stiati
  [ Ignoră ]
Rank
Newbie
Din: bucuresti
Macuser din: 30.01.06

salz stiati k io am un iMac G5 cu 20 inch 1,5 ram 250 hdd mouse si tastatura wireless si dupa 15 o sa vina si iMac-ul cu intel core duo grin

[ Ignoră ]   [ # 1 ]
RankRankRankRank
Administrator
Din: județul Devon, UK
Macuser din: 18.10.05

Acuma stim! Bravo tie, sa ne povestesti cum iti place.

[ Ignoră ]   [ # 2 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: ~/
Macuser din: 19.10.05

si cu asta ce o sa faci ?

Semnătură 

I’m a graphic designer passioned by what I do. I also love photography and play keyboards and guitar in my virtual one man band smile)

[ Ignoră ]   [ # 3 ]
RankRankRankRank
Administrator
Din: London, UK
Macuser din: 11.10.05

ȘTIAM! Bineînțeles ca știam! De ce crezi că ne-am întâlnit pe 28? Evident, ca să ne ofticam ca tu o să ai și noi nu. Acum ca ai rasucit cuțitul în rană, ești dator cu o analiză completă, în paralel, a celor 2 sisteme. Poate intră un articol în primul număr al revistei, ce zici?

Bine ai venit!

Semnătură 

MB12 early2015, mini late2018, i2, i4S, iX, Watch Nike (Series3), iPad 1, iPad Pro 9.7”,  Pencil, shuffle 4, TV4, AExtreme x2, AEBSv2, AEBS original(x2) v1(x2), Homepod (x2), iPod Hi-Fi (x3)

[ Ignoră ]   [ # 4 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Cluj-Napoca
Macuser din: 26.01.06

stiati ca mi-am schimbat locu de munca si noul sef mi-a comandat un imac de 17? care vine dupa 15 feb bineinteles. da nu pot sa va fac comparatie decat cu miniu-l meu g4
asta-i cel mai tare topic.

Semnătură 

Mcintoshing…

[ Ignoră ]   [ # 5 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Bucharest, White Pond (= Balta Albă)
Macuser din: 11.10.05
matey - 30 Ianuarie 2006 03:35 AM

salz stiati k io am un iMac G5 cu 20 inch 1,5 ram 250 hdd mouse si tastatura wireless si dupa 15 o sa vina si iMac-ul cu intel core duo grin

cu această știre, mi-am mărit nivelul intelectual la peste 20 de inci… avînd mintea cam scurtă, e un progres vizibil.

Semnătură 

Cattus sum et thraece loquor
Pisica joacă rolul de tampon asupra efectelor patogene ale stresului. O pisica în casă înseamnă, deci, scăderea tensiunii arteriale, deci și a riscurilor unei boli cardiace. Mai multe pisici, tot mai multe…