12 din 16
12
Activare si unlock pentru 1.1.2. OTB (out of the box)
  [ Ignoră ]   [ # 166 ]
Rank
Newbie
Din: Bucuresti
Macuser din: 12.11.07
Kev@ - 31 Ianuarie 2008 07:52 AM

gata…asteptarea a luat sfarsit…mi-a venit nextsim-ul. mi-am facut singur deblocarea, telefonul merge perfent la vodafone,

singurele lucruri pe care nu le suport la acest telefon este ca nu pot sa mai vad SMS-urile care le aveam deja salvate pe SIM si ca nu pot sa imi pun ringtone un mp3…am instalat cam tot ce era interesant de la Installer…acum va rog pe voi sa imi recomandati niste aplicatii super frumoase care v-au placut voua si sa imi spuneti daca mai este si alta cale de a instala jocuri sau aplicatii de pe net altfel decat prin intermediul installerului de pe iphone…

v-as cere un sfat pt ce program sa folosesc pt messenger yahoo is msn…merci si bafta celor care inca asteapta

Instaleaza din “Instaler” aplicatia SendSong si vei putea sa-ti pui ringtonuri in format mp3

[ Ignoră ]   [ # 167 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Bucuresti
Macuser din: 12.12.07
Venin - 31 Ianuarie 2008 04:07 PM
Kev@ - 31 Ianuarie 2008 07:52 AM

gata…asteptarea a luat sfarsit…mi-a venit nextsim-ul. mi-am facut singur deblocarea, telefonul merge perfent la vodafone,

singurele lucruri pe care nu le suport la acest telefon este ca nu pot sa mai vad SMS-urile care le aveam deja salvate pe SIM si ca nu pot sa imi pun ringtone un mp3…am instalat cam tot ce era interesant de la Installer…acum va rog pe voi sa imi recomandati niste aplicatii super frumoase care v-au placut voua si sa imi spuneti daca mai este si alta cale de a instala jocuri sau aplicatii de pe net altfel decat prin intermediul installerului de pe iphone…

v-as cere un sfat pt ce program sa folosesc pt messenger yahoo is msn…merci si bafta celor care inca asteapta

Instaleaza din “Instaler” aplicatia SendSong si vei putea sa-ti pui ringtonuri in format mp3

Aveam instalat sendsong.dau unei melodii send to ringtones, dar unde o gasesc, k nu e la settings sounds ringtone???

Semnătură 

Mac Mini 2012, i7 2.3GHz, 16GB DDR3, 256 SSD
Magic Mouse Wireless | Track Pad | Wireless Keyboard

Time Capsule 2 TB | Airport Express Airtunes | LaCie 5big NAS PRO iRobot

iPad Air 2 Space Grey 64GB Wi-Fi + LTE | iPad 2 Black 64GB Wi-Fi

iPhone 6 Space Grey 64 GB

[ Ignoră ]   [ # 168 ]
RankRankRank
Member
Din: 
Macuser din: 28.12.07
mr.fred - 23 Noiembrie 2007 12:53 AM

1.1.2 OTB nu poate fi inca unlock. Probabil va fi in cateva zile. Tot ce exista in momemtul asta pe net sunt fie ghiduri de cum sa-ti faci update la 1.1.2 avand telefonul deja unlock fi cum sa poti instala aplicatii pe un 1.1.2 OTB folosindu-l ca un ipod fara a putea sa-l folosesti ca telefon in alte retele decat cele cu care are apple contract.

Nu ma pot abtine sa nu remarc cat timp a trecut fata de cat se preconiza atunci… luni fata de cateva zile… Deci, pana la proba contrarie (care tot intarzie sa apara), Apple e victorioasa impotriva hackerilor in ceea ce priveste bootloader 4.6. Fiind atat de bine protejat, bootloaderul 4.6 nu a fost schimbat nici pe 1.1.3 otb si nici la recentele variante de 16 gb. Un upgrade de bootloader cred ca va apare cu siguranta daca se va publica o metoda de unlock software pentru bootloader 4.6

Semnătură 

Concluzia reprezinta momentul in care te-ai plictisit sa mai gandesti.

[ Ignoră ]   [ # 169 ]
RankRankRankRank
Administrator
Din: bucurești
Macuser din: 11.10.05

... ceea ce ma face sa cred in continuare ca firmele mari au si o politica in privinta ‘scurgerilor’...
altfel, si pe acest forum, emulatia era mai mica smile

[ Ignoră ]   [ # 170 ]
RankRankRank
Member
Din: 

Breaking News !!!! Tutorial unlock software 1.1.2 OTB

1. Se face downgrade la 1.0.2, cu activate si Jailbreak. Din Installer se instaleaza BSD Subsystem si Terminal
2. Se copiaza fisierele din arhiva in /usr/bin
3. Se copiaza deasemenea in /usr/bin si fisierul ICE04.02.13_G.fls - asta il gasiti aici - parola la arhiva este: geohotz
4. Din Terminal se tasteaza:
launchctl unload /System/Library/LaunchDaemons/com.apple.CommCenter.plist
cd /usr/bin/
gunlock secpack ICE04.02.13_G.fls
launchctl load /System/Library/LaunchDaemons/com.apple.CommCenter.plist

Gata !!!!!!!

Daca din diferite motive, tel. este blocat, atunci folositi iBrickr pt. a-l “reanima” smile

Succes !

Semnătură 

[ Ignoră ]   [ # 171 ]
RankRankRank
Member
Din: 
CosminB - 08 Februarie 2008 04:30 PM

Breaking News !!!! Tutorial unlock software 1.1.2 OTB

1. Se face downgrade la 1.0.2, cu activate si Jailbreak. Din Installer se instaleaza BSD Subsystem si Terminal
2. Se copiaza fisierele din arhiva in /usr/bin
3. Se copiaza deasemenea in /usr/bin si fisierul ICE04.02.13_G.fls - asta il gasiti aici - parola la arhiva este: geohotz
4. Din Terminal se tasteaza:
cd /usr/bin/

Gata !!!!!!!

Daca din diferite motive, tel. este blocat, atunci folositi iBrickr (1.0.2 si 1.1.1) sau optiunea Boot Recovery din 1.1.2 jailbreak (1.1.2)  pt. a-l “reanima” smile

Succes !

EDIT:
Geohot tocmai a anuntat ca merge si direct din 1.1.2 cu Terminal, asa ca pt. cei care nu puteti downgrada la 1.0.2, inlocuiti punctul 1 cu:
1. Se activeaza si jailbreakeaza 1.1.2 OTB utilizand metodele cunoscute de pe net de exemplu asta

Semnătură 

[ Ignoră ]   [ # 172 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Grotania, Bucuresti
Macuser din: 15.06.07

In sfarsit, abia astept sa ajung acs, sa il fac !!!!

Semnătură 

I take no joy in this, but I see no other way.

[ Ignoră ]   [ # 173 ]
RankRankRank
Member
Din: 

EDIT:

Pasul 4 devine:
4. Se trece modul Airplane activ, apoi din Terminal se tasteaza:

ESTE FOARTE IMPORTANT

Semnătură 

[ Ignoră ]   [ # 174 ]
RankRank
Jr. Member
Din: Iasi
Macuser din: 26.01.07

confirm unlock-ul pentru bootloader 4.6 din 1.1.2 (varianta manuala)
nice job

Semnătură 

What a fine day for science!?!

[ Ignoră ]   [ # 175 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Canada
Macuser din: 24.08.06

genial!!!!!!

Semnătură 

• Forget everything you know about life, and just open your eyes… This is a revolution of the mind •

[ Ignoră ]   [ # 176 ]
RankRankRank
Member
Din: 

Tutorial nou pentru software 1.1.2 OTB si 1.1.3 OTB (bootloader 4.6) unlock

Ce este necesar:
- jailbreaked iPhone 1.1.2 / 1.1.3 OTB
- Conexiune Internet WiFI
- Installer (AppTapp)

Pasi de urmat:

1. Autolock setat la never
2. Installer - System - BSD Subsystem
3. Installer - Source - Edit - Add - Add Source - http://www.sendowski.de/iphone - ok
4. Installer - install - sendowski.de Unlock - Gunlock - Files only
5. Installer - System - Term-vt100
6. Seteaza pe on modul Airplane ! FOARTE IMPORTANT !
7. Starteaza terminal si tasteaza:

cd /usr/bin

8. -> Enjoy !

[ Modificat: 08 Februarie 2008 09:09 PM de CosminB ]
 Semnătură 

[ Ignoră ]   [ # 177 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Canada
Macuser din: 24.08.06

si mai e si asta: :D

Jailbreaking 1.1.3 is extremely easy now.
You must be on a jailbroken 1.1.2. Open up Installer.app, and under the System category, install Official 1.1.3 Upgrader. The app will download and appear on your homescreen. Press the Home button, allow the SpringBoard to restart, slide to unlock, and run the Upgrader app.
Let it run (it will take about half an hour or more), and then your iPhone will restart, and you’re all set - that’s all!

Semnătură 

• Forget everything you know about life, and just open your eyes… This is a revolution of the mind •

[ Ignoră ]   [ # 178 ]
RankRank
Jr. Member
Din: 
Macuser din: 04.12.07

Astea da noutati bune !!! smile

Am 2 iphone-uri 1.1.2 OTB , unul din ele upgradat la 1.1.3 cu metoda lui Nate True (ambele rulau cu stealthsim).
Le-am deblocat cu success pe ambele cu metoda lui Geohot din installer (iClarified) si acum pus deoparte la pastrare StealthSIM-urile smile

Ce nu mi-e clar ... unu din Iphone-uri acum este 1.1.2 unlocked ... pot sa-i fac upgrade la 1.1.3 direct din iTunes ?

Semnătură 

Iphone 4,  IOS 4.2.1   (din fabrica IOS4.1 , modem firmware 03.10.01)

[ Ignoră ]   [ # 179 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Grotania, Bucuresti
Macuser din: 15.06.07

Daca ii faci update prin itunes nu rezolvi nimic, cred ca inca este neclar ce face exact metoda asta de deblocare… nu se poate debloca (inca, cine stie cat mai dureaza) decat modem firmware 04.02 atat (adica cel de pe 1.1.2) daca ai 1.1.3 ii face downgrade la modemfirmware din 04.03 in .04.02

Semnătură 

I take no joy in this, but I see no other way.

[ Ignoră ]   [ # 180 ]
RankRankRank
Member
Din: 

Daca downgradezi / upgradezi prin iTunes catre orice firmware, unlockul va rezista. Nu se stie daca va rezista si la upgrade 1.1.3 prin iTunes, deoarece nu avem inca un jailbreak pur de 1.1.3, ci doar niste soft-update-uri.
Insa, cativa au facut pe 1.1.2 OTB update de baseband la 04.03.13G (deci 1.1.3) si a rezistat unlockul smile

Semnătură 

12 din 16
12