26 din 31
26
NOT FUN
  [ Ignoră ]   [ # 376 ]
RankRankRankRank
Administrator
Din: județul Devon, UK
Macuser din: 18.10.05

Na belea, ca si eu am o poveste d-asta: acum vreo saptamana mi-a cazut MBP-ul, tot de la vreun metru si ceva, pe gresie: zbang intr-un colt, apoi in celalalt (acum imi dau seama ca unibody-ul asta e destept foc: e suficient de elastic incat sa sara in sus dupa o cadere d-asta, atenuand astfel socul). Cred ca am avut noroc ca a cazut in colturile din față.
Primul colt e turtit binisor, atat corpul propriu-zis, cat si al capacului; insa se inchide/deschide fara probleme.
Va dati seama, eram convins ca s-a spart ecranul, cel putin. Dar nu, garnitura aia de cauciuc probabil ca a fost salvarea.

Totul e OK, dar cred ca o sa incerc sa indrept cat pot carcasa. Insa nu si la coltul ecranului, acolo mi-e frica ca o sa-l sparg daca umblu.

Deh, Macuri cu personalitate! Oricum, sa traiasca nea Steve si unibody-ul lui!

[ Ignoră ]   [ # 377 ]
RankRankRankRank
Administrator
Din: London, UK
Macuser din: 11.10.05

Florin Necula… hmmm… suna cunoscut numele. Credit card skimming la bancomat… hmmm… si de asta am mai auzit. Noua profesie de aur a conationalilor nostrii in afara Romaniei. Sa ne mandrim, si ei sunt ai nostrii.
http://www.thesmokinggun.com/archive/years/2010/0302101flash1.html

Semnătură 

MB12 early2015, mini late2018, i2, i4S, iX, Watch Nike (Series3), iPad 1, iPad Pro 9.7”,  Pencil, shuffle 4, TV4, AExtreme x2, AEBSv2, AEBS original(x2) v1(x2), Homepod (x2), iPod Hi-Fi (x3)

[ Ignoră ]   [ # 378 ]
RankRankRank
Member
Din: Pitesti(Madrid)
Macuser din: 19.04.08

O fi vreo ruda de a mea…..ca avem acelasi nume grrr  gulp

Semnătură 

Camionagiu

[ Ignoră ]   [ # 379 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: bucuresti/aalborg/viena
Macuser din: 05.10.07
altero - 25 Februarie 2010 07:44 PM

...
Deh, Macuri cu personalitate! Oricum, sa traiasca nea Steve si unibody-ul lui!

următoarele macuri vor fi facute din cauciuc, dupa serviciu il poti folosi ca minge pentru o miuta!

in 2100 va fi migea oficiala a campionatelor mondiale de fotbal!!! gresia a patit ceva? ca un mac mai schimbi dar un meserias gasesti mai greu!
smile

Semnătură 

 ǝʞıl ı

[ Ignoră ]   [ # 380 ]
Rank
Newbie
Din: Bucuresti
Macuser din: 29.11.07

Ceva ce nu are legatura cu Apple sau Mac dar a reusit sa ma enerveze destul de mult: http://www.adevarul.ro/locale/bucuresti/Bucuresti-_Muzeul_Aviatiei-pe_cale_sa_devina_ANL_0_245375725.html

In ce ... beep ... de tara traim?

[ Ignoră ]   [ # 381 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: București
Macuser din: 23.03.09

Cel mai realist First Person Shooter pe MacBook Pro.

Semnătură 

Mac Mini Intel MGEN2LL/A, MC815LL/A - Sierra, MC239LL/A - ESXI 5.5, MB138LL/A Lion
Power Mac G4 M8787LL/A OpenBSD/macppc
Power Mac G5 Leopard
AppleTV2, iPhone 6+/64, iPhone 4, iPhone 2G

[ Ignoră ]   [ # 382 ]
RankRankRankRank
Sr. Member

cred că a mai fost…
concluzia este că nu faci glume proaste pe un aeroport al cărei țări este în stare de război de peste 40 de ani. nu macul trebuia împușcat ci proprietara…

Semnătură 

 ǝʞıl ı

[ Ignoră ]   [ # 383 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Timișoara
Macuser din: 01.03.07
haris - 24 August 2010 11:03 PM

nu macul trebuia împușcat ci proprietara…

Mai bine să omori zece laptopuri nevinovate decât să-ți scape un singur laptop dușmănos - ar suna o parafrazare a unui nazist de frunte, Himmler… (dar înțeleg perfect reacția oficialităților de pe aeroport: securitatea e mai importantă decât un calculator amărât)

Semnătură 

The Day Is My Enemy

[ Ignoră ]   [ # 384 ]
RankRankRankRank
Sr. Member

un pc are ferestre… prin ferestre se poate vedea… ce dracu vezi printr-un măr? și de ce nu-i întreg? cine a mușcat di el și de ce?
dar deja o dau în fun.

putea fi orice alt tip de calculator, citiți cu atenție articolul și comentariile și cred c-o să vă pară rău că gloanțele au ratat intenționat adevărata țintă, de fapt totul este un soi avertisment pentru cretini. defunctul fiind un produs de tipul “iwant it too” a folosit strategiei de “conformare și ordonare” a pasagerului.
și da, face parte din brandul lor de țară... și glonțul și marul!!! (și altele)

Semnătură 

 ǝʞıl ı

[ Ignoră ]   [ # 385 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Sufrajeria lu' Firea (fost maidan al lui Oprescu)
Macuser din: 06.12.05

deci az’ găsim un articol:
http://www.adevarul.ro/actualitate/eveniment/Incepe_Loteria_Vizelor_2012-_Afla_care_sunt_conditiile_de_calificare_si_ce_este_nou_0_347365636.html

păi hai să vedem cum o fi să plecăm dreaq d-acilea…

ne, ne neeeeee…. Internet Ecsplorer musai!

Semnătură 

Adam nu era decît un om ceea ce explică totul. El nu dorea mărul de dragul mărului. Îl dorea pentru că era interzis….

[ Ignoră ]   [ # 386 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: București
Macuser din: 23.03.09

Ce tari sunt bajetzii astia, cum au gasit ei pe net niste poze pentru newsletter:
http://www.emag.ro/newsletter/2010_10_20_Apple/

Semnătură 

Mac Mini Intel MGEN2LL/A, MC815LL/A - Sierra, MC239LL/A - ESXI 5.5, MB138LL/A Lion
Power Mac G4 M8787LL/A OpenBSD/macppc
Power Mac G5 Leopard
AppleTV2, iPhone 6+/64, iPhone 4, iPhone 2G

[ Ignoră ]   [ # 387 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Macuser din: 02.12.07

Pe prima pagină a site-ului “Cotidianul.ro”? Chiar în halulu ăsta? Bleah…

Semnătură 

iPhone 5c

[ Ignoră ]   [ # 388 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
calinescu26 - 29 Octombrie 2010 03:28 AM

Pe prima pagină a site-ului “Cotidianul.ro”? Chiar în halulu ăsta? Bleah…

Chestia aia a fost pusă acolo pentru rating. Atât și nimic mai mult.

Pe de altă parte, ca să fim morbid-realiști, plutonul de execuție este, după moartea în somn și infarct, cea mai ușoară modalitate de a pleca dincolo.

Semnătură 

The Day Is My Enemy

[ Ignoră ]   [ # 389 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Macuser din: 02.12.07

M-am cam prins și eu că e pentru rating, dar chiar așa? Dă-l dreaq de jurnalism, mâine-poimâine vom vedea poll-uri despre omorât câini, violat babe, etc.
P.S.: nu cred că plutonul de execuție e de ales (dacă ai): cică plaga împușcată doare al naibii (n-ai vrea să pleci dincolo înjurând) -> injecția letală ar fi cea mai “plăcută”...ptiu, na’ că m-a prins “studiul” lor smile

Semnătură 

iPhone 5c

[ Ignoră ]   [ # 390 ]
RankRankRankRank
Sr. Member

Păi dacă ochitorii nu-s toți suferinzi de Parkinson iar execuția e una “clasică” (se țintește inima), nu mai pleci niciunde. Cât despre injecție letală... nu. Mi-e frică de ace.  LOL

Semnătură 

The Day Is My Enemy

26 din 31
26