Hdd pentru macbook
  [ Ignoră ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Grotania, Bucuresti
Macuser din: 15.06.07

As vrea sa imi schimb hard-ul la macbook, am ocazia sa iau componente mult sub pretul pietii si ma gandeam sa ii schimb hardul lui, problema este ca nu stiu ce hard sa ii cumpar.Voi ce recomandati?
De asemenea, pana la urma cum sta treaba cu hard-ul pe 5400rpm si 7200rpm(?) cosuma mai mult bateria(ar fi logic)sau nu?pt. ca am auzit ambele versiuni.

Semnătură 

I take no joy in this, but I see no other way.

[ Ignoră ]   [ # 1 ]
RankRankRankRank
Administrator
Din: London, UK
Macuser din: 11.10.05

Eu imi schimb azi HDD de la MB si am ales 5400 pentru a menaja bateria (nu fac procesari video in 4 streamuri HD pe el).

Semnătură 

MB12 early2015, mini late2018, i2, i4S, iX, Watch Nike (Series3), iPad 1, iPad Pro 9.7”,  Pencil, shuffle 4, TV4, AExtreme x2, AEBSv2, AEBS original(x2) v1(x2), Homepod (x2), iPod Hi-Fi (x3)

[ Ignoră ]   [ # 2 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Bucuresti
Macuser din: 13.08.07

Pe lângă baterie, mai e vorba și de căldura degajată.

[ Ignoră ]   [ # 3 ]
RankRankRank
Member
Macuser din: 13.10.05

din ce am citit eu la specificatile lui hitachi travelstar 7K200 care are capacitatea de 200 GB si este la 7200 Rpm nu ar consuma mai multa baterie si nici mai multa caldura cica nu degaja puteti sa va uitati si voi pe site-ul lor sa verificati ori cum eu sint chitit pe asta si cum o sa plec in vacanta asta prin austria o sa mi-l iau de acolo ca aici nu am gasit pe nicaieri

[ Ignoră ]   [ # 4 ]
RankRankRankRank
Sr. Member

auzisem eu ceva ca ar exista unele de 7500 care nu solicita bateria asa de mult,de asta am si intrebat sa vad ce recomandati si voi

Semnătură 

[ Ignoră ]   [ # 5 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Cluj-Napoca
Macuser din: 26.01.06

am seagate de 7200. nu am cronometrat cat tine dar el aproximeaza maxim 3 ore si scade f repede cand te uiti la procentaj. am un health in jur de 80. de caldura nu cred ca trebuie sa-ti faci griji, in schimb e mai zgomotos.

Semnătură 

Mcintoshing…

[ Ignoră ]   [ # 6 ]
RankRankRankRank
Sr. Member

Nu e vorba de zgomot,bateria este “oful” meu,de cumparat un hard tot cumpar,dar sunt un pic “derutat” nu stiu ce fel de hard

Semnătură 

[ Ignoră ]   [ # 7 ]
RankRankRankRank
Administrator
Din: județul Devon, UK
Macuser din: 18.10.05

Probabil ca nu te ajuta parerea mea, dar hai s-o spun, ca e free.

Eu m-am lasat in MBP hardul de 5400, pentru ca:
- la un portabil autonomia e importanta;
- pentru mine conteaza nivelul de zgomot;
- caldura suplimentara degajata omoara si hardul si bateria;
- cand am sa-i dau chestii grele de facut, unde conteaza viteza hardului, pun harduri externe, pe FW800.

Daca insa gasesti ceva care nu consuma mai mult si nici nu se incalzeste excesiv, cum zice sorin, baga mare.

[ Ignoră ]   [ # 8 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Macuser din: 13.08.07

În orice caz, cumpără Hitachi (ex IBM).

[ Ignoră ]   [ # 9 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Bucureşti, Sala Palatului
Macuser din: 30.10.05

Mai inainte, faceti un drive test. Viteza de scriere si citire. Restul sint vrajeli!

[ Ignoră ]   [ # 10 ]
RankRankRank
Member
Macuser din: 13.10.05

Uitati aici ceva documentare despre 3 cele mai bune HD -uri pentru macbook pro :  http://www.barefeats.com/rosa06.html

‹‹ probleme cu bateria...? oare...      ibook g4 ››