Transfer agenda catre iPhone
  [ Ignoră ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Bucharest
Macuser din: 10.01.06

Dupa ce am cautat zile in sir o solutie sa transfer contacte de pe nokia pe iPhone, am gasit solutia:
http://www.zyb.com
Va inscrieti gratuit, alegeti modelul telefonului, faceti export pe internet la agenda (prin BT, cablu de date, wireless-in cazul meu) iar apoi din lista contactele se salveaza in isync. Simplu nu?
Mai trebuie doar o sincronizare si asta a fost tot!
A, si inca ceva, le puteti accesa direct cu iphone pe net la adresa iphone.zyb.com smile

Semnătură 

Mac OS X proves that it’s easier to make UNIX pretty than it is to make Windows secure!

[ Ignoră ]   [ # 1 ]
RankRankRank
Member
Din: 
Macuser din: 22.05.07

Din cate stiu softul de la nokia poate salva contactele ca fisiere vcf pe care le poti importa in address book pe care apoi il sincronizezi cu iphone-ul. Singur problema e ca softul de la nokia e pentru PC smile.

[ Ignoră ]   [ # 2 ]
RankRankRankRank
Sr. Member

deh, si cum nu am PC…

Semnătură 

Mac OS X proves that it’s easier to make UNIX pretty than it is to make Windows secure!

[ Ignoră ]   [ # 3 ]
RankRankRank
Member
Din: 

dar poti face altfel. poti sincroniza telefonul nokia cu address book-ul si apoi cand ai toate contactele in el il sincronizezi mai departe cu iphone-ul. sunt eu un pic mai paranoic, dar de ce ar trebuie sa-mi salvez pe un site numerele de telefon? Ce urmeaza? Cartile de credit, pin-urile si eventual un scand 3D dupa cheia de la casa.

[ Ignoră ]   [ # 4 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Bucuresti
Macuser din: 14.10.05

Daca aveti un SonyEricsson, dati “send all” la agenda telefonica, apoi importati fisierul in Address Book. De acolo e simplu… se sincronizeaza cu iPhone.

[ Ignoră ]   [ # 5 ]
RankRankRankRank
Sr. Member

mr. fred, ma gandesc: ce pot ei sa faca cu niste numere de telefon? smile
Sa le trimita SMS-uri cu reclame -> prea costisitor. Sa-i sune, nici atat!
Sa fie oare o organizatie secreta in spate care ne monitorizeaza prietenii, cunostintele, afacerile? Posibil, dar cred ca ar fii solutii mai simple sa faca asta.

Stai linistit, cardurile oricum mi le pun pe net (altfel cum as cumpara, cum as plati unele facturi, etc.). Pin-urile nu sau cheia. Totul e sa stii unde e limita. Si sa fii atent.

Semnătură 

[ Ignoră ]   [ # 6 ]
RankRankRank
Member
Din: 

Pur si simplu nu ma simt confortabil sa stiu ca cineva stie ce numere am in agenda. Plus ca lucrurile nu sunt chiar asa simple cum par. N-am vazut pe site la ei nici un adsense, nici un banner, inscrierea e gratuita iar cineva trebuie sa plateasca pentru dezvoltare, servere si banda. Banuiesc ca e vorba de o actiune caritabila. Deviem de la subiect dar concluzia mea e simpla. Vreau sa se stie pe net despre mine numai lucrurile pe care le doresc eu.

Solutia ta e interesante, exista insa alternetive locale.

[ Ignoră ]   [ # 7 ]
RankRankRank
Member
Din: 

o metoda si mai simpla. Mi-am salvat toate contactele intr-un fisier vcf, l-am trimis pe google si cand m-am conectat cu iphone-ul si am dat click pe atasament m-a intrebat daca vreau sa le import in agenda. Si gata.

[ Ignoră ]   [ # 8 ]
RankRankRankRank
Administrator
Din: bucurești
Macuser din: 11.10.05

si asa ti-ai rezolvat si problema backupului la contacte smile

[ Ignoră ]   [ # 9 ]
RankRankRank
Member
Din: 

cumva. treaba e ca invers nu merg luate din iphone decat prin address book. in comparatie cu defunctul m600i care iti salva fisierul vcf cu toate contactele in telefon dupa care faceai cu el ce vroiai: il trimiteai prin BT, mail, IR.

[ Ignoră ]   [ # 10 ]
RankRank
Jr. Member
Din: Malul indiguit al Dambovitei
Macuser din: 08.10.07

unul dintre motivele pentru care iubesc SE. poti sa trimiti toate contactele fara probleme.

[ Ignoră ]   [ # 11 ]
RankRankRank
Member
Din: 

Optiuni infinit mai multe pe symbian, interfata infinit mai putin spectaculoasa. Avantaje si dezavantaje.
Din aplicatia Address Book poti exporta toate contactele intr-un singur fisier vcf.

[ Ignoră ]   [ # 12 ]
RankRank
Jr. Member
Din: bucuresti
Macuser din: 30.11.07

faci un fisier vcf , importi in address book de pe mac ..ai si backup . le poti importa si in iphone dupa. eu asa am facut de pe un ericsson / problema mea acum este ca mai am un nokia 6280 cu alte nr de tel acolo, in memoria telefonului si am incercat din meniu sa dau un send all prin BT, sau ceva de genu..nu am gasit vreo optiune .. am sunat la nokia centre iar acolo mi a raspuns o tipa cu capul de lemn si mi a spus ca ei nu ofera suport pt machintosh. oricum o intrebasem cum sa trimit agenda prin BT de pe NOKIA…

[ Modificat: 03 Decembrie 2007 07:42 PM de corruptdream ]
 Semnătură 

MacbookPro 17” 2.4 ghz, 4 gb ram
macpro 2.8 Ghz
Roland Edirol V4

+ one fruit mixer zanussi : )

ip5 7.0.2
iphone 4s
1.1.1 OTB /3.9 BL (anysim 1.1) => 1.1.4 (iplus2.0b) => 2.0, 2.2, 2.2.1, 3.0 (pwnage tool mac )

[ Ignoră ]   [ # 13 ]
RankRankRank
Member
Din: 

buna dimineata. ai citit toata discutia?