1.1.2 OTB nu poate fi inca unlock. Probabil va fi in cateva zile. Tot ce exista in momemtul asta pe net sunt fie ghiduri de cum sa-ti faci update la 1.1.2 avand telefonul deja unlock fi cum sa poti instala aplicatii pe un 1.1.2 OTB folosindu-l ca un ipod fara a putea sa-l folosesti ca telefon in alte retele decat cele cu care are apple contract.
ce inseamna OTB?? ca a venit direct din fabrica cu 1.1.2???
ce am gasit eu erau tel care aveau 1.1.1 si de la asta upgrade la 1.1.2 si unlock. bine nu chiar asa simplu. o pagina intreaga de instructiuni
Da’ bine bre! Tu nu vezi ca sunt pline posturile despre iPhone de linkuri?
Prin beblocarea aifonului nu se incalca nici o lege, doar se pierde garantia Apple.
Deocamdata nu exista nici o solutie “serioasa” pentru iPhone 1.1.2 OTB. Am unul pe masa si astept sa apara ceva de incredere. Apple a stricat joaca cu noul baseband :(
Pai da!ce vrei si tu acum, sa tot apara la fiecare 4luni cate un “geniu de 12 ani” care sa sparga iphone-ul. Mai schimba si ei metoda, a fost safari, acum e itunes, s.a.m.d. Oricum majoritatea sunt de parerea ca prin itunes o sa se deblocheze 1.1.2
Nu mai pot edita. Se pare ca totusi, 1.1.2 nu a fixat bugul callerid-ului din cate gasesc pe google si hackintosh. Posibil ca iWorld sa fi facut asta deoarece acum imi apare numele si in popup-ul mesajelor text.