7 din 7
7
impactul jocurilor asupra copiilor
  [ Ignoră ]   [ # 91 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: London, UK
Macuser din: 31.05.07

eu cred ca va faceti prea multe griji…

Semnătură 

Suzuki SV650S
One joint a day, keeps the doctor away! cheese

[ Ignoră ]   [ # 92 ]
RankRankRank
Member
Din: ORADEA
Macuser din: 19.12.09

hai ca wow-ul nu e ceva rau eu il joc ca n-am ce face dupa ce invat,dar au iesit unele mmorpg-uri in care socializezi iar cand ai o anumita ratie poti intretine relatii se*uale vitruale acelea sunt jocuri rele care nu ar trebui sa fie vazute de oameni care au ce face acasa…..am colegi in clasa care saraci pleaca de la ore sa mai faca se* virtual,aceia sunt monstri ai internetului

Semnătură 

iMac 27’‘-i5 quad core
macbook pro 17” core 2 duo 2.8GHz
powerbook g4 12’‘
ifon 3gs:>:>
iPod clasic 80GB
ipod shuffel-first gen
apple TV-first gen

[ Ignoră ]   [ # 93 ]
RankRankRankRank
Administrator
Din: The Colony, TX
Macuser din: 11.10.05

Aaaa - păi de aia scrii tu așa - te-ai prostit de la Porkcraft. grin Acum pe bune - am amici cu care vorbeam zilnic și acum nu-i mai aud cu lunile “că au raid-uri cu ghilda”.
E mai rău ca marihuana jocul ăsta - măcar cu un “ierbar” poți să mai discuți și despre alte subiecte în afară de “For the Horde !” și “Aliance e cool”.

Semnătură 

Apple:5x macmini (G4, 2007, 2009, 2010, 2012)
UNIX:IBM 7011-250/AIX 5.1, HP Jornada 680/JLime, HP 9000 F20/HP-UX 11.11
PC:PentiumD/Debian, HP t5300/Debian
Misc:Spectrum 48k, 8x Raspberry Pi, 2x CHIP

[ Ignoră ]   [ # 94 ]
RankRank
Jr. Member
Din: cluj-napoca
Macuser din: 10.11.09

trebuie sa-i dau dreptate lui psergiu.extrem de multi oameni iau prea in serios wow-ul
am si eu cativa prieteni care de cand au intrat in “azeroth” nu mai vor sa socializeze decat pe “general chat”.nici la telefon nu se ma chinuie sa raspunda cand e vorba de raid

[ Ignoră ]   [ # 95 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: London, UK
Macuser din: 31.05.07

pericolul la jocul asta nu e limbajul, violenta sau sexul. este pur si simplu faptul ca devii dobitoc asocial care nu mai iese din casa ca tre’ sa te joci!

si asta e mai daunator pentru copiii tai decat o injuratura pe care o aude de la anturaj!

Semnătură 

Suzuki SV650S
One joint a day, keeps the doctor away! cheese

[ Ignoră ]   [ # 96 ]
Rank
Newbie
Din: 
Macuser din: 04.04.10

hmm depinde de joc,unele au influente pozitive in timp ce altele au influente negative,sunt mult ifactori care influenteaza impactul jocurilor asupra copiilor.

Semnătură 

fara reclame in semnatura

[ Ignoră ]   [ # 97 ]
RankRankRank
Member
Din: Bucuresti
Macuser din: 10.04.09
psergiu - 18 Aprilie 2010 07:41 PM

E mai rău ca marihuana jocul ăsta - măcar cu un “ierbar” poți să mai discuți și despre alte subiecte în afară de “For the Horde !” și “Aliance e cool”.

Fii-meu are 14 ani și a fost pasionat de la inceput de wow. Imi povestea de strategii, avea un caracter Maysarion de level 80 cu tot felul de scuturi si animale cu care zbura, Cand treceam pe lângă el ( juca pe imacul meu) vedeam numai un omor generalizat cu horcăituri și urlete. Erau în raid cu unii si se bălăcăreau unii pe alții. Am cumparat vreun an și ceva Game Card-uri. Acum s-a mai potolit că se joacă cu amicii Guitar Hero Metallica pe PS3. Recunosc jenat că atunci cand se joacă ei mă duc și mă milogesc să ma primească și pe mine la tobe.
Dar wow va lovi din nou. Apare Cataclysm. Bine barem că apare în vacanță. Pentru o perioadă am să fiu singur la tobe.

Semnătură 

Mac Book Air 13”
iMac 27’ i5 2,8GHz
iPhone 6GSQ 128GB Alu

[ Ignoră ]   [ # 98 ]
RankRankRank
Member
Din: ORADEA
Macuser din: 19.12.09

da apare CATACLYSM ,dar nu in vara ci in iarma abia in IANUARIE a aparut expansionu 2 ,si au ceva de lucru baieti cu noile dungeonuri.
dar sa revenim la subiect jocurile sunt pentur a ocupa timpu liber,dupa invatat/servici ,dupa sport si dupa stat cu prieteni

Semnătură 

iMac 27’‘-i5 quad core
macbook pro 17” core 2 duo 2.8GHz
powerbook g4 12’‘
ifon 3gs:>:>
iPod clasic 80GB
ipod shuffel-first gen
apple TV-first gen

[ Ignoră ]   [ # 99 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Cluj Napoca
Macuser din: 11.10.05

Am citit in treacat cele 7 pagini de pana acum, bun topicul insa toti gresiti si toti aveti dreptate. Zic asta in sensul ca fiecare isi educa copilul cum crede mai bine. Sunt cazuri si cazuri de copii carora calculatorul le-a facut un bine si altora un rau, in timp.
Si eu joc WOW impreuna cu sotia. Am si o fetita inca mica pe care nu intentionez sa o despart de calculator si nici de jocuri (asa cum zicea si Ana parca pe o alta pagina) dar o sa caut sa combin online cu offline, un film, o joaca afara cu copii, cu noi, o plimbare in oras, activitati cu parintii sau viitorii colegi.
Atata timp cat te implici activ in viata copilului tau, vei sti cum sa il indrumi sa ii fie bine, asta este parerea mea.

[ Ignoră ]   [ # 100 ]
Rank
Newbie
Din: 
Macuser din: 14.02.12

Dupa parerea mea, jocurile pot influenta dezvoltarea copilului. Spun acest lucru, din proprie experienta, adica despre mine, primul joc pe care l-am jucat serios a fost Need For Speed Underground, si tocmai din aceasta cauza cred ca s-a dezvoltat pasiunea mea pentru masini. Mai tarziu jucam gta dar, tot ce faceam era sa ma plimb cu masina pe strazi, si cu timpul am dezvoltat o alergie la shootere. Momentan am decis sa-mi pun creierul in functiune jucand triburile international.

Semnătură 

MacBook Pro Unibody, Early 2011, QuadCore i7 2.2Ghz
iPad 2, 16Gb, Wifi only
iPhone 3GS, 32 Gb, White
iPod Touch 3rd gen, iPod Nano 4th gen

7 din 7
7