2 din 3
2
Ecranul IPHONE se zgarie…...si chiar usor….
  [ Ignoră ]   [ # 16 ]
RankRank
Jr. Member
Din: 
Macuser din: 14.11.07

vin eu si il aduc nu te deranja…cumpara-ti o paine

[ Ignoră ]   [ # 17 ]
RankRankRankRank
Administrator
Din: London, UK
Macuser din: 11.10.05

Oust, tu ai mai luat un ban permanent pe forumul asta, si din respect petru comunitate ai inca IP-ul pe lista alba. Daca iti sare mustarul rapid sau nu tii la mistouri, mai ia un pahar de apa rece, mai fumeaza o tigara, dar te rog, daca tii sa mai vezi informatia de pe site, nu sari calul.

Restul… intrucat nu stiu exact care e subiectul topicului si ce ar fi on si off topic, va rog doar sa nu-l mai provocati. Ziceti ceva de zgarieturi. Sau iFoane.

Semnătură 

MB12 early2015, mini late2018, i2, i4S, iX, Watch Nike (Series3), iPad 1, iPad Pro 9.7”,  Pencil, shuffle 4, TV4, AExtreme x2, AEBSv2, AEBS original(x2) v1(x2), Homepod (x2), iPod Hi-Fi (x3)

[ Ignoră ]   [ # 18 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Grotania, Bucuresti
Macuser din: 15.06.07

Ciudat,daca il scapa pe alta suprafata mai intelegeam,dar pe linoleu…iphone-ul meu,dupa aproape 2 luni nu are ecranul zgariat,s-a zgariat in jurul display-ului,pe marginea argintie,dar atat,si eu l-am mai scapat prin masina printre scaune,si pe covor de cateva ori,a fost tinut si in geanta de prietena mea printre o groaza de acareturi.
Am un amic care si-a scapat iphone-ul pe jos si s-a ales cu display-ul spart(geamul este usor crapat in colt)
Se pot inampla multe de la aparat la aparat,nici iphone-ul meu nu a avut un sfarsit fericit,dar nu am auzit pe nimeni care sa se planga ca iphone-ul s-a “prajit”

Semnătură 

I take no joy in this, but I see no other way.

[ Ignoră ]   [ # 19 ]
RankRank
Jr. Member
Din: Malul indiguit al Dambovitei
Macuser din: 08.10.07

@huk: nu inteleg, sincer. oust tre’ sa tina la glume dar ceilalti nu?!

[ Ignoră ]   [ # 20 ]
RankRankRankRank
Administrator

Fiecare tine la glume cat poate. I-am invitat pe offtopici sa devina ontopici si pe oust sa nu sara calul. Preventiv. Nimeni nu trebuie sa nimic.

Semnătură 

MB12 early2015, mini late2018, i2, i4S, iX, Watch Nike (Series3), iPad 1, iPad Pro 9.7”,  Pencil, shuffle 4, TV4, AExtreme x2, AEBSv2, AEBS original(x2) v1(x2), Homepod (x2), iPod Hi-Fi (x3)

[ Ignoră ]   [ # 21 ]
RankRank
Jr. Member
Din: Malul indiguit al Dambovitei
Macuser din: 08.10.07

doar remarcam o atitudine putin partinitoare in avertisment. two can play that game cand vine vorba de ironii. si nu mi s-a parut ca oust ar fi fost primul. just my USD 0.02.

[ Ignoră ]   [ # 22 ]
RankRankRankRank
Administrator

Sigur ca e partinitoare. Nu e sala de judecata aici. Experienta mea si mood-ul personal imi influenteaza stilul in care insirui cuvintele. Oust n-a suferit nici un damage, inca. Pentru ca n-a facut nimic care sa-l scoata din regulament. Eu zic ca din inca 4 schimburi de replici mai sus, unul ar fi zis ca Tanta nu e curva. Si daca tehnic asta nu e o insulta pentru Tanta, am mai spus, astfel de afirmatii nu sunt tolerate.
Si mediaconvertorul a avut parte de avertismete la inceput, cand a venit pe forum (din ce mai imi aduc aminte) asa ca partinitor gandind, prevedeam ca nu el avea sa zica ceva de Tanta. Asa ca, partinitor, i-am dat buna credinta lui mediaconvertorul si rea credinta lu Oust.

Din fericire, cu orgoliul lui Oust zburlit sau nu, flame-ul s-a stins.

La sand la o parte metode de preventie: scoaterea oxigenului din camera, sau galeata cu apa; “cumpara-ti o paine” e prima replica personala din topic care n-are nici o urma de lagatura cu subiectele expuse: iPhone si zgarieturi. Si scrisesem post-ul inainte ca Oust sa o publice.

Semnătură 

[ Ignoră ]   [ # 23 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: /dev/null aka Oradea
Macuser din: 29.07.06

gata mai oameni…imi ofer scuzele de rigoare daca am suparat pe cineva. eu doar doream sa cumpar un iphone, chiar si scapat pe linoleum, la un pret bun. si chiar am uitat sa-mi iau paine asa ca, sfatul amicului Oust, a fost f bun!

Semnătură 

and I’m going down to South Park, gonna have myself a time. Friendly faces everywhere, humble folks without temptation. Going down to South Park, gonna leave my woes behind. Ample parking day or night, people spouting, “Howdy neighbor!” Heading on up to South Park, gonna see if I can’t unwind. So, come on down to South Park and meet some friends of mine!

[ Ignoră ]   [ # 24 ]
RankRank
Jr. Member
Din: 
Macuser din: 14.11.07

asta este ultimul meu post aici.am deschis un topic ca toti ceilalti dar am fost ironizat…huk mai bine citeste tot postul si apoi judeca.
Imi pare rau ca pe un forum unde gasesc oameni cu acelessi pasiuni se fac si dastea…

[ Ignoră ]   [ # 25 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Macuser din: 31.05.07

ce-i cu topicul asta??? ecranul ipod touch/iphone este foarte rezistent, eu duc touch-ul in buzunar, langa chei si nu are nici pe dracu. insa e normal sa apara cateva zgarieturi, nu vad care e problema. veti produse care nu se zgarie? bagati-le in dulap sau cumparati-va folie protectoare. mai si il lasi sa cada si apoi: vaaai, are zgarieturi. NO SHIT???

Semnătură 

Suzuki SV650S
One joint a day, keeps the doctor away! cheese

[ Ignoră ]   [ # 26 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: /dev/null aka Oradea
Macuser din: 29.07.06

gata bai aoleks, termina cu caterinca! cand dai o caruta de bani (total nejustificat in opinia mea) pe un ifon, e normal sa te apuce dracii cand vezi o zgarietura. io daca ma trezesc cu o crapatura pe tigaia aia de MacBook, nu ma apuca dracii?! normal ca da…deoarece am dat o gramada de bani pe ea in loc sa iau un powerbook.

Semnătură 

and I’m going down to South Park, gonna have myself a time. Friendly faces everywhere, humble folks without temptation. Going down to South Park, gonna leave my woes behind. Ample parking day or night, people spouting, “Howdy neighbor!” Heading on up to South Park, gonna see if I can’t unwind. So, come on down to South Park and meet some friends of mine!

[ Ignoră ]   [ # 27 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Bucuresti
Macuser din: 13.08.07
huk - 16 Noiembrie 2007 03:06 AM

Experienta mea si mood-ul personal imi influenteaza stilul in care insirui cuvintele.

In the mood for ban.  tongue laugh

[ Ignoră ]   [ # 28 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Pfaffing
Macuser din: 30.10.06

Din cîteva motive un iPhone nu e pentru mulţi oameni din Romînia.

1. Costă mulţi bani în comparaţie cu salariul minim pe economie din ţara noastră.
2. E foarte sensibil, iar cei mai mulţi romîni nu ştiu să utilizeze un produs pe măsura cerinţelor care i se impun.
3. Trebuie decodat, deci e codat, nu mai este original şi se pierde astfel garanţia.
4. E făcut pentru fetiţe adolescante şi / sau oameni de vîrsta a teia care vor să mai înveţe ceva nou din tehnologia comunicaţiilor şi care sunt foarte atenţi cu lucrurile pe care le deţin.

Poate ar mai fi şi altele.

Dar un e sigur. este cel mai frumos telefon mobil din punctul meu de vedere.

Semnătură 

Localizare Mac OS X 10.5.8

[ Ignoră ]   [ # 29 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Macuser din: 31.05.07
mediaconvertor - 16 Noiembrie 2007 05:35 AM

gata bai aoleks, termina cu caterinca! cand dai o caruta de bani (total nejustificat in opinia mea) pe un ifon, e normal sa te apuce dracii cand vezi o zgarietura. io daca ma trezesc cu o crapatura pe tigaia aia de MacBook, nu ma apuca dracii?! normal ca da…deoarece am dat o gramada de bani pe ea in loc sa iau un powerbook.

nu e caterinca, pur si simplu asa e. te astepti ca ceva sa ramana perfect. vrei perfectiune? tine-l in dulap (sau tine-o in garaj). zgarieturile alea de care vorbim sunt totusi normale, mai ales daca ti-a picat iphone-ul pe jos.

Semnătură 

Suzuki SV650S
One joint a day, keeps the doctor away! cheese

[ Ignoră ]   [ # 30 ]
RankRankRankRank
Administrator
Din: județul Devon, UK
Macuser din: 18.10.05

Adevarul e ca ce se vede in poze par zgarieturi, nu crapaturi. Ceea ce e ciudat, pentru ca sticla nu se zgarie prea usor (ce fel de sticla o fi, Steve stie).
Insa eu nu cred ca e prea scump . Ma rog, nu mai deschid acum o polemica inutila, aprecierea fiecaruia e corecta pentru cel in cauza.

Ar fi fost insa mult mai scump daca ii puneau ecran de safir, care nu se zgarie decat cu diamantul, dar este sensibil la atingere (am eu un ceas Touch).
Insa imi pare bine ca sunt o fetita adolescanta/bosorog smile

Peace! Make love.

2 din 3
2

‹‹ 112 otb temp      contraargumente? ››