Na belea, ca si eu am o poveste d-asta: acum vreo saptamana mi-a cazut MBP-ul, tot de la vreun metru si ceva, pe gresie: zbang intr-un colt, apoi in celalalt (acum imi dau seama ca unibody-ul asta e destept foc: e suficient de elastic incat sa sara in sus dupa o cadere d-asta, atenuand astfel socul). Cred ca am avut noroc ca a cazut in colturile din față.
Primul colt e turtit binisor, atat corpul propriu-zis, cat si al capacului; insa se inchide/deschide fara probleme.
Va dati seama, eram convins ca s-a spart ecranul, cel putin. Dar nu, garnitura aia de cauciuc probabil ca a fost salvarea.
Totul e OK, dar cred ca o sa incerc sa indrept cat pot carcasa. Insa nu si la coltul ecranului, acolo mi-e frica ca o sa-l sparg daca umblu.
Deh, Macuri cu personalitate! Oricum, sa traiasca nea Steve si unibody-ul lui!
Florin Necula… hmmm… suna cunoscut numele. Credit card skimming la bancomat… hmmm… si de asta am mai auzit. Noua profesie de aur a conationalilor nostrii in afara Romaniei. Sa ne mandrim, si ei sunt ai nostrii. http://www.thesmokinggun.com/archive/years/2010/0302101flash1.html
cred că a mai fost…
concluzia este că nu faci glume proaste pe un aeroport al cărei țări este în stare de război de peste 40 de ani. nu macul trebuia împușcat ci proprietara…
Mai bine să omori zece laptopuri nevinovate decât să-ți scape un singur laptop dușmănos - ar suna o parafrazare a unui nazist de frunte, Himmler… (dar înțeleg perfect reacția oficialităților de pe aeroport: securitatea e mai importantă decât un calculator amărât)
un pc are ferestre… prin ferestre se poate vedea… ce dracu vezi printr-un măr? și de ce nu-i întreg? cine a mușcat di el și de ce?
dar deja o dau în fun.
putea fi orice alt tip de calculator, citiți cu atenție articolul și comentariile și cred c-o să vă pară rău că gloanțele au ratat intenționat adevărata țintă, de fapt totul este un soi avertisment pentru cretini. defunctul fiind un produs de tipul “iwant it too” a folosit strategiei de “conformare și ordonare” a pasagerului.
și da, face parte din brandul lor de țară... și glonțul și marul!!! (și altele)
M-am cam prins și eu că e pentru rating, dar chiar așa? Dă-l dreaq de jurnalism, mâine-poimâine vom vedea poll-uri despre omorât câini, violat babe, etc.
P.S.: nu cred că plutonul de execuție e de ales (dacă ai): cică plaga împușcată doare al naibii (n-ai vrea să pleci dincolo înjurând) -> injecția letală ar fi cea mai “plăcută”...ptiu, na’ că m-a prins “studiul” lor
Păi dacă ochitorii nu-s toți suferinzi de Parkinson iar execuția e una “clasică” (se țintește inima), nu mai pleci niciunde. Cât despre injecție letală... nu. Mi-e frică de ace.