15 din 31
15
NOT FUN
  [ Ignoră ]   [ # 211 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: bucuresti/aalborg/viena
Macuser din: 05.10.07

nu este fun, nici not fun, nu este decît o temă de meditație…
m-au impresioniat datele statistice…

http://www.youtube.com/watch?v=vL1trl1FMUw&feature=related

Semnătură 

 ǝʞıl ı

[ Ignoră ]   [ # 212 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Bucharest, White Pond (= Balta Albă)
Macuser din: 11.10.05
haris - 11 Octombrie 2008 04:14 AM

nu este fun, nici not fun, nu este decît o temă de meditație…
m-au impresioniat datele statistice…

http://www.youtube.com/watch?v=vL1trl1FMUw&feature=related

Uite aici anti-fun, dovada a ceea ce știam: România este efectiv o țară de sclavi imbecilizați, fără altă perspectivă decît emigrarea, știind că cetățenii sînt conduși de troglodiți.

OBSERVATOR CULTURAL - Spiritul critic in actiune
Numarul 444 din 09.10.2008
Curriculum european pentru latină şi greacă veche
Interviu cu Alfred Reitermayer, preşedinte al Federaţiei Euroclassica

Rep.: Care este situaţia orelor de latină în Austria şi în alte ţări europene, în momentul de faţă?

A.R.: În Austria, la o populaţie de 8.000.000 de locuitori, sînt 69.000 de profesori de latină, 1.600 de greacă veche, 12 ore de greacă veche şi 19 de latină. În Germania, sînt 32 de ore de latină. Scopul nostru este acela de a ajunge la 20 de ore în total, ceea ce înseamnă 4 ore pe săptămînă. Înţeleg că în România există în jur de 500 de profesori de latină şi aproximativ 30 de greacă veche, şi sînt 6 ore cu totul. Este foarte puţin şi sperăm ca situaţia să se schimbe. Dna Gabriela Creţia şi colegii ei de la Universitate vor să facă noi manuale, mai atractive, dar apare problema fondurilor.

Semnătură 

Cattus sum et thraece loquor
Pisica joacă rolul de tampon asupra efectelor patogene ale stresului. O pisica în casă înseamnă, deci, scăderea tensiunii arteriale, deci și a riscurilor unei boli cardiace. Mai multe pisici, tot mai multe…

[ Ignoră ]   [ # 213 ]
RankRankRank
Member
Din: Black Mesa
Macuser din: 02.05.08

La noi nu se stie bine limba si literatura romana domnule Cattus smile . Problema indicata de tine e una din multele lacune din educatie. Insa daca ar fi o prioritate ar trebui sa se puna accent pe stiintele exacte si “limba noastra-i o comoara”. Pana la latina si greaca veche mai e de luptat, mai ales avand in vedere contextul actual din educatie.
Daca tot vorbim de limbi am fost placut impresionat sa aflu ca in China exista catedra de limba romana. A fost un reportaj pe tvr2 cu o clasa de limba si literatura romana din China. Cel mai mare compliment la adresa noastra de romani zic eu.

Semnătură 

“Every man needs the whorehouse and the inn.”

[ Ignoră ]   [ # 214 ]
RankRankRank
Member
Din: Pitesti(Madrid)
Macuser din: 19.04.08

.....apropo de China,eu imi aduc aminte de ceva vremuri….

Semnătură 

Camionagiu

[ Ignoră ]   [ # 215 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: bucuresti/aalborg/viena
Macuser din: 05.10.07
companyofheroes - 11 Octombrie 2008 11:18 PM

Cel mai mare compliment la adresa noastra de romani zic eu.

compliment pe dracu! pregătesc diplomați, specialiști din diverse domenii - care vor avea sarcină de partid - să lucreze, până la bătrânețe, în românia!
și-n românia ce crezi că formează facultatea de limbă chineză?

Semnătură 

 ǝʞıl ı

[ Ignoră ]   [ # 216 ]
RankRankRank
Member
Din: Black Mesa
Macuser din: 02.05.08

Haris omule era un mic apropo. Si ei invatau romana cum si noi invatam alte limbi tocmai pentru a fi la fel diplomati in alte tari. Nu e nimic rau in asta.

Semnătură 

“Every man needs the whorehouse and the inn.”

[ Ignoră ]   [ # 217 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: /dev/null aka Oradea
Macuser din: 29.07.06

Blogarii te invita la vot. Sau nu!

Semnătură 

and I’m going down to South Park, gonna have myself a time. Friendly faces everywhere, humble folks without temptation. Going down to South Park, gonna leave my woes behind. Ample parking day or night, people spouting, “Howdy neighbor!” Heading on up to South Park, gonna see if I can’t unwind. So, come on down to South Park and meet some friends of mine!

[ Ignoră ]   [ # 218 ]
RankRankRank
Member
Din: bucuresti. sudist
Macuser din: 25.02.07

chestia din attachment ar putea sta bine si la FUN, este? smile

Semnătură 

smile

[ Ignoră ]   [ # 219 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Bacău, România
Macuser din: 24.10.07

The Miniature Earth

Semnătură 

If this town is just an Apple, then let me take a bite - MJ
_______
| iPhone 3G 8GB 3.0.1 | iPod Nano 4GB | Sony Vaio FZ4000 CTO
Most of my time: Helping people with special needs (Psychologist) | Making extra money (Audio Engineer - freelancer)

[ Ignoră ]   [ # 220 ]
RankRankRank
Member
Din: Bucuresti
Macuser din: 25.10.05

Legea nr. 298/2008 privind retinerea datelor generate sau prelucrate de furnizorii de servicii de comunicatii electronice destinate publicului sau de retele publice de comunicatii, care incalca flagrant Constitutia Romaniei, Articolul 28.
Bine, daca se “aranjeaza” constitutia, nu va mai fi nici o incalcare… :(

Semnătură 

“If I were two-faced, would I be wearing this one?”

[ Ignoră ]   [ # 221 ]
RankRankRankRank
Sr. Member

o profesionista!

Semnătură 

and I’m going down to South Park, gonna have myself a time. Friendly faces everywhere, humble folks without temptation. Going down to South Park, gonna leave my woes behind. Ample parking day or night, people spouting, “Howdy neighbor!” Heading on up to South Park, gonna see if I can’t unwind. So, come on down to South Park and meet some friends of mine!

[ Ignoră ]   [ # 222 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Bacău, România
Macuser din: 24.10.07
mediaconvertor - 04 Decembrie 2008 01:30 AM

o profesionista!

“deci” asta am vrut sa postez eu la FUN, bine ca m-am uitat!
E fun ... ce tampitica!!! Nu stiu daca-mi place Vita de vie dar imi place Despot!

Semnătură 

If this town is just an Apple, then let me take a bite - MJ
_______
| iPhone 3G 8GB 3.0.1 | iPod Nano 4GB | Sony Vaio FZ4000 CTO
Most of my time: Helping people with special needs (Psychologist) | Making extra money (Audio Engineer - freelancer)

[ Ignoră ]   [ # 223 ]
RankRankRankRank
Sr. Member

si tu-l poti ajuta pe domnul Constantin Georgescu

Semnătură 

[ Ignoră ]   [ # 224 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Timișoara
Macuser din: 01.03.07

“What do you want to nuke today?” Windows pe submarine nucleare britanice

Semnătură 

The Day Is My Enemy

[ Ignoră ]   [ # 225 ]
RankRankRankRank
Sr. Member

buletin de presa al politiei municipiului bucuresti

Semnătură 

15 din 31
15