2 din 3
2
Vreau sa cumpar un MacBook Pro 2.6, 200 GB 7200 si ecran Glossy, insa…
  [ Ignoră ]   [ # 16 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Bucharest, White Pond (= Balta Albă)
Macuser din: 11.10.05
eStatic - 19 Noiembrie 2007 05:07 PM

Dar se poate sa existe ceva diferente intre macbookurile pro ce se vand in Romania si sa zicem cele ce se vand in UK. Zic asta deoarece am trecut pe la noul magazin iStyle ce s-a deschis in Mallul Polus din Cluj-Napoca si cand i-am intrebat de optionale (procesor si hdd) au zis ceva de genu ca “fabrica pt. europa de est” nu produce modele cu “optionalele” mentionate.

Acuma și tu! Teoretic, nu ar trebui să fie diferențe, practic - or fi. Ce piață are Apple în România? Poate 3-4 %, a mai crescut un pic, dar – mai ales – prin ipod-uri. Ce mare business face Apple aici? Spre vax. Altceva înseamnă cînd ai o piață de circa 50 %, cum e Japonia, și ce piață! Măcar să ai 10 %, dar Europa fostă comunistă nu a ajuns acolo.

Semnătură 

Cattus sum et thraece loquor
Pisica joacă rolul de tampon asupra efectelor patogene ale stresului. O pisica în casă înseamnă, deci, scăderea tensiunii arteriale, deci și a riscurilor unei boli cardiace. Mai multe pisici, tot mai multe…

[ Ignoră ]   [ # 17 ]
RankRank
Jr. Member
Din: Cluj-Napoca
Macuser din: 18.11.07

Exact asa mi-a spus, poate-l stie lumea, era un domn asa la vreo ~40 ani, mai mic de statura. “Fabrica pentru Europa de est”...

Semnătură 

 MacBook Pro & iPhone

[ Ignoră ]   [ # 18 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: /dev/null aka Oradea
Macuser din: 29.07.06
eStatic - 19 Noiembrie 2007 05:20 PM

Exact asa mi-a spus, poate-l stie lumea, era un domn asa la vreo ~40 ani, mai mic de statura. “Fabrica pentru Europa de est”...

domnu’ asta era? sau te-ai intalnit cu primaru’ vostru?

Semnătură 

and I’m going down to South Park, gonna have myself a time. Friendly faces everywhere, humble folks without temptation. Going down to South Park, gonna leave my woes behind. Ample parking day or night, people spouting, “Howdy neighbor!” Heading on up to South Park, gonna see if I can’t unwind. So, come on down to South Park and meet some friends of mine!

[ Ignoră ]   [ # 19 ]
RankRank
Jr. Member

... seamana, wink era tuns mai scurt. In fine, am zis doar asa sa nu creada lumea ca vorbesc aiurea. Asadar, exista oare “fabrica pt. europa de est”? smile

Semnătură 

 MacBook Pro & iPhone

[ Ignoră ]   [ # 20 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Buchenland
Macuser din: 06.09.05
mediaconvertor - 19 Noiembrie 2007 05:22 PM

domnu’ asta era?

LOL Nice job, Mr. Holmes…

Semnătură 

⌘-N

[ Ignoră ]   [ # 21 ]
RankRankRank
Member
Din: Dr. Tr. Severin
Macuser din: 19.11.07

Mai exista posibilitatea achizitionarii produselor Apple si de la Thomann.de :
http://www.thomann.de/de/apple_computer.html

pentru care avem si reprezentant in Romania, exact la aceleasi preturi ca in Germania (fara comision) :
http://www.echipamente-muzicale.ro/echipamente-it.htm

Ceea ce nu se gaseste pe site-ul romanesc, se poate aduce la comanda, dar nu stiu ce posibilitate exista pentru config. pe care o doresti-HDD 200; intreaba si vezi daca se poate sa iti aduca cu config. pe care o vrei .

[ Modificat: 19 Noiembrie 2007 05:42 PM de Astrus ]

[ Ignoră ]   [ # 22 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Bucuresti
Macuser din: 13.08.07
eStatic - 19 Noiembrie 2007 05:07 PM

Dar se poate sa existe ceva diferente intre macbookurile pro ce se vand in Romania si sa zicem cele ce se vand in UK. Zic asta deoarece am trecut pe la noul magazin iStyle ce s-a deschis in Mallul Polus din Cluj-Napoca si cand i-am intrebat de optionale (procesor si hdd) au zis ceva de genu ca “fabrica pt. europa de est” nu produce modele cu “optionalele” mentionate.

Probabil ca pentru Europa de Vest Macurile se exporta din China, iar pentru cea de Est, din Irlanda.  tongue wink

[ Ignoră ]   [ # 23 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Bucuresti
Macuser din: 13.08.07
mediaconvertor - 19 Noiembrie 2007 05:22 PM

domnu’ asta era? sau te-ai intalnit cu primaru’ vostru?

Persoana din stânga, sau cea din dreapta?

[ Ignoră ]   [ # 24 ]
RankRankRankRank
Administrator
Din: județul Devon, UK
Macuser din: 18.10.05

M-ar mira foarte tare daca ar exista asa ceva, “fabrica pentru Europa de est”! Insa daca a zis-o nihilul, o sti el ceva.
Eu mi-am comandat toate Macele la iStyle, asa cum am vrut (si am vrut chestii mai speciale). In afara de o luuuunga asteptare (care nu e din vina lor), nici o problema. Power Macul e facut in Irlanda.

[ Ignoră ]   [ # 25 ]
RankRank
Jr. Member

Luuuuuuuuuuunga asteptare = cat? smile

Semnătură 

 MacBook Pro & iPhone

[ Ignoră ]   [ # 26 ]
RankRankRankRank
Sr. Member

Eu cred că dealerii din România preferă să-și vândă marfa de pe stoc, și nu se complică să comande Mac-uri customizate. Hai, o memorie în plus, un hard disc mai mare - astea mai merg, dar când e vorba de un procesor mai puternic, deja e altceva. Dacă clientul se răzgândește, magazinul rămâne cu un Mac foarte scump pe stoc, comandat și plătit în avans. Nu cred că-și asumă toți riscul ăsta.

Semnătură 

⌘-N

[ Ignoră ]   [ # 27 ]
RankRankRankRank
Administrator

Lunga, nene! L-am comandat atunci si inca nu-l am (cica ar veni saptamana asta).

[ Ignoră ]   [ # 28 ]
RankRankRankRank
Sr. Member

Deci tu aștepți așa de mult doar pentru că ecranul este glossy??? DOUĂ LUNI?

Semnătură 

⌘-N

[ Ignoră ]   [ # 29 ]
RankRankRankRank
Administrator

... si 4 GB de rami…

[ Ignoră ]   [ # 30 ]
RankRank
Jr. Member

Aduc la comanda cica ce vrei tu. Mi-au zis la tel sa ma uiti pe site-ul american ca aduc exact ce vreau eu de acolo. Insa daca tu deja astepti de 2 luni nu mai stiu ce sa zic. Mi se pare prea mult.

In alta ordine de idei, RAM chiar nu vad de ce as pune de la ei, e mult prea scump, mult mai bine cumperi si pui tu dupa… sau nu? :|

Semnătură 

 MacBook Pro & iPhone

2 din 3
2