3 din 3
3
Ecranul IPHONE se zgarie…...si chiar usor….
  [ Ignoră ]   [ # 31 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Bucuresti (Iasi)
Macuser din: 18.03.07

Am citit undeva ca primele loturi de iphonuri aveau ecranul ala dintr-un soi de plastic…
In fine. De-acum inainte ASIGURATI-va iFoanele!

Semnătură 

 iMac 20” Intel Core2Duo * 2GB Ram Milk
 iPhone 3G * 16GB Milk

[ Ignoră ]   [ # 32 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Grotania, Bucuresti
Macuser din: 15.06.07

Nu primele loturi,ci prototipul.Cu ceva timp inainte sa fie lansat au shimbat plasticul cu aceasta sticla.
Mi se pare putin absurda discutia asta,e un telefon in fond si la urma urmei,ce vreti sa ramana intanct toata viata?!?eu mi-am scapat ipod-ul video pe jos pe covor si s-a facut tandari display-ul,se intampla asta e.E normal ca omu sa fie nemultumit,da asta nu inseamna ca ecranele de iphone/ipod touch se zgarie usor,asa cum nu inseamna ca display-urile de ipod classic se sparg usor.

Semnătură 

I take no joy in this, but I see no other way.

[ Ignoră ]   [ # 33 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Bucuresti
Macuser din: 13.08.07
qbipq - 16 Noiembrie 2007 07:12 AM

Am citit undeva ca primele loturi de iphonuri aveau ecranul ala dintr-un soi de plastic…

Era vorba de prototipuri necomerciale de iPhone — pentru teste, prezentări, prieteni etc.

[ Ignoră ]   [ # 34 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: bucuresti/aalborg/viena
Macuser din: 05.10.07

“sticla” este un cristal mineral pentru rezistență sau un cristal de safir pentru dureri în bască de zgîrieturi. cristalul de safir se zgîrie dar datorită structurii moleculare foarte speciale a safirului, acele suprafețe se regenerează. este testat pe ceasul meu, rama arată ca dracu și geamul zici că a fost ținut în catifea… și jur că nu a fost!

doamna șansă își are rolul ei, mi-au căzut ochelarii de la etajul 5 - cind scuturam ceva de la balcon - și n-au avut nimic, la o săptămînă îmi cad de pe birou pe covor și se fac praf!!!
energii acumulate… cine știe?!

dacă dai atîția bani pe un aparat este normal să ai niște așteptări dar și mai normal mi se pare să citești cu atenție fișa tehnică a produsului. așa cum nu văd rostul ținerii unui telefon mobil în dulap dar nici împreună cu chei, monezi, particule de sablat s.a. consider ca păstrarea unui astfel de obiect în condiții aiurea ca fiind inconștiență.

Semnătură 

 ǝʞıl ı

[ Ignoră ]   [ # 35 ]
Rank
Newbie
Din: 
Macuser din: 21.11.07
huk - 16 Noiembrie 2007 12:46 AM

o fi, ce sa zic. pana nu vad nu cred.  a meu a luat tatamente dure si nici urma de inceput de zgarietura.

poate l-a scapat intr-un concasor de pe scaun.

am reusit si eu sa-mi zgarii aifonu, dar o zgarietura minuscula si superficiala…. si s-a dus 5 METRI pe asfalt

3 din 3
3

‹‹ 112 otb temp      contraargumente? ››