Problema Automatic Login
  [ Ignoră ]
Rank
Newbie
Din: 
Macuser din: 24.01.07

In primul rand, sunt Steji grin. Am incercat sa ma loghez la forum cu iMac-ul si am observat cu stupoare ca nu pot. Adicac ramane logat pe contul colegului (viper) si, dupa “log out” se intoarce tot in contul lui. Drept urmare, nu ma pot loga cu userul meu. La prima logare, colegul Viper a bifat optiunea “Remember me” sau cum s-o numi, sa nu mai trebuiasca sa introduca user/pass de fiecare data.

[ Ignoră ]   [ # 1 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Bucharest, White Pond (= Balta Albă)
Macuser din: 11.10.05
viper - 17 Noiembrie 2007 08:04 PM

In primul rand, sunt Steji grin. Am incercat sa ma loghez la forum cu iMac-ul si am observat cu stupoare ca nu pot. Adicac ramane logat pe contul colegului (viper) si, dupa “log out” se intoarce tot in contul lui. Drept urmare, nu ma pot loga cu userul meu. La prima logare, colegul Viper a bifat optiunea “Remember me” sau cum s-o numi, sa nu mai trebuiasca sa introduca user/pass de fiecare data.

Eu zic că e de la voi.

Semnătură 

Cattus sum et thraece loquor
Pisica joacă rolul de tampon asupra efectelor patogene ale stresului. O pisica în casă înseamnă, deci, scăderea tensiunii arteriale, deci și a riscurilor unei boli cardiace. Mai multe pisici, tot mai multe…

[ Ignoră ]   [ # 2 ]
RankRankRankRank
Administrator
Din: London, UK

clear caches. si eventual cookiul de forum

si incearca la urgenta de pe alt browser

Semnătură 

MB12 early2015, mini late2018, i2, i4S, iX, Watch Nike (Series3), iPad 1, iPad Pro 9.7”,  Pencil, shuffle 4, TV4, AExtreme x2, AEBSv2, AEBS original(x2) v1(x2), Homepod (x2), iPod Hi-Fi (x3)

[ Ignoră ]   [ # 3 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Bucuresti, Calarasilor Way
Macuser din: 06.04.06

Mda, a mers cu “Reset Safari”. “Empty Cache” nimic.

Semnătură 

Proud owner of a PowerMac G5, dual core 2.3 GHz, 250+500 Gb SATA, SD, Leo.8, SN CK415HT6R5H,
                iPhone 4, 6 Gb, iOS 7.1.2, SN DNPGVHQ6DP0N
                iPhone 5C, 16 Gb, iOS 9.2, SN F2LLKCGWFFT7

[ Ignoră ]   [ # 4 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Bucuresti
Macuser din: 13.08.07
Steji - 17 Noiembrie 2007 09:58 PM

Mda, a mers cu “Reset Safari”. “Empty Cache” nimic.

Salut viper. Nu mă recunoști? Sunt Tudor.  tongue laugh

[ Ignoră ]   [ # 5 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Buchenland
Macuser din: 06.09.05

Da, nu știu ce are forumul ăsta. Probleme cu loginul. Apropo, sunt nihilsinemac, logat ca amenono dar intrat pe contul lui Tudor. O fi avatarul de vină?  cheese

Semnătură 

⌘-N

[ Ignoră ]   [ # 6 ]
RankRankRank
Member
Din: Bucuresti, Ro
Macuser din: 31.10.07

la mine a fo exact invers…. bifam casuta cu adu-ti aminte de pardaleean si nu-si aducea aminte. a trebuit sa dau remember la pass din mozilla sa pot intra direct.

Semnătură 

Accidentele se întâmplă atunci când doi sau mai mulți oameni vor să pară deștepți simultan.

[ Ignoră ]   [ # 7 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Bucuresti, Calarasilor Way
Macuser din: 06.04.06

Sunteti nasoi. Eu ma umpleam de draci ca nu merge si voi faceti misto de mine…  mad

Semnătură 

Proud owner of a PowerMac G5, dual core 2.3 GHz, 250+500 Gb SATA, SD, Leo.8, SN CK415HT6R5H,
                iPhone 4, 6 Gb, iOS 7.1.2, SN DNPGVHQ6DP0N
                iPhone 5C, 16 Gb, iOS 9.2, SN F2LLKCGWFFT7

[ Ignoră ]   [ # 8 ]
RankRankRankRank
Administrator
Din: bucurești

o fi umblat aia mica la setari? smile