de unde pot sa cumpar jocuri de mac?
  [ Ignoră ]
RankRank
Jr. Member
Din: 
Macuser din: 23.12.05

aveti idee de unde pot sa cumpar din romania jocuri de mac?

momentan m-ar interesa never winter nights.

[ Ignoră ]   [ # 1 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Buchenland
Macuser din: 06.09.05

Eu am luat de la Diverta si de la Best Computers. Daca te uiti pe carcasele CD/DVD o sa vezi ca unele jocuri au si versiune de Mac inclusa.

Semnătură 

⌘-N

[ Ignoră ]   [ # 2 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Cluj Napoca
Macuser din: 11.10.05

de cumparat nu am vazut NWN…

[ Ignoră ]   [ # 3 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Bucharest, White Pond (= Balta Albă)
Macuser din: 11.10.05
Kwisatz - 29 Ianuarie 2006 10:31 PM

aveti idee de unde pot sa cumpar din romania jocuri de mac?

momentan m-ar interesa never winter nights.

1. mai găsești pe la Diverta sau pe la altele, la întîmplare; nu-i întreba pe vînzători, de regulă habar nu au, te uiți să vezi sigla MAC pe copertă sau pe spate… eu am găsit un Barbie pt fiica mea, mac and pc, de Crăciun
2, descarci de pe internet tot ce se poate…
3. mai faci apel la unul, altul de pe forum, mai avem…
4. Faci card compatibil cu plăți prin internet (nu toate sînt, dar tot mai multe, chiar dacă sînt în lei… banca îți spune) și cumperi prin internet, vine în cîteva zile;
5. Dacă ai amici prin SUA, Elveția, Germania, Franța, Italia… îi rogi pe ei… în Italia, TOATE cd-urile cu artă italiană, care se găsesc la orice chioșc de ziare, sînt compatibile mac-windows… aoleu, dar astea nu sînt jocuri, fir-ar să fie…
6. Te duci în SUA, intri (de exemplu) în CompUSA și vei vedea o hală imensă cu mii de jocuri, cărți, calculatoare, periferice etc.… e și de mac acolo, cu sutele, cu miile, depinde.

Ei, ce alegi?

Semnătură 

Cattus sum et thraece loquor
Pisica joacă rolul de tampon asupra efectelor patogene ale stresului. O pisica în casă înseamnă, deci, scăderea tensiunii arteriale, deci și a riscurilor unei boli cardiace. Mai multe pisici, tot mai multe…

‹‹ Scrabble      Transport Tycoon ! ››