11 din 16
11
Activare si unlock pentru 1.1.2. OTB (out of the box)
  [ Ignoră ]   [ # 151 ]
RankRankRankRank
Moderator
Din: Portugalia
Macuser din: 29.01.07

Mulțumesc pentru răspunsuri. M-am decis. Mai aștept, că n-o fi foc.

Semnătură 

“When nothing goes right…. Don’t go left.”

[ Ignoră ]   [ # 152 ]
Rank
Newbie
Din: 
Macuser din: 10.01.08

1.1.2 + stelathsim ... am reusit aseara sa ii fac jailbreak si activation ... a fost totul ok dar am o problema: nu pot sa sun, nu vad apelurile ratate si nu pot da mesaje ( cu exceptia numerelor din contact. Stie cineva despre ce e vorba?... 
Multumesc

[ Ignoră ]   [ # 153 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Grotania, Bucuresti
Macuser din: 15.06.07

In installer cauti 1.1.2 tweaks instalezi iworld, selectezi Romania si o sa mearga, s-a mai discutat chiar in topicul asta.

Semnătură 

I take no joy in this, but I see no other way.

[ Ignoră ]   [ # 154 ]
Rank
Newbie
Din: Iasi
Macuser din: 28.01.08

Pe scurt:
Am discutat cu un tip pe http://forum.computergames.ro care s-a oferit sa imi trimita un iPhone (i-am cerut sa fie cu plata la primire). Azi a fost ziua in care a sosit coletul.  Deja presimteam ceva (incercasem sa il contactez pe tip in weekend dar degeaba).
M-am dus la curier. Am vazut coletul.. deja ardeam de nerabdare raspberry. Noroc totusi ca am insistat foarte mult sa desfac cutia (dimensiuni identice cu originalul) de fata cu cei de acolo. L-am chemat si pe directorul filialei. In cutie erau 4 cartofi… incredibil.
Daca nu insistam ar fi fost niste cartofi de 1500 ron. smile Morala: Atentie la coletele primite. Musai sa le desfaceti pe loc!

[ Ignoră ]   [ # 155 ]
RankRank
Jr. Member
Din: 
Macuser din: 15.11.07

nu imi vine sa cred .. in locul tau ma ducea dupa el si ii spargeam fata ..

[ Ignoră ]   [ # 156 ]
Rank
Newbie

Daca eram si eu in SIBIU, asa faceam. Cam mare distanta din Iasi. Daca dadeam banii…ma duceam smile. Bine ca am verificat la curier coletul si nu am iesit cu el. Cutia avea dimensiunile unei cutii de iPhone. Erau iPotatos in schimb.

[ Ignoră ]   [ # 157 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Bucuresti
Macuser din: 12.12.07

am reusit sa fac update la 1.1.2 si sa instalez iworld…acum astept sa imi ajunga nextsim cardul din state prin curier…
am o nedumerire totusi…nu pot sa modific icoanele de la home screen.
http://www.apple.com/iphone/fingertips/ aici arata in filmul # 11 cum poti modifica home screenul dar eu dau click si tin apasat pe o icoana si nu se intampla nimic…e posibil sa nu mearga pt ca nu am inca nextsimul in telefon?

a modificat cineva home screenul? pt ca eu nu pot acesa toate programele si aplicatiile pe care le-am instalat, decat doar cateva la care am icoane pe home screen…

Semnătură 

Mac Mini 2012, i7 2.3GHz, 16GB DDR3, 256 SSD
Magic Mouse Wireless | Track Pad | Wireless Keyboard

Time Capsule 2 TB | Airport Express Airtunes | LaCie 5big NAS PRO iRobot

iPad Air 2 Space Grey 64GB Wi-Fi + LTE | iPad 2 Black 64GB Wi-Fi

iPhone 6 Space Grey 64 GB

[ Ignoră ]   [ # 158 ]
RankRankRank
Member
Din: Vâlcea/Londra
Macuser din: 30.06.07
Kev@ - 28 Ianuarie 2008 10:46 PM

am reusit sa fac update la 1.1.2 si sa instalez iworld…acum astept sa imi ajunga nextsim cardul din state prin curier…
http://www.apple.com/iphone/fingertips/ aici arata in filmul # 11 cum poti modifica home screenul dar eu dau click si tin apasat pe o icoana si nu se intampla nimic…e posibil sa nu mearga pt ca nu am inca nextsimul in telefon?

a modificat cineva home screenul? pt ca eu nu pot acesa toate programele si aplicatiile pe care le-am instalat, decat doar cateva la care am icoane pe home screen…

tre’ să ai 1.1.3 ca să modifici home screen-ul smile

[ Ignoră ]   [ # 159 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
B-u-B-u - 28 Ianuarie 2008 10:52 PM
Kev@ - 28 Ianuarie 2008 10:46 PM

tre’ să ai 1.1.3 ca să modifici home screen-ul smile

am dat un restart si acum pot sa accesez toate icoanele…la inceput era blocat doar pe cele care erau deja.ms

legat de aplicatii iphone care sunt cele mai tari de la installer?
si pt un yahoo si msn messenger pt iphone ce sa folosesc?

[ Modificat: 28 Ianuarie 2008 11:14 PM de Kevo ]
 Semnătură 

[ Ignoră ]   [ # 160 ]
Rank
Newbie

De iPotato am facut rost astazi. Cine ma poate ajuta sa gasesc un iPhone adevarat? smile

[ Ignoră ]   [ # 161 ]
RankRank
Jr. Member
Din: 

pai la cam cati bani se vand ?

[ Ignoră ]   [ # 162 ]
Rank
Newbie

Am buget de 1500 ron.

[ Ignoră ]   [ # 163 ]
Rank
Newbie

Filmuletul de pe PRO TV
http://www.protv.ro/stiri/social/iasi-a-comandat-un-i-phone-pe-internet-si-a-primit-patru-cartofi.html

Am gasit intre aici, la o_mores smile.

[ Ignoră ]   [ # 164 ]
RankRank
Jr. Member
Din: 

am comandat eu din china 2 bucati si mi-au venit azi .. si sa cad pe spate .. niste replici de tot kktul .. am mai dat si o gramada de bani pe ele si am mai platit si ceva vama ..:( mai bine imi luam de aici ..

[ Ignoră ]   [ # 165 ]
RankRankRankRank
Sr. Member

gata…asteptarea a luat sfarsit…mi-a venit nextsim-ul. mi-am facut singur deblocarea, telefonul merge perfent la vodafone,

singurele lucruri pe care nu le suport la acest telefon este ca nu pot sa mai vad SMS-urile care le aveam deja salvate pe SIM si ca nu pot sa imi pun ringtone un mp3…am instalat cam tot ce era interesant de la Installer…acum va rog pe voi sa imi recomandati niste aplicatii super frumoase care v-au placut voua si sa imi spuneti daca mai este si alta cale de a instala jocuri sau aplicatii de pe net altfel decat prin intermediul installerului de pe iphone…

v-as cere un sfat pt ce program sa folosesc pt messenger yahoo is msn…merci si bafta celor care inca asteapta

Semnătură 

11 din 16
11