Plus cele cateva zeci de camere care au inceput sa apara in Bucuresti si vor mai aparea, plus cartelele de RATB/Metrorex PERSONALIZATE, sa nu mai vorbim de cardurile bancare, sateliti care pot face macro la un chistoc in desert, digitalizarea comunicatiilor de voce/text ce nu le face decat mai vulnerabile in fata unor minti pricepute. Ne indreptam cu pasi repezi spre mediul de viata din 1984 (George Orwell), Brazil (Terry Gilliam) sau Equilibrium (Kurt Wimmer).
O sa avem senzori sa se vada si cum o facem capra sau misionar (scuze da nu ma pot abtine sa nu vomit la ideile astea).
Plus cele cateva zeci de camere care au inceput sa apara in Bucuresti si vor mai aparea, plus cartelele de RATB/Metrorex PERSONALIZATE, sa nu mai vorbim de cardurile bancare, sateliti care pot face macro la un chistoc in desert, digitalizarea comunicatiilor de voce/text ce nu le face decat mai vulnerabile in fata unor minti pricepute. Ne indreptam cu pasi repezi spre mediul de viata din 1984 (George Orwell), Brazil (Terry Gilliam) sau Equilibrium (Kurt Wimmer).
O sa avem senzori sa se vada si cum o facem capra sau misionar (scuze da nu ma pot abtine sa nu vomit la ideile astea).
Ati auzit ca nu i-au lasat pe aia (6!) care vroiau sa protesteze contra NATO sa intre in tara? Sper sa iasa un mare scandal. Cand ne expulzeaza italienii se umfla tărâța in noi.
One, two, three, four
We don’t want a fucking war! ☮
nu stiu sigur daca e de “notfun” sau de “fun”. dar stiu ca am avut ghinion sa dobandesc prin nascare cetatenia romana. ca sa nu incarcam minunatul forum de injuraturi, putem sa injuram aici. pe cine??? pai cum pe cine?! pe ei!
eu as fi facut o chestie de genul asta cu un singur scop. sa vad reactia oamenilor. sa vad cati oameni din toti aia care viziteaza expozitia, fac ceva.
am vazut mai nou ca se fac petitii pe net impotriva artistului astuia.. oare chiar nu vedem nimic??
ce se poate rezolva cu o petitie pe net?? nimic! urasc oamenii astia care sunt asa de sensibili si de atacati la faze de genul asta.. dar care nu stiu sa faca nimic.. nu sunt capabili sa gaseasca o solutie.
de ce nimeni din vizitatorii aia nu a facut nimic? de ce nu a adus nimeni o bucata de paine sau un castron de apa cainelui?
e mai bine sa facem petitii in schimb.