2 din 3
2
Da’ cu un kil de cartofi schimbati ?
  [ Ignoră ]   [ # 16 ]
RankRankRankRank
Administrator
Din: bucurești
Macuser din: 11.10.05

hm…. stii ce usor poti uita de lista in care treci userii banati? smile
speram totusi sa nu fie nevoie de masuri extreme… incet, incet, oamenii se dau pe brazda

[ Ignoră ]   [ # 17 ]
RankRank
Jr. Member
Din: Timisoara
Macuser din: 24.10.07

mai ales daca publici anunt o data la cateva luni… (chiar daca de fiecare data incalci regulamentul)... cine naiba te mai tine minte?
S-apoi… sa stea adminii la puricat fiecare anunt, analizat gravitate, verificat username pe lista neagra, reanalizare in functie de gravitate, luare decizie… Eu personal nu i-as pedepsi sa faca asa ceva, saracii nu ar mai avea timp sa poarte discutii pe forum…

Toate mesajele ar trebui sa aiba la baza bunul simt si respectul reciproc. Traiasca bijectivitatea!

[ Ignoră ]   [ # 18 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Buchenland
Macuser din: 06.09.05

Eu vă zic din proprie experiență: cu cât regulamentul este mai stufos, cu atât userii își bagă picioarele mai tare în el iar administratorii au tot mai multe bătăi de cap.

Semnătură 

⌘-N

[ Ignoră ]   [ # 19 ]
RankRankRank
Member
Din: Bucuresti
Macuser din: 04.10.07

eu nu inteleg ce atata ofuscare pt un reply scurt
ce daca cineva intreaba daca faci schimb,vorba lui huk,poate interveni o oferta de schimb la care nu te-ai gandit.
poate tu postezi la schimburi si cineva iti ofera o suma de bani acceptabila….
e un fel de a te lega la cap atunci cand acesta nu te doare.
uite de ce nu pot unii sa doarma noaptea…..ca posteaza lumea oferte de schimb…

Semnătură 

iMac 17” C2D,2GB ram,160Gb,x1600,superdrive
macbook white C2D,2GB ram,160GB,superdrive-special order
iubesc jucariile astea…

[ Ignoră ]   [ # 20 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Macuser din: 13.08.07

cristi_tnt, vad in semnatura ta ca ai iMac si MacBook!!!!!!  ai nevoie de amandoua???
te intereseaza un camcorder canon dc40 la schimb???? in cutie cu toate accesoriile!!!
folosit dar impecabil, pret nou factura 34 mil inca in garantie + diferenta????!!

( tongue wink )

[ Ignoră ]   [ # 21 ]
RankRankRank
Member
Macuser din: 04.10.07

sal gatto,mi-am dorit foarte mult macbook,abia l-am luat aseara,am schimbat toshiba si ceva banuti pe el,
pe iMac mai joc cate ceva iar macbookul il car peste tot
merci de oferta oricum si scuze de offtopic.

Semnătură 

iMac 17” C2D,2GB ram,160Gb,x1600,superdrive
macbook white C2D,2GB ram,160GB,superdrive-special order
iubesc jucariile astea…

[ Ignoră ]   [ # 22 ]
RankRank
Jr. Member

Incrediiiiibil!!!!!!! =)) Foarte tare precedentele 3 posturi: cristi_tnt, Gattopardo, cristi_tnt

q.e.d.!!!

[ Ignoră ]   [ # 23 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: London, UK
Macuser din: 31.05.07

si totusi, al cui e sacul de cartofi?

Semnătură 

Suzuki SV650S
One joint a day, keeps the doctor away! cheese

[ Ignoră ]   [ # 24 ]
RankRankRankRank
Administrator
Din: The Colony, TX

codemaster - partea cu “banatul permanent” e foarte simpla si nu necesita nici o verificare smile

mama lor de cartofi cu pir ...

Semnătură 

Apple:5x macmini (G4, 2007, 2009, 2010, 2012)
UNIX:IBM 7011-250/AIX 5.1, HP Jornada 680/JLime, HP 9000 F20/HP-UX 11.11
PC:PentiumD/Debian, HP t5300/Debian
Misc:Spectrum 48k, 8x Raspberry Pi, 2x CHIP

[ Ignoră ]   [ # 25 ]
RankRankRank
Member
Din: Oradea
Macuser din: 24.11.05

” astfel singura metoda de a “protesta” este de a scrie pe forum -> acolo unde a citit anuntul de vanzare -> “atentie mare, am luat o vrajeala criptata, abia acasa am reusit s-o de-criptez… aveti grija ce tranzactii faceti cu domnu’!”” problema este ca se pot crea usor user noi, nr de tel nou, sau potoate ruga un priten, cunostintza sa vanda marfa. nu stiu daca ar functiona.

Semnătură 

Fotografii pe http://www.flickr.com/photos/33459797@N05/

[ Ignoră ]   [ # 26 ]
RankRankRank
Member
Din: Oradea
Macuser din: 24.11.05

in fond ne cunoastem unii pe altii. in mare….si eu am avut mocov la cumparare. de aceea inainte de a cumpara ma informez de la altii, sa vad dac il cunoaste cineva pe cel care vinde.

Semnătură 

Fotografii pe http://www.flickr.com/photos/33459797@N05/

[ Ignoră ]   [ # 27 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Bucharest, White Pond (= Balta Albă)
fierarul - 20 Noiembrie 2007 11:28 PM

Buna,

Vad ca e o moda ca la anunturile de vanzare sa tot apara oferte de schimburi cu cele mai ciudate lucruri. Chiar daca vanzatorul specifica faptul ca nu vrea schimburi sau insasi utilizarea sectiunii de “vanzare” si nu “schimburi”, propunerile de schimburi apar.

As ruga adminul sa stearga (eventual cu un mic ban—sper sa nu fie munca multa) toate propunerile de schimburi de la sectiunea vanzari.

Cred că putem închide glorios acest topic totalmente inutil.

Semnătură 

Cattus sum et thraece loquor
Pisica joacă rolul de tampon asupra efectelor patogene ale stresului. O pisica în casă înseamnă, deci, scăderea tensiunii arteriale, deci și a riscurilor unei boli cardiace. Mai multe pisici, tot mai multe…

[ Ignoră ]   [ # 28 ]
RankRank
Jr. Member
Cattus Thraex - 22 Noiembrie 2007 05:35 AM
fierarul - 20 Noiembrie 2007 11:28 PM

Buna,

Vad ca e o moda ca la anunturile de vanzare sa tot apara oferte de schimburi cu cele mai ciudate lucruri. [.....] As ruga adminul sa stearga (eventual cu un mic ban—sper sa nu fie munca multa) toate propunerile de schimburi de la sectiunea vanzari.

Cred că putem închide glorios acest topic totalmente inutil.

haaaaai c-a fost fain sa povestim… sa aberam - sau nu smile)
Eu unul recunosc: am citit regulamentul la 1 sau 2 (?) sectiuni de pe acest forum. Ca mine probabil mai sunt si altii. Tind sa cred deja ca posturile/anunturile depind de altceva, nu de regulament….

[ Ignoră ]   [ # 29 ]
RankRankRankRank
Administrator
Din: bucurești

smile esti tare…

la celelalte sectiuni, cind o sa citesti regulamentul?

[ Ignoră ]   [ # 30 ]
RankRank
Jr. Member

Cat de curand, nu vreau sa dau exemplu negativ (sau am comis-o deja? :-|). Oricum, regulamentul de fapt e o povestioara daca omul se gandeste inainte de a posta. “Oare sunt eu primul care s-a lovit de problema asta? Oare mie mi-ar conveni daca altcineva ar posta un asemenea text? Oare am fost transparent in exprimare?”
Sper ca-n viitor sa nu-mi fie in defavoare ceea ce am scris acum… smile Intentia exista, cel putin.

2 din 3
2

‹‹ Problema Automatic Login      Editare posturi ››