Citat:
“Daca incepeam eu topicul s-ar fi numit „Votati un macuser consilier! PNL - Cattus la consiliul capitalei”.
Si da, sunt discutii generale, un pic de politica si o berica nu strica.”
Inchis citatul.
sursa: “Eu cu cine votez / Macuseri la primărie.”
La APPLE
urmează - să vă duceți la McDonalds și să faceți scandal că ce vă vând ei nu e Cola că la CocaCola.com pe site scrie că Cola vine doar în sticlă și ei o vând în pahar ?
uite aici ce zic uni despre bauturile din dozatoare
Cercetatorii de la Universitatea Hollins din SUA au ajuns la concluzii surprinzatoare dupa ce au examinat compozitia bacteriana a bauturilor de la dozatoare. In acestea sunt prezente inclusiv bacterii de origine fecala. Studiul a inclus dozatoarele de bauturi racoritoare si apa de la 20 de dozatoare cu autoservire si de la 10 cu servire. S-a efectuad si un studiu follow up, in cadrul caruia s-a studiat flora bacteriana din 27 de bauturi provenind din noua dozatoare.
Pe la mijlocul secolului al 15-lea, în centrul Valahiei, în preajma Oborului lui Bucur, unde se ținea târgul, a început să se formeze un mic oraș.
În 1459 domnitorul Vlad al 3-lea (cel numit și Tepeș) și-a mutat curtea regală în Târgul Bucureștilor.
Târgul, având în vechime denumirea oficială de “Târgul Moșilor” a fost și este știut de toată lumea ca “Obor”.
Până astăzi.
Astăzi a fost ultima zi în care a mai fost deschisă rămășița de piață și hala.
Mâine e evacuarea și de Luni intră buldozerele.
Va fi acolo un Mall.
Cică.
Dacă tot ne chinuim să ștergem orice urmă a istoriei, de ce nu schimbăm și numele orașului ?
mi-am scapat MBPul unibody din rucsacul deschis (rucsac golla destept cu bareta de siguranta, dar deh mana destinului)
a cazut cam de la 1,3m pe asfalt pe muchie, pe coltul dinspre ecran dreapta, IN PLOAIE. n-am putut sa verific daca mai traieste decat dupa 90 de secunde cand am ajuns la un adapost. mai avea lumina, dar nu am mai putut deschide ecranul. aluminiul s-a indoit si a blocat complet ecranul.
ffw 30 de minute acasa. surubelnita, nimic. am bagat niste smirghel si am pilit aluminiul de pe unibody suficient cat sa fortez deschis ecranul apoi cu patentul am indreptat ecranul.
si in dreapta si in stanga… n-am scris dar a sarit din colt in celalt asa ca a indoit 2 colturi de ecran. plus o adancitura pe capac la al treilea colt. s-a rotit complet pe asfalt…
merge perfect, n-are nici o problema, ecranul e construit cu vreo 8 mm in partea de jos fara sticla, asa ca n-a atins-o. arata mult mai bine decat ma asteptam, se vede, dar nu rau.
imi plac macurile cu personalitate, n-o sa ma deranjeze deloc cicatricea. cu ocazia asta mi-am raspuns in cel mai simplu mod la intrebarea: ar trebui sa-mi cumpar si apple care pentru inca 2 ani de garantie? nu, cine l-ar mai lua asa in service?