eu ma mir ca protectia animalelor sustin arta . eu l-as fi legat pe “artist” la fel si as pune o gasca de homosexuali sa i-o traga zilnic. fara apa si mancare :D!
eu ma mir ca protectia animalelor sustin arta :). eu l-as fi legat pe “artist” la fel si as pune o gasca de homosexuali sa i-o traga zilnic. fara apa si mancare :D!
of of of of
cand o sa invete tot omul ca violenta naste violenta, nimic in plus nimic in minus. si ca rezolvarile multor probleme nu stau in solutii care implica violenta. pur si simplu taiam funia aia cu care era legat sarmanul animal si plecam cu el de acolo. si nu cred ca putea cineva sa ma impiedice sa fac asta.
sunt de parere ca numai animalele sunt indreptatite la violenta pentru ca nu gandesc, alt mod de aparare nu au. noi avem puterea sa afirmam sus si tare ca ne deosebim de animale, dar in unele cazuri suntem mult mai jos. exact prin folosirea ratiunii pentru a face rau in mod deliberat.
uneori ma mai apuca si pe mine pandaliile, dar pe cat posibil incerc sa ma controlez si… sa gandesc si altfel.
pe naiba! astfel de bolnavi nu pot fi invatati altcumva, decat prin violenta. violenta aplicata cum trebuie da rezultate. crede-ma, daca arunci un gunoi pe jos si vin 5 musculosi si dau in tine fara mila pana iti sparg plamanii si ramai fara dinti in gura, te gandesti super bine inainte sa mai arunci ceva pe jos, chiar si la tine in casa. auzi, cica violenta nu e buna… :D
e ca si cum ai zice ca banii nu aduc fericirea. inseamna ca esti prost!
eu ma mir ca protectia animalelor sustin arta . eu l-as fi legat pe “artist” la fel si as pune o gasca de homosexuali sa i-o traga zilnic. fara apa si mancare :D!
of of of of
cand o sa invete tot omul ca violenta naste violenta, nimic in plus nimic in minus. si ca rezolvarile multor probleme nu stau in solutii care implica violenta. pur si simplu taiam funia aia cu care era legat sarmanul animal si plecam cu el de acolo. si nu cred ca putea cineva sa ma impiedice sa fac asta.
sunt de parere ca numai animalele sunt indreptatite la violenta pentru ca nu gandesc, alt mod de aparare nu au. noi avem puterea sa afirmam sus si tare ca ne deosebim de animale, dar in unele cazuri suntem mult mai jos. exact prin folosirea ratiunii pentru a face rau in mod deliberat.
uneori ma mai apuca si pe mine pandaliile, dar pe cat posibil incerc sa ma controlez si… sa gandesc si altfel.
pe naiba! astfel de bolnavi nu pot fi invatati altcumva, decat prin violenta. violenta aplicata cum trebuie da rezultate. crede-ma, daca arunci un gunoi pe jos si vin 5 musculosi si dau in tine fara mila pana iti sparg plamanii si ramai fara dinti in gura, te gandesti super bine inainte sa mai arunci ceva pe jos, chiar si la tine in casa. auzi, cica violenta nu e buna… :D
Probabil ca tu ori ai fost batut prea mult, ori prea putin…
Uite cazuri unde s-a răspuns cu violenţă, unde au şi fost “rezultate” ..
Acest student care pune câteva întrebări jenante in cadrul campaniei electorale a lui John Kerry!
exemple sunt multiple!
Gândeşti total eronat, iar dacă zici astea în public, se pot trage multe concluzii, iar după câteva investigaţii, cineva (altero) îţi poate comunica chiar un diagnostic psihopatologic.
Dacă susţii ceea ce ai zis şi în cercul tău de cunoscuţi, s-ar putea ca următorul act de violenţă cu autor necunoscut ce a avut loc în comunitate ta să... ţi se atribuie!!!
Daca vin 5 musculosi si-mi dau o amenda de 300 de euro pt o hartie crede-ma ca o sa ma doara mai rau decat bataia ta. Nu sunt adeptul violentei de nici un fel. Printre altele mama mea e si profesor de psihologie si crede-ma ca am avut discutii lungi pe tema asta. Recunosc am un temperament sangvinic-coleric, am inclinatii catre violenta, dar de cand am inteles asta in mod constient incerc sa-mi corectez comportamentul si sa nu recurg la violenta.
Intr-adevar violenta este cea mai facila cale de a obtine ceva pe termen scurt, dar pe termen lung traumele care raman la cel agresat sunt de netratat. Vezi baiatul cu arta lui macabra, probabil ca este o refulare a unei traume din copilarie, probabil ca-l batea masa ca nu iesea cu cainele la plimbare si acum in mod inconstient se razbuna. Vezi droaia de copii/femei agresate fizic. Tot violenta e si nu e buna la nimic.
Omul nu trebuie sa mai recurga la violenta pentru a-si stabili statutul de lider in comunitate, sunt alte mijloace si canale de a accede la acest statut.
Parerea mea.
aoleks, no offence, daca tu crezi ca rezolvi o problema de educatie/comportament civic, cum este cea cu aruncatul hartiei pe jos.. prin: “vin 5 musculosi si dau in tine fara mila pana iti sparg plamanii si ramai fara dinti in gura”.. inseamna ca problema ta e mai mare decat ce discutam pana acum.
Daca vin 5 musculosi si-mi dau o amenda de 300 de euro pt o hartie crede-ma ca o sa ma doara mai rau decat bataia ta. ...
La mine nu trebuie sa vina 5 musculosi sa-mi dea o amenda. Doar daca un alt trecator de pe strada ridica hartia sau chistocul pe care eu l-am aruncat pe strada si-l pune la cosul aflat la o jumatate de metru de mine, privindu-ma in ochi, crede-ma ca nu as mai arunca a doua oara pe strada. Nu mi s-a intamplat personal, dar am auzit de la altii si mi-a fost de ajuns sa-mi inchipui ca mi se intampla mie.
Daca vin 5 musculosi si-mi dau o amenda de 300 de euro pt o hartie crede-ma ca o sa ma doara mai rau decat bataia ta. ...
La mine nu trebuie sa vina 5 musculosi sa-mi dea o amenda. Doar daca un alt trecator de pe strada ridica hartia sau chistocul pe care eu l-am aruncat pe strada si-l pune la cosul aflat la o jumatate de metru de mine, privindu-ma in ochi, crede-ma ca nu as mai arunca a doua oara pe strada. Nu mi s-a intamplat personal, dar am auzit de la altii si mi-a fost de ajuns sa-mi inchipui ca mi se intampla mie.
Era o parafrazare. O posibila varianta la bataie.
Umilirea este cea mai mare pedeapsa pe care o poate primi un om si daca mai e si publica… nu ma refer la umilirea prin bataie.
Si am sa va povestesc un episod din clasa XII-a (cred ca am mai povestit asta da nu ae a face)
Clasa XII-a sfarsitul ei, iunie parca era, cald afara. Ne-am gandtit noi ca ar fi bine sa aruncam cu pungi cu apa in curtea interioara. Printr-o neintelegere intre cel care facea semnul de aruncare si cel care arunca punga aterizeaza in capul directorului. Omul era imbracat in haine de gala pentru ca mai peste 2 ore urma sa tina discursul pentru absolventii de clasa XII (adica noi).
A venit sus la noi ne-a adunat pe toti (ne stia de la alte prostii facute) ne-a bagat intr-o clasa si timp de 1 ora ne-a vorbit despre viata si despre alegerile pe care vom fi nevoiti sa le facem in viata. Dupa ce a iesit din clasa nici unul dintre cei prezenti nu a reusit sa articuleze nimic.
Discursul de absolvire l-a tinut in acel costum ud si ne-a multumit pentru felul in care arata fata de toata lumea prezenta (profesori, parinti si elevi). Nu am sa uit in viata mea ziua aia, personal m-am simtit ca ultimul gunoi de pe planeta.
Omul ala a reusit sa schimbe ceva in mine, poate si in ceilalti colegi, fara sa ne aplice nici o corectie indiferent de natura ei. Cat am mai stat in liceu, alea cateva zile premergatoare BAC-ului, cand il vedeam nu puteam sa-mi ridic ochii din pamant.
[ Modificat: 23 Aprilie 2008 03:36 PM de grEEnlighter ]
A venit sus la noi ne-a adunat pe toti (ne stia de la alte prostii facute) ne-a bagat intr-o clasa si timp de 1 ora ne-a vorbit despre viata si despre alegerile pe care vom fi nevoiti sa le facem in viata. Dupa ce a iesit din clasa nici unul dintre cei prezenti nu a reusit sa articuleze nimic. (...)Omul ala a reusit sa schimbe ceva in mine, poate si in ceilalti colegi, fara sa ne aplice nici o corectie indiferent de natura ei. Cat am mai stat in liceu, alea cateva zile premergatoare BAC-ului, cand il vedeam nu puteam sa-mi ridic ochii din pamant.