salut,
sunt foarte tentat sa imi iau un iphone chiar si asa cu riscul blocarii s.a.m.d. ... dar de curand am citit o lista de contraargumente - si unele m-au cam dezumflat ... iata despre ce vorbesc :
“12. Unele site-uri nu functioneaza - iPhone nu suporta Flash, ceea ce impiedica afisarea unor site-uri bazate pe animatii online”
“13. Fara suport Java “
“32. Nu suporta stocarea unor fisiere destinate PC-urilor - spre deosebire de iPod, iPhone nu ofera un “Mod disk” care sa permita stocarea fisierelor. Astfel iPhone nu poate deveni un stick de memorie pentru cei care au nevoie de el in acest rol”
sunt reale aceste contrargumente?este propaganda?
astept pareri avizate ,
multumesc
am tot dezbatut asta pe aici - iphone nu este un telefon, este un terminal multimedia care inglobeaza o serie de servicii
nu cred ca vrei sa vezi siteuri de flash, cu anumatii pe un ecran mic, cum nu cred ca vrei sa dai niste bani ca sa ai un stick cu display…
asa ca, ori il iei ca ai bani si asa vrei tu, ori ai nevoie si esti capabil sa exploatezi majoritatea facilitatilor oferite de acest device
hmmm, cel mai rau ma doare partea a treia -
adica nu pot pune fisiere de lucru [imagini, fisiere cad etc ] intr-un folder separat - pentru transport ... sau macar filme ? [ca pe ipod touch…]
eu as vrea sa scap de caratul zilnic al domnului macbookpro - pt ca de multe ori il iau dupa mine doar pentru net ...[ ma incanta posibilitatea de a merge pe net wireless cu iphone-ul ]
Nu puteti conecta o tastatura Bluetooth ?
41. Nu ofera suport pentru output TV ?
42. Ati putea fi jefuiti ? - politia a avertizat posesorii de iPhone sa isi insemneze terminalul cu un marker si sa il tina ascuns si in modul vibratii
46. Fara conexiune wireless cu un laptop ?
Din pacate, cel putin deocamdata, nu poti lega prin Bluetooth altceva decat casti. Ar fi misto sa pot imperechea un modul GPS si sa mearga cu Google Maps.
Io zic ca el mai bine insemnam ifonu cu bonfaieru. Si dam si o gaurica prin care trecem un lant; de aur.
Nu era oare mai istet sa puna un ‘cititor’ de amprente pe iFon?
Doar ca, asa inventivi cum sunt ‘faptasii’ frati cu noi, cu siguranta ar fi gasit o noua
intrebuintare pentru clestele de vie!
Nu puteti conecta o tastatura Bluetooth ?
41. Nu ofera suport pentru output TV ?
42. Ati putea fi jefuiti ? - politia a avertizat posesorii de iPhone sa isi insemneze terminalul cu un marker si sa il tina ascuns si in modul vibratii
46. Fara conexiune wireless cu un laptop ?
Poti conecta orice casca bluetooth,si atat.Este o modalitate prin care poti sa aculti muzica pe casti stereo cu bluetooth,dar nu mai stiu daca merge pe v.1.0.2. sau pe v.1.1.1.
Daca a zis politia inseamna ca asa e bine,ma duc sa ii trag un “X” cu un cui ruginit pe spate,si il trec pe vibratii si ii rup clema aia mica sa nu il mai scot niciodata de pe silent!
Merge ok cu laptopul
V1.1.1. are tv out,dar iti trebuie un cablu de la apple care costa vreo 50$,nu stiu daca se potriveste cu un alt model(cum se potriveste un cablu sony pt ipod-ul video)
Nici Iphone-ul,nici Ipod Touch-ul nu au disk mode(sau are touch-ul dupa noul update??)cum are un ipod normal,dar exista un program iphone drive care iti permite sa folosesti iphone-ul in disk mode(sau touch-ul)
Nu se umple display-ul de grasime asa de rau,adica il mai stergi si tu din cand in cand;de ce ti se pare asta cel mai grav?
dar cel mai grav mi se pare ca…
26. Grasime pe display - se acumuleaza in timp prin folosirea touchscreenului
Probabil în aceeași categorie intră și : nu îți lua mașină că ploua afară și se murdărește. Când îți place un lucru,îl iei și gata,eu zic că avantajele produsului depașesc minusurile.
eu nu-i reprosez decat ca:
nu filmeaza
nu se conecteaza bluetooth cu alte device-uri
speakerul se aude foarte incet chiar si la convorbiri telefonice
ecranul se murdareste foarte repede si se curata greu
faptul ca depinzi de un singur Mac/Pc pt muzica/filme/poze il conectezi la altul si pierzi tot…
si mai sint dar astea ma deranjeaza foarte tare si am auzit ca bateria ar fi proiectata pt 200 cicluri de incarcare dupa care=alta noua.