salutare…nu am folosit nici un mac pana acum…dar vreau sa incep ...ca altfel nu se mai poate
asa ca ii rog pe cei care lucreaza in productie muzicala,muzica elecronica de preferat, sau cel putin se pricep la necesitatile acestor programe profesionale..ce sa aleg? imi trebuie :
un mac portabil
-vreau sa aibe un display intre 15” sau 17 “- preferabil
-sa pot folosii programul reason/ cubase /fruity loops si celelalte programe profesionale de productie muzicala la maximul lor (cele care sunt compatibile cu mac )
-sa aibe procesor de cel putin 1,3 gh dar sa nu fie mai scump de 1000 -1300 de euro toata jucaria(ca altfel as fii ales un macbook sau macbook pro….dar de unde atatia bani…?
-placa grafica nu ma intereseaza in mod deosebit pt ca nu sunt fan jocuri
-hard sa fie de cel putin 40 G
-placa de sunet ...nici asta nu ma intereseaza in mod special ca as vrea sa iau una profi externa de la E-MUinca ceva important…sa se poata adauga eventual ceva memorie in plus…sau ce este necesar odata cu trecerea timpului si noile cerintze ale programelor de productie muzicala mentionate
daca aveti timp…dati-mi va rog cateva sfaturi…cateva modele intre care sa aleg..cu cateva specificatii la fiecare.
merci
Cauta si INTREABA aici :