am un CD facut in America pe un Mac si nu pot sa-l dechid cu un Windows
  [ Ignoră ]
Rank
Newbie
Din: 
Macuser din: 30.01.06

Salutare utilizatiri de Mac!
Am si eu o intrebare, poate pentru voi e de baraj, dar am un CD facut in America pe un Mac si nu pot sa-l dechid cu un Windows. Daca stie cineva cum sa fac il rog sa ma ajute. Daca e cineva din Bacau…. mailul meu este: .

[ Ignoră ]   [ # 1 ]
RankRankRankRank
Administrator
Din: județul Devon, UK
Macuser din: 18.10.05

Daca e facut sa fie vazut doar de Mac, incearca MacDrive

[ Ignoră ]   [ # 2 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Bucharest, White Pond (= Balta Albă)
Macuser din: 11.10.05
mirelik - 30 Ianuarie 2006 03:41 AM

Am si eu o intrebare, poate pentru voi e de baraj, dar am un CD facut in America pe un Mac si nu pot sa-l dechid cu un Windows. Daca stie cineva cum sa fac il rog sa ma ajute. Daca e cineva din Bacau…. mailul meu este: .

l-a tras greșit americanu ăla, l-a tras mac-only. îl pui frumos într-un mac și îl mai tragi o dată mac+pc, așa se face. mac-only se fac cd/dvd-urile cu aplicații numai de mac, oricum pe Windows nu se pot folosi. altfel, se trage mac+pc sau joliet format

Semnătură 

Cattus sum et thraece loquor
Pisica joacă rolul de tampon asupra efectelor patogene ale stresului. O pisica în casă înseamnă, deci, scăderea tensiunii arteriale, deci și a riscurilor unei boli cardiace. Mai multe pisici, tot mai multe…

[ Ignoră ]   [ # 3 ]
RankRankRank
Member
Din: 

Cum a zis si altero: MacDrive. Te lasa sa vezi ce ai pe disc.

[ Ignoră ]   [ # 4 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
mirelik - 30 Ianuarie 2006 03:41 AM

Pînă la MacDrive, pe care, probabil, nu îl ai, mai ia în calcul, pe lîngă cele spuse ieri:
- CD/DVD-ul a fost tras la viteză prea mare (mulți fac greșeala asta), încearcă să îl pui în altă unitate, una mai nouă, s-ar putea să-l vadă (dacă a fost „ars” mac+pc)
- discul optic e „bușit” pur și simplu, caz în care nu ai ce face.

Din Bacău e parcă și o_mores, încearcă să iei legătura cu el, te va ajuta cu siguranță.

Semnătură 

Pisica joacă rolul de tampon asupra efectelor patogene ale stresului. O pisica în casă înseamnă, deci, scăderea tensiunii arteriale, deci și a riscurilor unei boli cardiace. Mai multe pisici, tot mai multe…

[ Ignoră ]   [ # 5 ]
Rank
Newbie
Din: 

Am incercat cu Macdrive si nu merge! rog pe cei din Bacau sa ma ajute!

[ Ignoră ]   [ # 6 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
mirelik - 30 Ianuarie 2006 09:56 PM

Am incercat cu Macdrive si nu merge! rog pe cei din Bacau sa ma ajute!

Atunci e bușit sau e tras la viteză prea mare, posibil recuperabil cu o altă unitate mai nouă.

Semnătură 

[ Ignoră ]   [ # 7 ]
Rank
Newbie
Din: 

Nu cred ca e bulit! Sunt doua cd-uri in aceeasi sitoatie! am incercat pe f multe unitati! cu macdrive pe 2!

‹‹ stiati      . ››