6 din 31
6
NOT FUN
  [ Ignoră ]   [ # 76 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Portugalia
Macuser din: 29.01.07
dracia - 19 Martie 2008 03:29 AM

portughezii ascultau manele ălea? or fi manele de manele de au ajuns pe acolo smile măicuțăăă...

Păi e GUTA&SORINA;. Normal, că e cei mai jmekeri și mai marfă de marfă.

Semnătură 

“When nothing goes right…. Don’t go left.”

[ Ignoră ]   [ # 77 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Bucureşti, Dr Taberei Hood
Macuser din: 09.10.06

sorina să-mi fie cu iertare, da nu știu cine e…

Semnătură 

There is no spoon

[ Ignoră ]   [ # 78 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: /dev/null aka Oradea
Macuser din: 29.07.06

Libertatea e un concept depasit!
Daca tot vine Bush, poate-l ajutam pe baiatul asta
A murit Arthur C. Clarke

Semnătură 

and I’m going down to South Park, gonna have myself a time. Friendly faces everywhere, humble folks without temptation. Going down to South Park, gonna leave my woes behind. Ample parking day or night, people spouting, “Howdy neighbor!” Heading on up to South Park, gonna see if I can’t unwind. So, come on down to South Park and meet some friends of mine!

[ Ignoră ]   [ # 79 ]
RankRankRank
Member
Din: Bucuresti
Macuser din: 03.02.08
mediaconvertor - 19 Martie 2008 03:26 PM

A murit Arthur C. Clarke

D-zeu sa-l odihneasca! Am citit si voi citi intotdeauna cu placere si interes creatiile lui.

Semnătură 

MacBook Pro “Core Duo” 2.0 15”
MacBook “Core Duo” 1.83 13” White
iPhone 3G 8Gb 3.1.2
iPod Nano 4th gen 4Gb
Airport Express Base Station with Airtunes

[ Ignoră ]   [ # 80 ]
RankRankRank
Member
Din: Bucuresti, Ro
Macuser din: 31.10.07

Plus cele cateva zeci de camere care au inceput sa apara in Bucuresti si vor mai aparea, plus cartelele de RATB/Metrorex PERSONALIZATE, sa nu mai vorbim de cardurile bancare, sateliti care pot face macro la un chistoc in desert, digitalizarea comunicatiilor de voce/text ce nu le face decat mai vulnerabile in fata unor minti pricepute. Ne indreptam cu pasi repezi spre mediul de viata din 1984 (George Orwell), Brazil (Terry Gilliam) sau Equilibrium (Kurt Wimmer).
O sa avem senzori sa se vada si cum o facem capra sau misionar (scuze da nu ma pot abtine sa nu vomit la ideile astea).

Semnătură 

Accidentele se întâmplă atunci când doi sau mai mulți oameni vor să pară deștepți simultan.

[ Ignoră ]   [ # 81 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Sufrajeria lu' Firea (fost maidan al lui Oprescu)
Macuser din: 06.12.05
grEEnlighter - 19 Martie 2008 05:44 PM

Plus cele cateva zeci de camere care au inceput sa apara in Bucuresti si vor mai aparea, plus cartelele de RATB/Metrorex PERSONALIZATE, sa nu mai vorbim de cardurile bancare, sateliti care pot face macro la un chistoc in desert, digitalizarea comunicatiilor de voce/text ce nu le face decat mai vulnerabile in fata unor minti pricepute. Ne indreptam cu pasi repezi spre mediul de viata din 1984 (George Orwell), Brazil (Terry Gilliam) sau Equilibrium (Kurt Wimmer).
O sa avem senzori sa se vada si cum o facem capra sau misionar (scuze da nu ma pot abtine sa nu vomit la ideile astea).

nope, parca Terminator e mai plauzibil…

doar un cîine…

Semnătură 

Adam nu era decît un om ceea ce explică totul. El nu dorea mărul de dragul mărului. Îl dorea pentru că era interzis….

[ Ignoră ]   [ # 82 ]
RankRankRankRank
Administrator
Din: The Colony, TX
Macuser din: 11.10.05

http://www.cnss-summitbucharest.eu/18_restrictii_rutiere.html

Semnătură 

Apple:5x macmini (G4, 2007, 2009, 2010, 2012)
UNIX:IBM 7011-250/AIX 5.1, HP Jornada 680/JLime, HP 9000 F20/HP-UX 11.11
PC:PentiumD/Debian, HP t5300/Debian
Misc:Spectrum 48k, 8x Raspberry Pi, 2x CHIP

[ Ignoră ]   [ # 83 ]
RankRankRankRank
Administrator
Din: județul Devon, UK
Macuser din: 18.10.05

Ati auzit ca nu i-au lasat pe aia (6!) care vroiau sa protesteze contra NATO sa intre in tara? Sper sa iasa un mare scandal. Cand ne expulzeaza italienii se umfla tărâța in noi.

One, two, three, four
We don’t want a fucking war! ☮

[ Ignoră ]   [ # 84 ]
RankRankRank
Member
Din: Bucuresti, Ro
Macuser din: 31.10.07

Si iara ne aducem aminte ca locuim la capatul pamantului….

Semnătură 

Accidentele se întâmplă atunci când doi sau mai mulți oameni vor să pară deștepți simultan.

[ Ignoră ]   [ # 85 ]
RankRankRankRank
Sr. Member

nu stiu sigur daca e de “notfun” sau de “fun”. dar stiu ca am avut ghinion sa dobandesc prin nascare cetatenia romana. ca sa nu incarcam minunatul forum de injuraturi, putem sa injuram aici. pe cine??? pai cum pe cine?! pe ei!

Semnătură 

and I’m going down to South Park, gonna have myself a time. Friendly faces everywhere, humble folks without temptation. Going down to South Park, gonna leave my woes behind. Ample parking day or night, people spouting, “Howdy neighbor!” Heading on up to South Park, gonna see if I can’t unwind. So, come on down to South Park and meet some friends of mine!

[ Ignoră ]   [ # 86 ]
RankRankRankRank
Sr. Member

Crima ca forma de arta

Semnătură 

[ Ignoră ]   [ # 87 ]
RankRankRankRank
Administrator
Din: London, UK
Macuser din: 11.10.05

De ce unii aproape normali cred ca daca au anonimitate si galerie inseamna ca trebuie sa devina idioti?

Semnătură 

MB12 early2015, mini late2018, i2, i4S, iX, Watch Nike (Series3), iPad 1, iPad Pro 9.7”,  Pencil, shuffle 4, TV4, AExtreme x2, AEBSv2, AEBS original(x2) v1(x2), Homepod (x2), iPod Hi-Fi (x3)

[ Ignoră ]   [ # 88 ]
RankRankRankRank
Sr. Member

A murit Monica Lovinescu!

Semnătură 

[ Ignoră ]   [ # 89 ]
RankRankRank
Member
Din: Bucharest
Macuser din: 25.07.06
mediaconvertor - 31 Martie 2008 03:44 PM

Crima ca forma de arta

eu as fi facut o chestie de genul asta cu un singur scop. sa vad reactia oamenilor. sa vad cati oameni din toti aia care viziteaza expozitia, fac ceva.
am vazut mai nou ca se fac petitii pe net impotriva artistului astuia.. oare chiar nu vedem nimic??
ce se poate rezolva cu o petitie pe net?? nimic! urasc oamenii astia care sunt asa de sensibili si de atacati la faze de genul asta.. dar care nu stiu sa faca nimic.. nu sunt capabili sa gaseasca o solutie.
de ce nimeni din vizitatorii aia nu a facut nimic? de ce nu a adus nimeni o bucata de paine sau un castron de apa cainelui?
e mai bine sa facem petitii in schimb.

[ Ignoră ]   [ # 90 ]
RankRankRankRank
Administrator
Din: județul Devon, UK
Macuser din: 18.10.05

Pai eu nu puteam sa ma duc in Honduras sa ii dau un pumn in nas “artistului”, dar am putut semna petitia.

6 din 31
6