2 din 2
2
probleme cu bateria…? oare…
  [ Ignoră ]   [ # 16 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Iasi
Macuser din: 18.10.06

Am revenit. Cautand pe net dupa temperaturile inregistrate la MacBook-uri am gasit site-ul asta: http://www.intelmactemp.com/ unde si-au postat mai multi utilizatori temperaturile de la mac-uri. Repet eu am MacBook 2.16GHz, 2GB ram, 120Gb hdd. Din cate am vazut pe site-ul ala, temperatura mea in full load e ceva obisnuit.

Semnătură 

[ Ignoră ]   [ # 17 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Bucureşti, Sala Palatului
Macuser din: 30.10.05

Da, e MBP, cumparat acum un an, in decembrie.

[ Ignoră ]   [ # 18 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
iaru - 21 Noiembrie 2007 10:59 PM

Da, e MBP, cumparat acum un an, in decembrie.

Pai de asta e mai rece…nu e acelasi chipset…
Oricum nu ma culc pe o ureche…am sa mai monitorizez temperatura sa vad cum se comporta.

Semnătură 

[ Ignoră ]   [ # 19 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: /dev/null aka Oradea
Macuser din: 29.07.06

am facut un fel de test:
precizez, inca o data, ca bateria o am din iulie 2007 iar macbook-ul din august 2006.
in prima poza ma aflu la 2-3min dupa ce am deschis mac-ul si imovie.
in a doua poza ma aflu la cateva secunde dupa ce am dat drumul la exportul materialului. deja ventilatoarele huruie…
in a treia poza ma aflu in momentul in care tipa sa-i dau curent.

coconut-ul e in copaci…

Semnătură 

and I’m going down to South Park, gonna have myself a time. Friendly faces everywhere, humble folks without temptation. Going down to South Park, gonna leave my woes behind. Ample parking day or night, people spouting, “Howdy neighbor!” Heading on up to South Park, gonna see if I can’t unwind. So, come on down to South Park and meet some friends of mine!

[ Ignoră ]   [ # 20 ]
RankRankRankRank
Sr. Member

era interesant sa arati si un screenshot de istat sa vedem incarcarea pe procesor si eventual temperaturile alea….

Semnătură 

[ Ignoră ]   [ # 21 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: /dev/null aka Oradea
Macuser din: 29.07.06

da…asa e. dar am dezactivat dashboard-ul ca nu-l foloseam niciodata si mereu il deschideam din greseala

Semnătură 

and I’m going down to South Park, gonna have myself a time. Friendly faces everywhere, humble folks without temptation. Going down to South Park, gonna leave my woes behind. Ample parking day or night, people spouting, “Howdy neighbor!” Heading on up to South Park, gonna see if I can’t unwind. So, come on down to South Park and meet some friends of mine!

2 din 2
2