I’m Tom (aka Spinner), a Stage6 user and an employee of DivX, Inc., the company behind the service. I’m writing this message today to inform you that we plan to shut down Stage6 on February 28, 2008. Upload functionality has already been turned off, and you’ll be able to view and download videos until Thursday.
Posted 2 days ago (2/25/08 8:09PM PST) by Spinner | Comments (10723)
Uitati ce parinti cretini, ce ii fac bitetului copil . Si ce a scrie cretinul care a uploadad video-ul, probabil fratele, ca de fapt a primit xbox-ul, nu este adevarat, cei de la engadget, il cauta pe copil sa ii dea un xbox
Uitati ce parinti cretini, ce ii fac bitetului copil . Si ce a scrie cretinul care a uploadad video-ul, probabil fratele, ca de fapt a primit xbox-ul, nu este adevarat, cei de la engadget, il cauta pe copil sa ii dea un xbox
CEA MAI DE CĂCAT GLUMĂ CE POATE FI FĂCUTĂ. Aproape că mi-au dat lacrimile. ASEMENEA PĂRINȚI AR TREBUI DECĂZUȚI DIN DREPTURI.
CEA MAI DE CĂCAT GLUMĂ CE POATE FI FĂCUTĂ. Aproape că mi-au dat lacrimile. ASEMENEA PĂRINȚI AR TREBUI DECĂZUȚI DIN DREPTURI.
se numeste viață!
la fel ma simt cînd vreau să cumpăr un produs, influențat de o reclamă care se dovește a fi mincinoasă!
la fel este cînd solicit un credit la bancă și constat ca pe lîngă formularele pe care le-am completat mai sînt citeva și după ce semnez și nu mai este cale de întors mi se spune ca valoarea dobînzilor va fi cea practicată de banca și nu cea căruia i s-a faut atîta Tam-Tam…
la fel poți păți cînd iei ouă, cartușe, hard diskuri etc
cînd te căsătorești… nu-ti spune nimeni că “foaia” se poate schimba în cel mult un an… că mai cară și un bagaj de rude nesimțite care fac din tine unul de-al lor… pe nesimțite. și după ceva vreme faci un copil… vine crăciunul și-i dai un cadou, și bineînțeles, filmezi și pui pe net lacrimile și glumele savate.
e trist! și ce? încă unul care a început procesul de maturizare… înainte de termen!
nu e singurul…
Da, te astepti ca toti din lume sa incerce sa te insele, dar cei dragi te astepti sa te consoleze, sa fie cei in care ai incredere deplina. Chistia din film e cruzime cruda. Imi vine sa ii sparg mutra idiotului ce tine camera.
se numeste viață!
la fel ma simt cînd vreau să cumpăr un produs, influențat de o reclamă care se dovește a fi mincinoasă!
la fel este cînd solicit un credit la bancă și constat ca pe lîngă formularele pe care le-am completat mai sînt citeva și după ce semnez și nu mai este cale de întors mi se spune ca valoarea dobînzilor va fi cea practicată de banca și nu cea căruia i s-a faut atîta Tam-Tam…
la fel poți păți cînd iei ouă, cartușe, hard diskuri etc
cînd te căsătorești… nu-ti spune nimeni că “foaia” se poate schimba în cel mult un an… că mai cară și un bagaj de rude nesimțite care fac din tine unul de-al lor… pe nesimțite. și după ceva vreme faci un copil… vine crăciunul și-i dai un cadou, și bineînțeles, filmezi și pui pe net lacrimile și glumele savate.
e trist! și ce? încă unul care a început procesul de maturizare… înainte de termen!
nu e singurul…
Ai și tu dreptate.Se întîmplă multe în lumea asta, care mai de care. Dar cazul ăsta l-am văzut. E public. Puștiul ăla n-a cerut un credit, și-a dorit o consolă. Să auzi un zvon precum că vecinul de la șapte își terorizează familia, e una. Asta e, precum spui, procesul de maturizare. Dar să-l vezi pe youtube cum își violează fetița de 6 ani, ei bine…...
Băi și ce-o să se mai mire presa cînd va lua puștiul o armă și își va ciurui familia, sau cîțiva colegi nevinovați.
Da, te astepti ca toti din lume sa incerce sa te insele, dar cei dragi te astepti sa te consoleze, sa fie cei in care ai incredere deplina. Chistia din film e cruzime cruda. Imi vine sa ii sparg mutra idiotului ce tine camera.
n-ai înțeles că piciulică este victima unui complot? al cu camera este doar unul intre cei care trebuiesc pocniți…
cînd vor fi batrîni plictisiți, în vreun azil, ar fi mișto să primeasca jocuri de puzzle cu piese schimbate!
o astfel de situație poate creea stare de isterie colectivă...
ne arata ca micutul a primit ce-si dorea, pina la urma, dar nu din partea parintilor…
foarte frumos!
punem pariu ca familia lui il va mai invata o lectie?
aceea de a avea si-a nu avea… o sa il vinda!
ar fi surprinzator sa nu… si vor filma, inca o data, lacrimi si glume deosebite in speranta ca o inima sensibila ii va mai darui unul…
Pai inca nu l-au gasit pe pusti, v-or sa fie siguri ca el este copilul inainte sa ii dea xbox-ul (logic!), dar o data ce sunt siguri ca el este copilul, ii trimit un xbox 360.
Sincer, daca copilul asta ii omoara pe toti in somn si ii baga in cutii de xbox, eu nu il pot condamna, si daca eu personal ii stiam, sau aveam cum sa dau de animalele alea de parinti si pe fratele lui, ii ‘jucam’ in picioare, de mancau prin pai 5 ani de acum in colo!
Asta nu e nici lectie de viata, nici distactie nici nimic, e cruzime cruda…pai ce lectie le-as administra eu, le-as crapa capu’ in doua la fiecare in parte cu cate un xbox…sa iti bati joc de un biet copil asa de Craciun nu e normal
[ Modificat: 03 Martie 2008 04:59 AM de mirceahr ]
Of, asta e doar una ce se vede pe net. Dar uitati-va la emisiunile unde niste degenerati tirasc dupa ei niste copii. Unde stau toti - chiombi, abrutizati, claie peste gramada. Din pacate, asta e lumea in care traim, iar dimensiunile cruzimii fata de cei mai slabi ca noi nici nu pot fi imaginate!