9 din 16
9
Activare si unlock pentru 1.1.2. OTB (out of the box)
  [ Ignoră ]   [ # 121 ]
RankRankRank
Member
Din: Bucuresti - Baba Novac
Macuser din: 10.05.06
Tzo - 22 Ianuarie 2008 05:26 PM

Eu am facut acelasi lucru si am avut aceeasi problema.
Intra pe: http://code.google.com/p/independence/ si de acolo downloadezi INdependene 1.3.1 daca ai Itunes 7.5 sau INdependence 1.3.2_beta pt iTunes 7.6.
Ala o sa.ti faca treaba, dupa faci anysim, dar numai in AIPLANE MODE, ATNTIE!!! si la sfarsit instalezi din installer aplicatia iWORLD din tweaks 1.1.2
BAfta;)

Adica ce vrei sa spui? ca merge sa-i pun AnySIM pe 1.1.2 OTB?

A, si va multumesc amandoura!

Semnătură 

cool smirk  Generally a smart-ass!

[ Ignoră ]   [ # 122 ]
RankRankRank
Member

uhm…. o mica intrebare daca mi se permite! de ce ai facut treaba asta, cand poti lua un ***sim si ai aceeasi functionalitate? sau nici alea nu merg cu 1.1.2 OTB > 4.6?

Semnătură 

[ Ignoră ]   [ # 123 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Grotania, Bucuresti
Macuser din: 15.06.07

cum sa nu mearga?! merg toate *sim-urile astea, cel mai bun la ora actuala este stealthsim, este foarte probabil ca unele din ele sa mai mearga si cu noul update 1.1.3 dar mai dureaza pana se afla sigur

Semnătură 

I take no joy in this, but I see no other way.

[ Ignoră ]   [ # 124 ]
RankRankRank
Member

pai si-atunci? care-i baiu?! - aici ma refer la chirurgia mai sus expusa.

Semnătură 

[ Ignoră ]   [ # 125 ]
RankRankRank
Member
Din: Bucuresti
Macuser din: 08.11.07

pui din INSTALLER->UTILITIES->anysim 1.2.1u
da merge dar numai daca a fost facut upgrade de la 1.1.1
si iworld in airplane mode nu uita ca altfel nu iti merge sms.ul si nu poti da tel
bafta

[ Ignoră ]   [ # 126 ]
RankRankRank
Member

Nu dati cu pietre (v-am zis ca doar de aseara am iphone-ul) AnySIM-ul ma ajuta la ce mai exact? la folosirea unui ***SIM?

Semnătură 

[ Ignoră ]   [ # 127 ]
RankRankRankRank
Moderator
Din: Portugalia
Macuser din: 29.01.07
equinoxe - 22 Ianuarie 2008 11:41 PM

Nu dati cu pietre (v-am zis ca doar de aseara am iphone-ul) AnySIM-ul ma ajuta la ce mai exact? la folosirea unui ***SIM?

Dacă iPhone-ul tău e 1.1.2 OTB, anysim nu te ajută cu nimic. Ai răbdare, că apare acuș-acuș și software unlock. Asta dacă nu vrei să riști să îl deblochezi hardware, sau să comanzi un ***sim. Pînă atunci folosește-l ca iPod. Instalează și dezinstalează aplicații, vezi ce-ți place și ce nu și pînă să-l folosești ca telefon o să știi cam tot ce trebuie despre el. Oricum e super și mie parcă-mi pare bine că nu l-am folosit ca telefon încă.

Dacă te decizi să comanzi un ***sim, uite, citește aici
Vezi să fie reprogramabilă altfel, la un nou firmware update de la Apple, ai să o arunci. Succese!

[ Modificat: 23 Ianuarie 2008 01:36 AM de toma ]
 Semnătură 

“When nothing goes right…. Don’t go left.”

[ Ignoră ]   [ # 128 ]
RankRankRank
Member
Din: 
Macuser din: 28.12.07
john doe - 23 Ianuarie 2008 01:31 AM
equinoxe - 22 Ianuarie 2008 11:41 PM

Dacă iPhone-ul tău e 1.1.2 OTB, anysim nu te ajută cu nimic. Ai răbdare, că apare acuș-acuș și software unlock. Asta dacă nu vrei să riști să îl deblochezi hardware, sau să comanzi un ***sim. Pînă atunci folosește-l ca iPod. Instalează și dezinstalează aplicații, vezi ce-ți place și ce nu și pînă să-l folosești ca telefon o să știi cam tot ce trebuie despre el. Oricum e super și mie parcă-mi pare bine că nu l-am folosit ca telefon încă.

Vezi să fie reprogramabilă altfel, la un nou firmware update de la Apple, ai să o arunci. Succese!

Hmmm…. Sunt sanse foarte mici sa apara software unlock pt. 1.1.2 OTB curand…
Asta o spune chiar Geohot - hackerul care a spart primul iPhone si 1.1.2 OTB (hardware)...
Dar speranta moare ultima, nu-i asa ? smile

Semnătură 

Concluzia reprezinta momentul in care te-ai plictisit sa mai gandesti.

[ Ignoră ]   [ # 129 ]
RankRankRank
Member
Din: 
equinoxe - 22 Ianuarie 2008 09:02 PM

uhm…. o mica intrebare daca mi se permite! de ce ai facut treaba asta, cand poti lua un ***sim si ai aceeasi functionalitate? sau nici alea nu merg cu 1.1.2 OTB > 4.6?

Pt. ca vrut mortis ca pentru toate telefoanele care le-am deblocat pana acum sa nu cumpar nimic hardware…. sa le deblochez singur. smile E o chestie de ambitie personala, printre altele smile)

Semnătură 

[ Ignoră ]   [ # 130 ]
RankRankRank
Member
john doe - 23 Ianuarie 2008 01:31 AM

Deja am comandat unul (vezi rubrica vanzari) nu de alta… dar daca tot a fost la “indemana” am zis ca ... na il iau decat sa astept pana mi-o veni acru!

Multumesc pentru raspunsuri!

Semnătură 

[ Ignoră ]   [ # 131 ]
RankRankRank
Member
cosminbro - 23 Ianuarie 2008 01:45 AM

Pt. ca vrut mortis ca pentru toate telefoanele care le-am deblocat pana acum sa nu cumpar nimic hardware…. sa le deblochez singur. smile E o chestie de ambitie personala, printre altele smile)

Inteleg. BRAVO, dai dovada de cojones. Nu stiu cati au/au avut curajul sa faca chestia asta!

Semnătură 

[ Ignoră ]   [ # 132 ]
RankRankRank
Member
Din: 

Solutiile xxxSIM:

Avantaje:
- instalare usoara si rapida (deci la îndemână şi aproape fara riscuri) - iPhone nu trebuie decat activat şi jailbreakuit în prealabil;
- merg pe 1.1.2 OTB.

Dezavantaje:
- Se pare că, contribuie la un consum sporit de curent, deci bateria va ţine mai putin;
- In plus, cel mai ieftin nu cred sa-l gasesti la mai putin de 85 USD;
- nu merg incă pe firmware nou 1.1.3 (când va apare jailbreak pt. 1.1.3 vom vedea, deşi 1.1.3 are la rândul lui update de baseband - lucru care poate fi o problemă);
- durează relativ mult livrarea;

pe când la soluţia de deblocare hardware 1.1.2 OTB ai avantajul că ţi-o pot face eu in câteva ore contra 100 RON smile Am glumit, dar doar m-am specializat, nu ? smile

Semnătură 

[ Ignoră ]   [ # 133 ]
Rank
Newbie
Din: 
Macuser din: 23.01.08

ce unelte ai folosit pentru a deschide carcasa? felicitari pentru curaj! smile Daca te gandesti serios la treaba cu deblocatu’ cred ca ai scoate ceva bani (personal sunt interesat).

[ Ignoră ]   [ # 134 ]
RankRankRank
Member
Din: 
Bleeq - 23 Ianuarie 2008 07:23 PM

ce unelte ai folosit pentru a deschide carcasa? felicitari pentru curaj! smile Daca te gandesti serios la treaba cu deblocatu’ cred ca ai scoate ceva bani (personal sunt interesat).

Uneltele sunt din cele mai “sofisticate” smile
Tocmai asta e problema principala - lipsa instrumentelor adecvate pentru a deschide iPhone - eventual din cele originale.
Dar ma îndoiesc că Apple le va face publice pe cele originale prea curând…

Eu mă bag la deblocat dar există şi riscuri, pe care nu mi le pot eu asuma, ci posesorul acestuia:
1. Eşec la debocare - cel mai grav, dar se poate remedia, din câte am înţeles. Probabilitatea este totuşi foarte mica.
2. Deteriorarea uşoară a capacului spate. Practic e vorba doar de mici zgârieturi şi cel mult o îndoitură nesemificativă aş zice eu…

Dar pentru cei care vor să şi le ţină ca pe bibelouri, n-au decât să-şi ia o soluţie xxxSIM sau să aştepte (mult şi bine din câte se pare) soluţia software de deblocat.

Semnătură 

[ Ignoră ]   [ # 135 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Grotania, Bucuresti
Macuser din: 15.06.07

Sa iti vand un pont, acele scule speciale de deschis un iphone sau un ipod pe care le folosesc si cei de la apple, sunt niste spatule de plastic cu un cioc lat si subtire rau, eu am acasa unul pe care l-am primit cand am cumparat diverse piese pt. ipod-uri,eu sunt curios de altceva, cum arata acele ace legate la un compas (?), alea improvizate de tine, daca ai putea pune poza.
Daca vrei sa te apuci de facut asa ceva, comanzi si tu de pe ebay o baterie de ipod 4g ca sunt mai ieftine si iti trimit aia si spatula respectiva, si bateria o vinzi si tu daca e, practic tu iti scoti banii folosind spatula smile
Teoretic trebuie sa foloseti amandoua spatulele dar nu e obligatoriu te descurci cu una singura si nu mai raman urme.

[ Modificat: 23 Ianuarie 2008 08:17 PM de mirceahr ]
 Semnătură 

I take no joy in this, but I see no other way.

9 din 16
9