Din cate am intels telefoanele care se vand acum in US si in restul tarilor europene sunt cu o alta versiune de bootloader si anume versiunea 4.6 asta inseamna ca momentan nu exista o soultie pentru folosirea simfree a telefonului. Se pare ca exista o solutie dar care se poate folosi numai cand apple va scoate un nou firmware (1.1.3 sau ceva de genul asta). Deci pentru amatori NU CUMPARATI TELEFOANE care au bootloader 4.6 nu o sa le puteti folosi pana ce apple nu mai face niste update-uri si asta poate sa dureze si 6 luni.
salut atherius , duminica imi vine iphone-ul cumparat din state , aici spuneai ca ai reusit sa deblochezi unul cu 1.1.2 . al meu mai mult ca sigur o sa vina cu 1.1.2 deja instalat din fabrica intrebarea mea este una care poate sa-ti para redundanta, pt ca tu ai raspuns, deja, afirmativ la ea pe forum si anume : Se poate debloca un iphone cu 1.1.2 deja instalat din fabrica. sunt un pic confuz, si pun intrebarea asta, pt ca mai devreme intervine sorin si pare ca te completeteaza dind ca exemplu un link in care cineva explica cum sa deblochezi un ip cu 1.12 si bootloader 3.9 dar dupa cite am citit acestea noi vin cu 1.1.2 si bootloader 4.6. merci mult .
Ce a spus Aetherius este ca a avut un iphone cu firmware 1.1.2 si ca a reusit sa faca downgrade la firmware 1.1.1si la baseband 04.01.13_g si sa il deblocheze da nu a spus niciodata ce bootloader are . Pentru ca imediat dupa aparitia lui 1.1.2 au fost si iphoane cu 1.1.2 si bootloader 3.9 asta pina in saptamina 45 cind a aparut acest nou bootloader 4.6 .Daca gresesc il rog pe Atherius sa ma corecteze
Ce a spus Aetherius este ca a avut un iphone cu firmware 1.1.2 si ca a reusit sa faca downgrade la firmware 1.1.1si la baseband 04.01.13_g si sa il deblocheze da nu a spus niciodata ce bootloader are . Pentru ca imediat dupa aparitia lui 1.1.2 au fost si iphoane cu 1.1.2 si bootloader 3.9 asta pina in saptamina 45 cind a aparut acest nou bootloader 4.6 .Daca gresesc il rog pe Atherius sa ma corecteze
Salut sorin . okay, sorry asa am presupus eu BL 4.6 . So , no solutions pe moment pentru 1.1.2 OTB si BL 4.6 )
[ Modificat: 30 Noiembrie 2007 07:56 AM de corruptdream ]
okay, mi-am mai facut temele. am citit mai bine despre iphone si deblocari etc. se pare ca la ora actuala solutia pt fw 1.1.2 / BL 4.06 ar fi cea cu turbosim.. stie careva functioneaza okay ? de unde sa cumpar acest Turbo sim si cam cit costa. sau mai astept o saptamina ,2 pina apare ceva mai bun. voi ce recomandati? multumesc
okay, mi-am mai facut temele. am citit mai bine despre iphone si deblocari etc. se pare ca la ora actuala solutia pt fw 1.1.2 / BL 4.06 ar fi cea cu turbosim.. stie careva functioneaza okay ? de unde sa cumpar acest Turbo sim si cam cit costa. sau mai astept o saptamina ,2 pina apare ceva mai bun. voi ce recomandati? multumesc
daca vrei sa iti fac cu 1.1.1 pe el, si pe urma cand apare ceva pt. 1.1.2, nu te costa asa mult ca un turbosim
are cineva vreo idee despre cum sa-mi dau seama daca iphone ul este produs pina in saptamina 45, am serial no. si inca niste coduri care apara cind il deschid… al meu a fost cumparat din state luni si intreb asta pt ca a venit impreuna cu alte 2 cumparate la o zi 2 dupa al meu si displayul la ele afiseaza oarecum diferit de al meu. intentia mea este sa aflu daca are 4.6… (1.1.2 OTB este sigur pt ca apare conect to itunes).. ma gindesc ca totusi as putea avea un noroc si sa fie 1.1.2 OTB dar cu BL 3.9… am auzit ca au existat si cu aceste specificatii iar acest lot a fost spart. thx
[ Modificat: 04 Decembrie 2007 01:02 AM de corruptdream ]
saptamana de productie este notata in serial si este reprezentata de a patra si a cincea cifra.
WOAW . merci . deci este o veste buna pt mine nu, deci se poate debloca fara probleme , e un 1.1.2 cu 3.9 ? pt ca scrie 7w741xxxxxx nu mi vine sa cred si a fost cumparat pe 24 noiembrie din NY
revin…am intrat in prefs /general/ am o mare surpriza este un 1.1.1 im very happy ...nu ma gindeam ca poate fi versiunea asta avind in vedere ca a fost cumparat pe 24 noi chiar de la apple store central NY.
So, ca sa rezum intr-o intrebare: Nu pot sa fac nimic cu cele 3 iFoane din fata mea 1.1.2 din saptamana 46 (cel mai probabil bootloader 4.06)? Nici activare, nici unlock?