară oricine? De ce câinii au alt statut/ Doar pentru că sunt domesticiți? Sau doar pentru că nu sunt specie pe cale de dispariție? Cine ne dă dreptul să decidem asupra vieții sau morții? Natura a înzestrat animalele cu un comportament. Altul decât cel uman. Dacă acel câine asta a simțit să facă... shit happend. Și, ca să îi răspund și lui psergiu, dacă, Doamne ferește, i s-a întâmpla asta copilului meu, nu m-aș răzbuna pe animal. Nu știe ce face, acționează din instinct. Dacă i s-ar întâmpla asta copilului meu ar fi numai vina mea, că n-am avut grijă să NU i se întâmple. Încă o dată: animalul acționează din instinct. Este de datoria noastră să ne apărăm, așa cum o fac alte specii care se apără cum pot în fața unei specii care le poate amenința. Că noi, oamenii, ne apărăm omorându-ne atacatorul… no comment! Cate gazele ați văzut alergând lei?

Semnătură 

Proud owner of a PowerMac G5, dual core 2.3 GHz, 250+500 Gb SATA, SD, Leo.8, SN CK415HT6R5H,
                iPhone 4, 6 Gb, iOS 7.1.2, SN DNPGVHQ6DP0N
                iPhone 5C, 16 Gb, iOS 9.2, SN F2LLKCGWFFT7

[ Ignoră ]   [ # 203 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Buchenland
Macuser din: 06.09.05

Uitați-vă la majoritatea copiilor, au obiceiul să strivească tot ce le iese în cale, gândaci, albine, păianjeni, broscuțe, șopârle, mai târziu ajung să chinuie pisici și căței. Și cum nu cred că părinții îi învață să facă asta, concluzia ar fi că teama sau plăcerea ne determină să ucidem. De alte motive nu mai e nevoie.

arahnedea - 10 Octombrie 2008 02:54 PM

Cu o mica completare. Pisica este mamiferul care omoara doar din placere.

Nu e adevărat, pisica nu omoară “din plăcere”, ci din instinct pentru că este un vânător și un carnivor înnăscut. Pisicile de apartament primesc hrana de la stăpân dar ar vâna în continuare datorită instinctului. Pisicile “vagaboande”, care trăiesc în condiții mai apropiate de cele naturale, vânează pentru a se hrăni și pentru a-și antrena aptitudinile de vânător. Omorul din plăcere este caracteristic numai omului.

Semnătură 

⌘-N

[ Ignoră ]   [ # 204 ]
RankRankRankRank
Sr. Member

In DEX 98 scrie: “INSTÍNCT,  instincte, s.n. Complex de reflexe înnăscute, necondiţionate, proprii indivizilor dintr-o anumită specie şi care le asigură dezvoltarea organismului, alimentarea, reproducerea, apărarea.”

Am o pisica de 1 an. Mananca doar mancare pentru pisici. Stau la parter si o las mereu afara. Am urmarit-o deseori cum iesea si pandea pasari sau orice misca. Vaneaza libelule, fluturi, pasari. De doua ori mi-a adus acasa din trrofeele ei. Nu mananca ce aduce. Dar vaneaza. Deci, din perspectiva mea, o face din placere. Ca sa iti faci o idee, un urs intr-o turma de oi, nu va omora mai multe oi decat poate manca (cel putin asa se spune). Pisica, nu mananca, dar ucide.

Semnătură 

[ Ignoră ]   [ # 205 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
arahnedea - 10 Octombrie 2008 06:48 PM

Deci, din perspectiva mea, o face din placere.

Da, din perspectiva ta așa este, pentru că din perspectiva noastră tindem să echivalăm anumite comportamente și trăsături ale animalelor cu cele ale oamenilor. Ei bine nu e așa, animalele sunt animale, sunt dominate de instincte și nu de emoții precum oamenii.

Semnătură 

⌘-N

[ Ignoră ]   [ # 206 ]
RankRankRank
Member
Din: București. Drumul Taberei
Macuser din: 06.10.07

poate doar se antreneaza si vine sa-ti arate ce poate. sa vezi ca ea e inca un vanator si sa-ti demonstreze ca daca o dai afara ea tot va razbi :D

stiu sunt incredibile.

Semnătură 

just !

[ Ignoră ]   [ # 207 ]
RankRankRankRank
Sr. Member

Ai dreptate. Pe mine ma distreaza. Mai mult ma amuza sa vad cate o baba care striga disperata la mine sa iau pisica din zona verde ca mananca porumbeii. Asta este firea ei si nu intentionez sa o schimb. Am avut mici emotii ca va fi doar o pisica de apartament care va dormi tot timpul si imi va motrosi canapelele. Dar nu e asa. Domestica, dar are tupeu. Ii place afara. In weekenduri, cand sunt plecat, neavand cu cine sa o las, ii las geamul deschis si mancare si apa. Pare destul de relaxata cand ma intorc. Cred ca e mai bine pentru ea sa fie libera sa intre in casa cand vrea ea, decat sa o duc la un adapost. Cineva imi spunea ca pisicile se ataseaza de loc si nu de persoana.

Semnătură 

[ Ignoră ]   [ # 208 ]
RankRankRankRank
Sr. Member

Să le vedeți pe ale mele (două) cum stau chiar acum în geam și se uită încordate la păsărele. Mie-mi place să zic că se uită la Animal Planet.  LOL

Semnătură 

⌘-N

[ Ignoră ]   [ # 209 ]
RankRankRank
Member
Din: București. Drumul Taberei
Macuser din: 06.10.07

pisicile n-au stapan wink

Semnătură 

just !

[ Ignoră ]   [ # 210 ]
RankRankRank
Member
Din: Sibiu
Macuser din: 30.08.07

Korekt…pisicile n-au stăpân, ele sunt semidomestice: în casă se poartă ca și cum ar fi domestică, iar afară ca în sălbăticie. Nici nu pot fi dresate. Eu am și câini și pisici și le văd, sunt cam șmechere, dacă le dai mâncare le ești prieten, dacă nu, ba.
Câinii sunt într-adevăr fideli și iubitori.

Semnătură 

Mac 4 Ever!

Mac Mini Late 2012
Intel i5 @ 2,5 GHz / Intel HD 4000 / 500 GB HDD

iPad Mini 4G

14 din 31
14