2 din 2
2
contraargumente?
  [ Ignoră ]   [ # 16 ]
RankRankRankRank
Administrator
Din: județul Devon, UK
Macuser din: 18.10.05

“nu filmeaza” e din categoria “nu imi face masaj si nici nu-mi genereaza vreo blondina care sa-mi faca masajul”. Oameni buni, in era HDului sa regreti ca nu poti filma la calitate de kkt, mi se pare prea mult.

“ecranul se murdareste…”. Adica cum? Nu il atingi decat cu degetele. Ce ai pe degete de il murdaresti in halul asta? Ca grasimea aia se sterge foarte usor.

pentru g_eu: vezi ca s-au postat la “Soafte pentru iPhone” 2 care fac ce vrei tu.

[ Ignoră ]   [ # 17 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Grotania, Bucuresti
Macuser din: 15.06.07

faptul ca nu se poate conecta cu alte aparate prin bluetooth(adica sa transeferi muzica&poze; ca aici e oful cel mare)e o treaba logica,sa nu incurajeze pirateria.
cat despre partea cu filmatul mai aveti rabdare,iphone-ul o sa filmeze,si o sa poti urca filmele direct pe youtube,ca nu degeaba e clientul ala acolo,nu are legatura doar cu faptul ca nu are suport flash,astia de la apple nu sunt prosti,si pana la urmatoarea versiune de iphone mai e mult,si ca apple sa isi atinga targetul de 10milioane de iphone-uri vandute,o sa ii tot adauge optiuni.mai este si sdk-ul care iese in februarie…iphone-ul este inca la inceput,se pot face foarte multe cu el,dar toate la timpul lor.

Semnătură 

I take no joy in this, but I see no other way.

[ Ignoră ]   [ # 18 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Tulcea
Macuser din: 26.08.06

Dacă puneau nu știu câte opțiuni de la început,apoi le venea mai greu să-l “îmbunătățească”,cam la fel au făcut și cu iPodul,puteau să pună video suport mai devreme,dar de ce să nu stoarcă și ultimul bănuț de pe vechea tehnologie și apoi “boom”,apare ceva nou și cumperi iar.

Semnătură 

13” Macbook Pro 2015

[ Ignoră ]   [ # 19 ]
RankRankRankRank
Administrator
Din: London, UK
Macuser din: 11.10.05

Eu pot sa inteleg de ce n-au transforamat iPhone-ul intr-un stick USB.
Sa presupunem ca vrei sa pui pe el 500MB de documente, dai din finder si apoi astepti. Suna telefonul si iPhonele ce trebuie sa faca? Sa te lase sa raspunzi si sa intrerupa la mijloc transferul, ca apoi tu sa-i dai manual replace? Sau sa iti refuze apelul automat? Nu e ca un iPod in care mesajul de e busy nu poate fi ejectat e acceptabil.
Totusi, daca vreau sa pun un pdf, doc sau excel pe iPhone sa-l vad pe drum tot ce trebuie sa fac e sa salvez un draft cu ale atasate pe .mac sau gmail (imap).

Poze pe telefon n-am facut decat absolut exceptional, filme…. hai sa fin seriosi.

Semnătură 

MB12 early2015, mini late2018, i2, i4S, iX, Watch Nike (Series3), iPad 1, iPad Pro 9.7”,  Pencil, shuffle 4, TV4, AExtreme x2, AEBSv2, AEBS original(x2) v1(x2), Homepod (x2), iPod Hi-Fi (x3)

[ Ignoră ]   [ # 20 ]
RankRankRankRank
Sr. Member

Nu asta e motivul pt. care nu au adaugat disk mode in iphone si touch,nu are optiunea asta sa nu se poata umbla la fisierele de sistem

Semnătură 

[ Ignoră ]   [ # 21 ]
RankRankRankRank
Administrator
Din: județul Devon, UK
Macuser din: 18.10.05

A propos, cum se umbla in fisierele iPhone-ului? Cu ssh cumva, dar imi trebuie amanunte, ca nu stiu.

[ Ignoră ]   [ # 22 ]
Rank
Newbie
Din: 
Macuser din: 13.06.07

Ca telefon, la iPhone e cumplit sa nu poti sterge decit intreaga lista de apeluri. Poate vrei sa stergi doar 2-3 apeluri “hot” si sa lasi altele in pace… La fel si la un singur SMS dintr-o conversatie. Ar mai fi lipsa unei contorizari a caracterelor dintr-un SMS, nu de alta, dar noi scriem destul si destinatarii vad cit vrea operatorul, adica 120 de caractere, iar sa stau sa socotesc…. smile)

[ Ignoră ]   [ # 23 ]
RankRankRankRank
Sr. Member

Asa este,aplicatia de telefon din iphone are minusuri,dar exista un program ce iti permite sa stergi individual sms-uri,nu stiu de call log daca exista ceva asemanator;
M-ai pierdut in schimb la faza cu destinatarul vede cat vrea operatorul,adica 120 de caractere,nu inteleg ce vrei sa spui prin asta;daca tu scrii un sms care depaseste 120 de caractere,se imparte in 2sms-uri(si se taxeaza ca 2)iar destinatarul primeste un sms ce este compus din 2,sau mai multe mesaje(dupa caz),la telefoanele noi,ai primit un sms,si in el iti arata 1/2 si 2/2 cand il citesti,la telefoanele vechi(foarte vechi,ex:nokia5110)primeai 2 sms-uri unul dupa celalalt.Singurul inconvenient este ca tu,cel care scrii sms-ul nu stii daca sari sau nu limita de 120 de caractere,dar sincer nu stiu cati stau sa scrie un “roman” printr-un sms.

@Altero navigare prin fisierele iphone-ului,se face prin ssh,cu cyberduck sau fugu,iti dau maine un pm si las un link in care iti arata ce si cum

[ Modificat: 20 Noiembrie 2007 07:57 AM de mirceahr ]
 Semnătură 

2 din 2
2