Apoi am prieteni popi. Au o vorba, sigur o stiti: Fa ce zice popa, nu ce face!
Ei imi povestesc ca este exact aceeasi mafie ca si in medicina, avocatura, notariat. Dai bani sa primesti parohie, dupa care dai bani sa o pastrezi.
Ca sa faci bani, trebui sa iti aduci turma in biserica, daca n-ai biserica vei fi ajutat sa o construiesti, dar dai banii inapoi, s.a.m.d.
Faza cu popii e o afacere. Chestiile sfinte sunt mijloacele de lucru in aceasta afacere. ignoranta si incultura sunt obiectul muncii.
Din pacate, observ cum zi de zi ne ducem incet -incet in secolele trecute,transformandune dintr-un stat laic intr-un stat religios.
O victorie a popimii este reitroducerea OBLIGATORIE a religiei in scoli.
Dovada ca si ei sunt disperati pentru faptul le-a scazut numarul de oi din turma.
Putini popi au cultura necesara meseriei lor.
Ce sa zica si ei, din martisoare nu au cota parte aici e problema. Cum zicea Harris, un spital, un azil, un adapost pentru animale, o puscarie sau un orfelinat(si asta e ciudat , copii sunt la mare cautare printre astia) nu facem in schimb avem biserici peste biserici, dar asta e prostia se plateste si avem prosti din belsug… Biserica este cea mai mare mafia si cea mai bine organizata din lume asa in ca Romania ce pretentii sa avem ? Si pe vremea mea era religia obligatorie , dar nu o faceai daca erai ateu sau mai stiu eu ce motive gaseai. Atata timp cat exista oameni care dau cu capu inainte sa vada nu stiu ce mana de oase si sa primeasca niste sarmale reci de la ‘batmani’ asa o tinem .
“Stimate client, in 07.07.11 v-am expediat coletul Yves Rocher 147,8 RON cu nr.prezentare 937633. Veti primi avizul postal in curand.Va multumim! 021 2036131.”
asta mi-a venit sms pe contul de internet si date vodafone.
nu sunt client, n-am facut nici o comanda.
le pot sparge basca in vreun fel?
Am primit instiintare ca trebuie sa imi declar veniturile pe anu trecut, dar eu nu mai stiu ce am facut anu trecut. Pe alea de la apple nu le-as declara daca nu m-a dat banca in gat. Pe restul sper sa le gasesc pe acasa.
Din: Sufrajeria lu' Firea (fost maidan al lui Oprescu)
Macuser din: 06.12.05
Io primesc pe 18 iun înștiințare cu titlu executoriu pt 200 lei. deci un drum + timp pierdut pînă la poștă.
Trimit contabilului pe mail scanul. El face un drum + timp pierdut pt. a lua fișa de la administrație (fișa care oricum era varză, că nici măcar nu se pupa cu ce ziceau în înștiințare)
Azi vine iar o înștiințare.
Privind stingerea creanțelor. Deci de fapt nu datorez nimic.
Deci încă un drum + timp pierdut.
Interesantă e formularea însă: “vă înștiințăm că plățile efectuate de dvs. au stins creanțe fiscale, bla-bla”
Care plăți, băh idioților?
Că între prima înștiințare (18 iun) și azi, n-am făcut nicio plată!
porcii de la voda au dat datele mele, desi contractual, l-am interzis acest lucru.
cred ca saptamana viitoare voi avea parte de s3x salbatic cu mama lui voda!
1. A ta nevasta/prietena/amica/amanta și-a făcut o comandă și așteaptă să i le plătești.
2. Cel/cea care a făcut a greșit numărul de telefon.
3. Cel/cea care a recepționat comanda a greșit la înregistrare.
4. Poate ai făcut comanda și ai uitat.
nevasta face comanda la medicamente pentru chimio terapie, nu la cometice. astea,oricum, eu le cumpar.
prietena imi da bani pentru tratamentul de mai sus nu cere cosmetice!!!
amanta? nu am timp de asa ceva. ar fi interesant, dar nu.
nu este nici o greseala, am primit cuponul cu toate datele mele.