3 din 3
3
Da’ cu un kil de cartofi schimbati ?
  [ Ignoră ]   [ # 31 ]
RankRankRankRank
Administrator
Din: bucurești
Macuser din: 11.10.05

asa e!

-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-..-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.—.

ps = nu este decit un singur regulament, pentru tot forumul wink

[ Ignoră ]   [ # 32 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Bucharest, White Pond (= Balta Albă)
codemaster - 22 Noiembrie 2007 05:40 AM
Cattus Thraex - 22 Noiembrie 2007 05:35 AM
fierarul - 20 Noiembrie 2007 11:28 PM

Buna,

Vad ca e o moda ca la anunturile de vanzare sa tot apara oferte de schimburi cu cele mai ciudate lucruri. [.....] As ruga adminul sa stearga (eventual cu un mic ban—sper sa nu fie munca multa) toate propunerile de schimburi de la sectiunea vanzari.

Cred că putem închide glorios acest topic totalmente inutil.

haaaaai c-a fost fain sa povestim… sa aberam - sau nu smile)
Eu unul recunosc: am citit regulamentul la 1 sau 2 (?) sectiuni de pe acest forum. Ca mine probabil mai sunt si altii. Tind sa cred deja ca posturile/anunturile depind de altceva, nu de regulament….

Evident, de cei șapte ani de acasă, de bun simț, de morală, de educație… De simțul umorului, uneori și de simțul mitocăniei, alteori.

Semnătură 

Cattus sum et thraece loquor
Pisica joacă rolul de tampon asupra efectelor patogene ale stresului. O pisica în casă înseamnă, deci, scăderea tensiunii arteriale, deci și a riscurilor unei boli cardiace. Mai multe pisici, tot mai multe…

[ Ignoră ]   [ # 33 ]
RankRankRank
Member
Din: Timisoara

Buna,

Vad ca e o moda ca la anunturile de vanzare sa tot apara oferte de schimburi cu cele mai ciudate lucruri. Chiar daca vanzatorul specifica faptul ca nu vrea schimburi sau insasi utilizarea sectiunii de “vanzare” si nu “schimburi”, propunerile de schimburi apar.

As ruga adminul sa stearga (eventual cu un mic ban—sper sa nu fie munca multa) toate propunerile de schimburi de la sectiunea vanzari.

In ce sens ar fi inutil ? Inutil in sensul ca problema pusa e inutila sau ca a degenerat (ca de obicei) in altceva ?

Semnătură 

This signature is intentionally left blank.

[ Ignoră ]   [ # 34 ]
RankRankRankRank
Administrator
Din: bucurești

in sensul in care vorbim discutii…
smile

[ Ignoră ]   [ # 35 ]
RankRankRankRank
Administrator
Din: London, UK

Mie mi s-a parut util. Am inteles ca unii vor sa poti comenta cu propuneri de schimb, altii n-ar avea nimic impotriva daca nu s-ar abuza (printre astia sunt si eu), si altii ar scoate de tot optiunea de comentarii.

Ce am mai retinut ca idee buna e ca putem sa facem un grup de utilizatori banati din sectiunea de vanzari (am inteles si tehnic cum, cu permisiuni speciale pe zona respectiva) in care putem sa mutam cei care nu inteleg sa scrie cu moderatie si raspundere. Temporar sau nu, ramane de vazut. Zicea Sergiu o denumire buna pentru grup, dar are copyright si nu pot sa reproduc si mai e implicat si numele unui utilizator wink si n-ar fi frumos.
Banarile de tipul asta ar fi fara justificari obiective, doar din convingerea administratorului, ceea ce ar putea ridica obiectiuni sau poluarea altor sectiuni cu anunturi de vanzari.

In rest, cred ca topicul s-a epuizat si sper sa se stinga singur, nu are rost sa fie inchis.

Semnătură 

MB12 early2015, mini late2018, i2, i4S, iX, Watch Nike (Series3), iPad 1, iPad Pro 9.7”,  Pencil, shuffle 4, TV4, AExtreme x2, AEBSv2, AEBS original(x2) v1(x2), Homepod (x2), iPod Hi-Fi (x3)

[ Ignoră ]   [ # 36 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Bucharest, White Pond (= Balta Albă)
fierarul - 22 Noiembrie 2007 07:11 AM

Buna,

Vad ca e o moda ca la anunturile de vanzare sa tot apara oferte de schimburi cu cele mai ciudate lucruri. Chiar daca vanzatorul specifica faptul ca nu vrea schimburi sau insasi utilizarea sectiunii de “vanzare” si nu “schimburi”, propunerile de schimburi apar.

As ruga adminul sa stearga (eventual cu un mic ban—sper sa nu fie munca multa) toate propunerile de schimburi de la sectiunea vanzari.

In ce sens ar fi inutil ? Inutil in sensul ca problema pusa e inutila sau ca a degenerat (ca de obicei) in altceva ?

1. Dintre gravele probleme ale omenirii, în general, și ale acestui forum, în particular, cestiunea e minoră.
2. A degenerat în cartofi degerați.

Semnătură 

Cattus sum et thraece loquor
Pisica joacă rolul de tampon asupra efectelor patogene ale stresului. O pisica în casă înseamnă, deci, scăderea tensiunii arteriale, deci și a riscurilor unei boli cardiace. Mai multe pisici, tot mai multe…

[ Ignoră ]   [ # 37 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Bucuresti, Calarasilor Way
Macuser din: 06.04.06

Daca-s buni cartofii, dau un sac de ceapa in schimb. Daca-s degerati (cum opineaza Cattus) dau doar un kil de ceapa (degereata, normal).
Lasand gluma de-o parte, astfel de discutii si idei s-au mai vehiculat p-aici si o sa se mai vehiculeze. “Cate bordeie, atatea obiceie” (si idei, as aduga). Bottom line, sectiunea de vanzari/schimburi se va decanta in timp. Daca vor mai exista useri care vor posta de dragul statisticilor, cu siguranta ca posturile lor vor fi ignorate de cel pe care nu-l intereseaza parerea unui user sau al altuia. Iar ban-uri mai mult sau mai putin permanente ar incarca mintea si programul unor administratori si asa destul de incarcati cu ale lor. Nu uitati ca administrarea acestui forum se face benevol, pe banii personali ai administratorilor si pe timpul lor liber. Asta ar trebui respectat, in primul rand, fie ca esti “mistocar” prin definitie sau prea serios si te atinge orice vorba-n vant. Eu, unul, asta respect. Dup-aia vin cei 7 ani de-acasa si alte chestii morale care, presupunem, ar trebui luate in considerare inainte de a pune degetu’ pe tastatura.

Semnătură 

Proud owner of a PowerMac G5, dual core 2.3 GHz, 250+500 Gb SATA, SD, Leo.8, SN CK415HT6R5H,
                iPhone 4, 6 Gb, iOS 7.1.2, SN DNPGVHQ6DP0N
                iPhone 5C, 16 Gb, iOS 9.2, SN F2LLKCGWFFT7

[ Ignoră ]   [ # 38 ]
RankRankRank
Member
Din: Timisoara
Cattus Thraex - 22 Noiembrie 2007 03:12 PM

1. Dintre gravele probleme ale omenirii, în general, și ale acestui forum, în particular, cestiunea e minoră.
2. A degenerat în cartofi degerați.

Sunt de acord cu (2). As discuta mai multe despre (1) insa imi bounce-uie in dock iconita de la Seti@home ca a gasit un semnal extraterestru si trebuie sa-l pun in trash iar langa rezultatele promitatoare de la ..

No good deed…

echo “127.0.0.1 macuser.ro” >> /etc/hosts

Semnătură 

This signature is intentionally left blank.

3 din 3
3

‹‹ Problema Automatic Login      Editare posturi ››