sfaturi upgrade iphone
  [ Ignoră ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Bucuresti
Macuser din: 22.09.06

salut,imi cumpar si eu maine un iphone si am tot vazut pe aici o gramada de pareri despre aceste upgrade-uri de firewire 1.0.2 1.1.1 si 1.1.2 .... imi poate explica si mie cineva ce inseamna asta si d c s-ar bloca tel daca i-as face upgrade-uri de pe net???
cum am zis maine imi cumpar si eu un iphone si nu vreau sa am vreo surpriza daca ii fac vreun upgrade de pe net smile

Semnătură 

A man should look for what is, and not for what he thinks should be.—Albert Einstein

[ Ignoră ]   [ # 1 ]
RankRankRankRank
Moderator
Din: Portugalia
Macuser din: 29.01.07

Ai impresia că dacă postezi în mai multe locuri vei primi răspuns mai repede?

Semnătură 

“When nothing goes right…. Don’t go left.”

[ Ignoră ]   [ # 2 ]
RankRankRankRank
Administrator
Din: London, UK
Macuser din: 11.10.05

Da, incepi sa devii deja insuportabil de enervant.

Semnătură 

MB12 early2015, mini late2018, i2, i4S, iX, Watch Nike (Series3), iPad 1, iPad Pro 9.7”,  Pencil, shuffle 4, TV4, AExtreme x2, AEBSv2, AEBS original(x2) v1(x2), Homepod (x2), iPod Hi-Fi (x3)

[ Ignoră ]   [ # 3 ]
RankRankRankRank
Sr. Member

ok,ms pt sfat…..mi-ati fost de mare folos…

Semnătură 

A man should look for what is, and not for what he thinks should be.—Albert Einstein

[ Ignoră ]   [ # 4 ]
RankRankRankRank
Sr. Member

pur si simplu am intrebat si eu ceva,nu inteleg d c nu va vedeti de treaba voastra daca nu aveti bunavointa sa imi dai un sfat,asta in caz ca stiti….

Semnătură 

[ Ignoră ]   [ # 5 ]
RankRankRankRank
Moderator

Categoria asta are 66 de topic-uri, cu 1790 de replies. Te asigur că găsești aproape tot ce te interesează dacă ai răbdare și citești.

Semnătură 

[ Ignoră ]   [ # 6 ]
RankRankRankRank
Sr. Member

ok,mersi pt sfat,nu cred ca trebuia sa scrieti mai devreme ce ati scris…..

Semnătură 

[ Ignoră ]   [ # 7 ]
RankRankRankRank
Moderator
bobocbbb - 21 Noiembrie 2007 06:57 AM

pur si simplu am intrebat si eu ceva,nu inteleg d c nu va vedeti de treaba voastra daca nu aveti bunavointa sa imi dai un sfat,asta in caz ca stiti….

Chiar că ar trebui. Ai dreptate. Eu ar trebui să folosesc anumite funcții ale forumului (de ex ignore) iar Lord Vader….... știe el, cu sabia lu’ Zorro.

Semnătură 

[ Ignoră ]   [ # 8 ]
RankRankRankRank
Administrator
Din: London, UK
Macuser din: 11.10.05

Nu credeam ca voi folosi vreodata butonul.

Semnătură 

MB12 early2015, mini late2018, i2, i4S, iX, Watch Nike (Series3), iPad 1, iPad Pro 9.7”,  Pencil, shuffle 4, TV4, AExtreme x2, AEBSv2, AEBS original(x2) v1(x2), Homepod (x2), iPod Hi-Fi (x3)

[ Ignoră ]   [ # 9 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Macuser din: 13.08.07
bobocbbb - 21 Noiembrie 2007 06:44 AM

salut,imi cumpar si eu maine un iphone si am tot vazut pe aici o gramada de pareri despre aceste upgrade-uri de firewire 1.0.2 1.1.1 si 1.1.2 .... imi poate explica si mie cineva ce inseamna asta si d c s-ar bloca tel

Nu se cheamă firewire ci firmware. dacă vine cu 1.1.2 din magazin, nu îl poți debloca, din câte am văzut.

‹‹ 112 otb temp      husa iPhone ››