1 din 3
1
Vreau sa cumpar un MacBook Pro 2.6, 200 GB 7200 si ecran Glossy, insa…
  [ Ignoră ]
RankRank
Jr. Member
Din: Cluj-Napoca
Macuser din: 18.11.07

Salut,

Sper ca nu s-a mai pus intrebarea asta pe forum, am dat search dar nu am gasit.
Sunt interesat sa cumpar un MacBook Pro, de 15 inch insa as vreau sa-l cumpar cu procesorul de 2.6, cu harddiskul de 200 GB la 7200 si ecranul glossy. Insa in Romania nu am gasit pe cineva sa ofere “optiunile” astea, asa ca va intreb pe voi daca aveti idee de asa ceva?

Mersi!

Semnătură 

 MacBook Pro & iPhone

[ Ignoră ]   [ # 1 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Bucuresti
Macuser din: 13.08.07

Poți comanda prin telefon la apple.ro, dar ai de așteptat cam o lună.

[ Ignoră ]   [ # 2 ]
RankRankRankRank
Administrator
Din: bucurești
Macuser din: 11.10.05
eStatic - 19 Noiembrie 2007 12:12 AM

Salut,

Sper ca nu s-a mai pus intrebarea asta pe forum, am dat search dar nu am gasit.
Sunt interesat sa cumpar un MacBook Pro, de 15 inch insa as vreau sa-l cumpar cu procesorul de 2.6, cu harddiskul de 200 GB la 7200 si ecranul glossy. Insa in Romania nu am gasit pe cineva sa ofere “optiunile” astea, asa ca va intreb pe voi daca aveti idee de asa ceva?

Mersi!

unde ai cautat?

[ Ignoră ]   [ # 3 ]
RankRank
Jr. Member

Bun, am sa-i sun maine. Sunt curios sa vad cat costa in plus cele 2 chestii, procesorul si harddiskul, pentru ca ecranul pare sa fie o optiune fara pret. 1 luna e OK, ar ajunge de Craciun. smile

Pe site-ul http://www.apple.ro am fost de multe ori, insa desi pare identic cu siteurile oficiale http://www.apple.com sau http://www.apple.com/uk o data ce am ales versiunea de 15 Inch de 9.185 RON nu am mai gasit nimic optional - spre deosebire de siteurile oficiale Apple.

Mersi!

[ Modificat: 19 Noiembrie 2007 12:33 AM de eStatic ]
 Semnătură 

 MacBook Pro & iPhone

[ Ignoră ]   [ # 4 ]
RankRankRankRank
Administrator

ai acolo mai multi revinzatori apple…

[ Ignoră ]   [ # 5 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Macuser din: 13.08.07

Din cauza asta trebuie să comanzi prin telefon. Apropo, nu găsești pe cineva care să ți-l cumpere din SUA sau Elveția – sau măcar din UE? Ai scuti o grămadă de bani.

[ Ignoră ]   [ # 6 ]
RankRank
Jr. Member

Am pe cineva in UK, si l-as putea cumpara la 1944£ ~ 9436 RON. Insa daca-l cumpar din UK pe firma am inteles ca nu pot deduce TVA-ul. Din state nu am pe nimeni. :( In Elvetia vad ca e cu 400 RON mai ieftin ca in UK.
Daca l-as cumpara din Romania as putea deduce 19% si mai sunt si alte avantaje sa-l cumpar pe firma. Asa ca l-as cumpara de aici. Insa sa vad cat iese cu procesorul si cu harddiskul… Mersi!

Semnătură 

 MacBook Pro & iPhone

[ Ignoră ]   [ # 7 ]
RankRankRank
Member
Din: Galati
Macuser din: 14.10.05

poti incerca o comada pe orice site din UE ... o sa-ti vina cu acte in regula ... vorba aia sunetm membri ue ... si poti sa deduci pe firma
macar sa iei de pe un site apple nu ca la noi ... neoficial ... prietenii stiu de ce raspberry

Semnătură 

Pretul este evident negociabil.

Apple user!

[ Ignoră ]   [ # 8 ]
RankRank
Jr. Member

Pai de exemplu din UK nu pot comanda, livreaza doar in UK… asa ca presupun ca ca toate site-urile oficiale Apple nu livreaza decat in tara “in care sunt”. Si am inteles ca de cand am intrat in UE, TVA-ul nu se mai poate deduce daca de exemplu cumpar pe firma din UK si restul tarilor UE.

Semnătură 

 MacBook Pro & iPhone

[ Ignoră ]   [ # 9 ]
RankRankRank
Member
eStatic - 19 Noiembrie 2007 07:42 AM

Pai de exemplu din UK nu pot comanda, livreaza doar in UK… asa ca presupun ca ca toate site-urile oficiale Apple nu livreaza decat in tara “in care sunt”. Si am inteles ca de cand am intrat in UE, TVA-ul nu se mai poate deduce daca de exemplu cumpar pe firma din UK si restul tarilor UE.

Iti spuneam de UE
UK nu face parte din comunitatea economica UE. Incearca Germania, Franta Austria Italia ... si nu cred ca vei fi refuzat. In ceea ce priveste TVAul, e deductibil total. Cei care si-au cumparat masini used de la firme di Germania de ex. pe firma in Romania iti pot spune cum au dedus TVAul.

Semnătură 

Apple user!

[ Ignoră ]   [ # 10 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
costas - 19 Noiembrie 2007 03:26 PM
eStatic - 19 Noiembrie 2007 07:42 AM

Iti spuneam de UE
UK nu face parte din comunitatea economica UE. Incearca Germania, Franta Austria Italia ... si nu cred ca vei fi refuzat. In ceea ce priveste TVAul, e deductibil total. Cei care si-au cumparat masini used de la firme di Germania de ex. pe firma in Romania iti pot spune cum au dedus TVAul.

Gresesti aici. Apple nu a livrat niciodata in alta tara.

[ Ignoră ]   [ # 11 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Buchenland
Macuser din: 06.09.05

S-a mai discutat de zeci de ori chestiunea asta: magazinele online Apple trimit numai în țara în care ele activează.

Semnătură 

⌘-N

[ Ignoră ]   [ # 12 ]
RankRankRank
Member
Tudor - 19 Noiembrie 2007 03:29 PM

S-a mai discutat de zeci de ori chestiunea asta: magazinele online Apple trimit numai în țara în care ele activează.

Mda ... nu stiam.

Semnătură 

Apple user!

[ Ignoră ]   [ # 13 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Bucharest, White Pond (= Balta Albă)
costas - 19 Noiembrie 2007 03:35 PM
Tudor - 19 Noiembrie 2007 03:29 PM

Mda ... nu stiam.

Păi dacă nu ar fi așa, îți dai seama de comenzi transeuropene ar fi? Nu ar avea noimă că Apple Elveția să trimită în România, e mai ieftin acolo, iar Apple România să tirmită în Azerbaidjan, că acolo nu au.

Semnătură 

Cattus sum et thraece loquor
Pisica joacă rolul de tampon asupra efectelor patogene ale stresului. O pisica în casă înseamnă, deci, scăderea tensiunii arteriale, deci și a riscurilor unei boli cardiace. Mai multe pisici, tot mai multe…

[ Ignoră ]   [ # 14 ]
RankRank
Jr. Member

Dar se poate sa existe ceva diferente intre macbookurile pro ce se vand in Romania si sa zicem cele ce se vand in UK. Zic asta deoarece am trecut pe la noul magazin iStyle ce s-a deschis in Mallul Polus din Cluj-Napoca si cand i-am intrebat de optionale (procesor si hdd) au zis ceva de genu ca “fabrica pt. europa de est” nu produce modele cu “optionalele” mentionate.

Semnătură 

 MacBook Pro & iPhone

[ Ignoră ]   [ # 15 ]
RankRankRankRank
Administrator

ceee? cum adica?

1 din 3
1