husa iPhone
  [ Ignoră ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Bucharest
Macuser din: 10.01.06

exista in RO ceva compatibil? Inteleg ca nu o sa se potriveasca perfect, dar… pe acolo.

Semnătură 

Mac OS X proves that it’s easier to make UNIX pretty than it is to make Windows secure!

[ Ignoră ]   [ # 1 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Grotania, Bucuresti
Macuser din: 15.06.07

“Sosetele” alea urate de ipod nano(primele 2 generatii)
Husele de la ipod-ul video 5g nu sunt bune pt. ca sunt largi rau de tot,singura husa de la video care merge cat de cat,este acea husa de 3milioane din piele care se inchide si atunci sta iphone-ul in husa
Mai bine mai astepti sa apara husele pt. touch,pe ca oricat de mult se chinuie apple sa nu se potriveasca husele, touch-ul este milimetric mai lat ca iphone-ul, deci nu are cum sa nu mearga
Dar crede-ma il poti folosi cu incredere fara husa nu se zgarie daca esti un pic atent(nu il tii cu cheile in buzunar,nu il lasi in masina pe unde apuci sa “zboare” printre scaune etc.)

Semnătură 

I take no joy in this, but I see no other way.

[ Ignoră ]   [ # 2 ]
RankRankRank
Member
Din: Bucuresti
Macuser din: 13.10.05

spuneau cei de la istyle ca o sa aduca ceva accesorii pentru iphone.

[ Ignoră ]   [ # 3 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Grotania, Bucuresti
Macuser din: 15.06.07

Da aia de la istyle nu au adus inca nici Leopard-ul asa ca,decat sa iti pui baza in ce zic aia mai bine iesi pe strada sa cauti o husa

Semnătură 

I take no joy in this, but I see no other way.

[ Ignoră ]   [ # 4 ]
RankRankRank
Member
Din: 
Macuser din: 22.05.07

Am gasit ceva de genul asta  pe okazii. Mai sunt pe-acolo unii de zic ca au huse de iphone si le dau cu 2 mil bucata.

[ Ignoră ]   [ # 5 ]
RankRankRankRank
Administrator
Din: London, UK
Macuser din: 11.10.05

Am vazut la Noumax un fel de husa de plastic dur care se prindea intr-un belt clip. Cred ca faceau si reduceri wink. Pretu’ de catalog parca era 125 lei, dar suna si intreaba.

PS Se potrivea perfect ca era special facuta pentru iPhone, dar tine de gusturi. Eu nu l-as baga decat in buzunar, dar chestia aia parea ca l-ar proteja de aproape orice. N-am un link sa-ti dau ca nu am notat modelul, dar suna si-ti zic acolo.

[ Modificat: 23 Noiembrie 2007 04:00 AM de huk ]
 Semnătură 

MB12 early2015, mini late2018, i2, i4S, iX, Watch Nike (Series3), iPad 1, iPad Pro 9.7”,  Pencil, shuffle 4, TV4, AExtreme x2, AEBSv2, AEBS original(x2) v1(x2), Homepod (x2), iPod Hi-Fi (x3)

[ Ignoră ]   [ # 6 ]
RankRankRankRank
Administrator

Asta am vazut la Noumax.

Semnătură 

MB12 early2015, mini late2018, i2, i4S, iX, Watch Nike (Series3), iPad 1, iPad Pro 9.7”,  Pencil, shuffle 4, TV4, AExtreme x2, AEBSv2, AEBS original(x2) v1(x2), Homepod (x2), iPod Hi-Fi (x3)

[ Ignoră ]   [ # 7 ]
RankRankRank
Member
Din: 
Macuser din: 22.05.07

Si n-aveau nimic altceva in afara de prezervativul asta rigid?

[ Ignoră ]   [ # 8 ]
RankRankRankRank
Administrator

LOL altceva n-am mai vazut. Silicoane n-aveau.

Semnătură 

‹‹ 112 otb temp      problemeeeeeee ››