Si apropo de mai sus, le-am trimis un mail in care am facut umpic de scandal. Cum e posibil sa livrezi in Moldova, si in Romania nu… bla bla bla
Raspunsul a venit prompt la cateva ore:
“Regarding shipments to Romania - we had to exclude this country from
our shipping list because it is in the black list of our Processing
Company due to fraud.
Sorry for the inconveniences.
If you have any concerns please don’t hesitate to contact us.
Have a great day!”
....
Sa le spun ca o droaie de situri trimit in RO? Ca accepta VISA? Cred ca e inutil. Mai avem de tras o perioada pe tema asta din pacate.
Scuterul a ramas infipt in usa iar “Shmekeru’” a facut o tumba de toata frumusetea.
Eu sunt biciclist. Pe cât pot încerc să nu încalc regulile de circulaţie şi să nu îi încurc pe ceilalţi participanţi la trafic. Dar am observat că în marea cazurilor nu le prea pasă de noi - bicicliştii. Nu rare au fost cazurile în care au schimbat direcţia de mers şi mi-au tăiat calea pe considerentul că de… nu am viteză sau când mă forţau să schimb direcţia de mers pentru că se apropiau prea mult de mine neavând chef să stea să trec şi apoi să schimbe banda. Iar faptul că nu avem piste de biciclete nu este problema mea. În Arad, au construit pe Bulevardul Revoluţiei o tentativă de pistă pentru biciclişti. Este pe partea dreaptă a carosabilului. Problema este că în primul rând şoferii continuă să-şi parcheze maşinile pe acea bandă ceea ce mă obligă să intru in trafic, sau cel mai grav, fiind pe partea dreaptă am oricând şansa ca un bezmetic să deschidă uşa fără să se asigure şi mă izbească cu portiera. Şi aşa cum există în rândul bicicliştilor, a scoouteriştilor sau a bikerilor unii teribilişti, aşa există şi în rândul şoferilor. Am făcut câteva excursii cu bicicleta în afara oraşelor şi de cele mai multe ori am fost surprins să constat că nu trebuie să-mi fie frică de camioane - pentru că şoferii lor au bunul simţ şi te depăşesc la o distanţă apreciabilă, sau dacă vine cineva de pe contrasens stau în spatele tău - cât mai frică mi-a fost de cei cu autoturisme care mă depăşeau de cele mai multe ori trecând la o palmă de mine.
Există un fel de cod al bunelor maniere şi în trafic. Acela trebuie respectat de toţi. Eu sunt conştient de riscurile la care mă expun pe bicicletă şi de aceea caut să circul cât mai corect. dacă şi alţi şoferi ar fi corecţi, poate ar fi altceva.