24 din 31
24
NOT FUN
  [ Ignoră ]   [ # 346 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Bacău, România
Macuser din: 24.10.07
DocOc - 01 August 2009 07:25 PM
Ǻndяei - 01 August 2009 06:49 PM

Cam asta e strategia de marketing a românului! Şi ne mai mirăm de ce ... !!!

AICI

Asta e foarte tare! Ceva asemănător, tipic românesc. Probabil că ați mai văzut-o, dar, nu m-am putut abține.

Una-i să ne tundem şi una-i să ne ffff pe bonuri ... shut eye
http://farm2.static.flickr.com/1223/606150894_64b7c916e6_o.jpg

Semnătură 

If this town is just an Apple, then let me take a bite - MJ
_______
| iPhone 3G 8GB 3.0.1 | iPod Nano 4GB | Sony Vaio FZ4000 CTO
Most of my time: Helping people with special needs (Psychologist) | Making extra money (Audio Engineer - freelancer)

[ Ignoră ]   [ # 347 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Portugalia
Macuser din: 29.01.07

6 august 1945. Unul din cele mai NOT FUN momente ale istoriei.

Semnătură 

“When nothing goes right…. Don’t go left.”

[ Ignoră ]   [ # 348 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Timișoara
Macuser din: 01.03.07
toma - 07 August 2009 12:47 AM

Și mai “not fun” e că aia nu e categorisită a fi crimă de război (ba chiar crimă împotriva umanității). Deh… nemții & japonezii au fost răi, englezii, yankeii și rușii (mda… rușii) au fost buni și imaculați (despre italieni nu poți comenta decât cu ironie, deci nu-i băgăm în discuție).

Semnătură 

The Day Is My Enemy

[ Ignoră ]   [ # 349 ]
RankRankRankRank
Sr. Member

Încă o zi tristă pentru industria auto: Geely, o companie chinezească devenită faimoasă prin clonele jenante și nerușinate ale unor modele de prestigiu, ajunge să preia Volvo. Păcat…

Semnătură 

The Day Is My Enemy

[ Ignoră ]   [ # 350 ]
RankRankRank
Member
Din: Timisoara
Macuser din: 27.01.08

http://www.snotr.com/video/1751 cred ca se incadreaza la Not fun !

Semnătură 

Macbook unibody
Macbook 4.1 Black
Imac 5.2
Ipod Touch 1st gen 8 Gb
Iphone 3G   16 Gb
Iphone 3GS 32 Gb
Ipad 2 16 Gb

[ Ignoră ]   [ # 351 ]
RankRankRank
Member
Din: Schwelm, Deutschland
Macuser din: 07.12.08
CANARIS - 07 August 2009 03:12 AM

Încă o zi tristă pentru industria auto: Geely, o companie chinezească devenită faimoasă prin clonele jenante și nerușinate ale unor modele de prestigiu, ajunge să preia Volvo. Păcat…

Mi-a placut clona dupa rolls-ul phantom xD Daca citesti cu atentie: “Ford va lua în august o decizie oficială privitoare la vânzarea diviziei suedeze, deschizând, astfel, calea constructorului auto chinez pentru preluarea Volvo, precizează publicaţia.”

Semnătură 

MacBook Pro 17”, 2.2GHz quad i7, 4GB ram
MacBook 13,3”, 2.4GHz, 4GB ram, 10.6
iPhone 3GS White; 32 GB
iPod Nano first Gen.; 2 GB
iPod Shuffle first Gen.; 1 GB
Canon EOS 450D

[ Ignoră ]   [ # 352 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Bucureşti, Sala Palatului
Macuser din: 30.10.05
CANARIS - 07 August 2009 01:43 AM

Și mai “not fun” e că aia nu e categorisită a fi crimă de război (ba chiar crimă împotriva umanității). Deh… nemții & japonezii au fost răi, englezii, yankeii și rușii (mda… rușii) au fost buni și imaculați (despre italieni nu poți comenta decât cu ironie, deci nu-i băgăm în discuție).

Aş dori, mult, mult de tot, să nu luaţi vorbele mele ca pe o jignire adusă victimelor. Nici ca pe o sofistică uşuratică. Nici ca pe o dovadă de nesimţire.
Povestea Hiroshimei (şi Nagasaki, fireşte) e una din poveştile triste ale războiului în care alegi: să moară mama sau să moară mă-ta!
Toate analizele privind debarcarea americană în Japonia prevedeau un conflict armat terestru ce urma să dureze încă 10 ani (rezistenţă civilă, gherilă, sabotaj, kamikadze etc.) Numărul morţilor americani în această campanie era estimat la un milion de oameni. Iar al japonezilor, la 10 milioane.
Japonia nu avea de gînd să se predea, cu nici un chip. Repet, asta era o evaluare. Decizia a pus în balanţă pierderile teoretice (care urmau să devină practice) cu o lovitură de forţă ce urma să pună capăt războiului.
Din acest punct de vedere, bombardarea Dresdei a fost un act criminal CU MULT MAI ODIOS (şi nejustificat). Bombardarea Dresdei a avut ca rezultat un număr dublu de morţi.
Repet: spun asta nu ca să justific (nici nu se poate) moartea unor oameni nevinovaţi, ci ca să explic cam cum se iau deciziile în război şi de ce. 
P.S.: Debarcarea aliaţilor în Normandia a fost un masacru. La adresa propriilor trupe. Zeci de mii de tineri au fost trimişi la moarte ca mieii. Ăsta era preţul debarcării. Calculele spuneau că, pînă nu se vor umple plajele de morţi, munţi şi coline de morţi, zidul Atlanticului nu va cădea. Acum spuneţi dvs.: a fost bine? A fost rău? putem, oare, judeca cu “bine” sau “rău”?

[ Ignoră ]   [ # 353 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Bacău, România
Macuser din: 24.10.07

Să ne distrăm!

Semnătură 

If this town is just an Apple, then let me take a bite - MJ
_______
| iPhone 3G 8GB 3.0.1 | iPod Nano 4GB | Sony Vaio FZ4000 CTO
Most of my time: Helping people with special needs (Psychologist) | Making extra money (Audio Engineer - freelancer)

[ Ignoră ]   [ # 354 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
iaru - 08 August 2009 12:32 PM

Din acest punct de vedere, bombardarea Dresdei a fost un act criminal CU MULT MAI ODIOS (şi nejustificat). Bombardarea Dresdei a avut ca rezultat un număr dublu de morţi. Repet: spun asta nu ca să justific (nici nu se poate) moartea unor oameni nevinovaţi, ci ca să explic cam cum se iau deciziile în război şi de ce. 

Înțeleg perfect ce spui. Practic, în locul japonezilor aș fi făcut la fel. În locul americanilor aș fi făcut la fel. Nu analiza și decizia americanilor (sau britanicilor, la Dresda) mi se par revoltătoare, ci ipocrizia de pe urmă: “noi, imaculații”.

Războiul a fost pierdut de niște criminali și câștigat de alți criminali, cam la fel de mari dar cu un PR mai eficient.

Semnătură 

The Day Is My Enemy

[ Ignoră ]   [ # 355 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: /dev/null aka Oradea
Macuser din: 29.07.06

aveti idee cam cat a fost spaga pt treaba asta?

Semnătură 

and I’m going down to South Park, gonna have myself a time. Friendly faces everywhere, humble folks without temptation. Going down to South Park, gonna leave my woes behind. Ample parking day or night, people spouting, “Howdy neighbor!” Heading on up to South Park, gonna see if I can’t unwind. So, come on down to South Park and meet some friends of mine!

[ Ignoră ]   [ # 356 ]
RankRankRankRank
Administrator
Din: bucurești
Macuser din: 11.10.05

sigur ca da - un concediu gratis la marea neagra
raspberry

[ Ignoră ]   [ # 357 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Arad
Macuser din: 17.01.07
iaru - 08 August 2009 12:32 PM
CANARIS - 07 August 2009 01:43 AM

Aş dori, mult, mult de tot, să nu luaţi vorbele mele ca pe o jignire adusă victimelor. Nici ca pe o sofistică uşuratică. Nici ca pe o dovadă de nesimţire.
Povestea Hiroshimei (şi Nagasaki, fireşte) e una din poveştile triste ale războiului în care alegi: să moară mama sau să moară mă-ta!
Toate analizele privind debarcarea americană în Japonia prevedeau un conflict armat terestru ce urma să dureze încă 10 ani (rezistenţă civilă, gherilă, sabotaj, kamikadze etc.) Numărul morţilor americani în această campanie era estimat la un milion de oameni. Iar al japonezilor, la 10 milioane.
Japonia nu avea de gînd să se predea, cu nici un chip. Repet, asta era o evaluare. Decizia a pus în balanţă pierderile teoretice (care urmau să devină practice) cu o lovitură de forţă ce urma să pună capăt războiului.
Din acest punct de vedere, bombardarea Dresdei a fost un act criminal CU MULT MAI ODIOS (şi nejustificat). Bombardarea Dresdei a avut ca rezultat un număr dublu de morţi.
Repet: spun asta nu ca să justific (nici nu se poate) moartea unor oameni nevinovaţi, ci ca să explic cam cum se iau deciziile în război şi de ce. 
P.S.: Debarcarea aliaţilor în Normandia a fost un masacru. La adresa propriilor trupe. Zeci de mii de tineri au fost trimişi la moarte ca mieii. Ăsta era preţul debarcării. Calculele spuneau că, pînă nu se vor umple plajele de morţi, munţi şi coline de morţi, zidul Atlanticului nu va cădea. Acum spuneţi dvs.: a fost bine? A fost rău? putem, oare, judeca cu “bine” sau “rău”?

Sunt perfect de acord cu tine. De altfel, întreg WW 2 a fost cea mai odioasă crimă de război doar că nu există o terţă parte să-i încrimineze atât pe Aliaţi cât şi pe nemţi şi aliaţii lor. Am citit cartea gen. Eissenhower - Cruciadă în Europa. Cutremurătoare!!! Totul, dar totul s-a rezumat la calcule, statistici şi probabilităţi.

Semnătură 

TODAY is a gift: that’s why it is called THE PRESENT.

[ Ignoră ]   [ # 358 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Portugalia
Macuser din: 29.01.07
arahnedea - 01 Septembrie 2009 08:09 PM

Totul, dar totul s-a rezumat la calcule, statistici şi probabilităţi.

Crezi că acum e altfel?  mad

Semnătură 

“When nothing goes right…. Don’t go left.”

[ Ignoră ]   [ # 359 ]
RankRankRankRank
Administrator
Din: bucurești
Macuser din: 11.10.05

suntem spionati…

[ Ignoră ]   [ # 360 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Sinaia
Macuser din: 21.06.08

Mă omoară ăştia de la Facebook cu ortografia lor.

Fișiere atașate
Picture 2.zip  (Dimensiune Fişier 10 - Downloads: 39)
 Semnătură 

Macbook Air (13-inch, Mid 2013)
Macbook (Late 2007)

24 din 31
24