3 din 16
3
Activare si unlock pentru 1.1.2. OTB (out of the box)
  [ Ignoră ]   [ # 31 ]
RankRankRank
Member
Din: Bucuresti
Macuser din: 13.10.05
huk - 04 Decembrie 2007 04:13 AM

So, ca sa rezum intr-o intrebare: Nu pot sa fac nimic cu cele 3 iFoane din fata mea 1.1.2 din saptamana 46 (cel mai probabil bootloader 4.06)? Nici activare, nici unlock?

ba da din cite am auzit eu se poate activare si jailbrake dar nu deblocare ! Daca vrei sa incerci ai aici 1.1.2 jailbreak http://conceitedsoftware.com/iphone/site/112jb.html

[ Ignoră ]   [ # 32 ]
RankRank
Jr. Member
Din: 
Macuser din: 02.11.06

So, ca sa rezum intr-o intrebare: Nu pot sa fac nimic cu cele 3 iFoane din fata mea 1.1.2 din saptamana 46 (cel mai probabil bootloader 4.06)? Nici activare, nici unlock?

Poti sa folosesti toate functiile, mai putin cea de telefon. Adica principala functie a iPhone-ului. Pentru a le putea folosi ca iPod-uri si deviceuri web, trebuie sa faci downgrade la 1.1.1. Pentru a le putea debloca trebuie asteptat un nou update de la Apple. Abia atunci vom avea o metoda de deblocare pentru 1.1.2.

Semnătură 

bla bla bla ....

MacBook Pro, iMac, iPhone, iPod Video… True Apple sucker

[ Ignoră ]   [ # 33 ]
RankRankRank
Member
jonnyblue - 04 Decembrie 2007 04:45 AM

Poti sa folosesti toate functiile, mai putin cea de telefon. Adica principala functie a iPhone-ului. Pentru a le putea folosi ca iPod-uri si deviceuri web, trebuie sa faci downgrade la 1.1.1. Pentru a le putea debloca trebuie asteptat un nou update de la Apple. Abia atunci vom avea o metoda de deblocare pentru 1.1.2.

da de ce spui ca trebuie sa fac downgrade la 1.1.1 ? Exista jailbreake pentru 1.1.2 ihttp://conceitedsoftware.com/iphone/site/112jb.html in rest sint de acord cu tine despre deblocarea lui 1.1.2

[ Ignoră ]   [ # 34 ]
RankRankRankRank
Administrator
Din: London, UK
Macuser din: 11.10.05

OK, incepeti sa ma enervati.

A facut cineva jailbreak de la 1.1.2 virgin (peste saptamana 45) sau vorbiti doar din linkuri de pe gizmodo si macrumors?

sorin - 04 Decembrie 2007 06:06 AM

da de ce spui ca trebuie sa fac downgrade la 1.1.1 ?

Ca readme-ul din linkul de la acelasi Sorin zice clar

**** NOTE: This method currently requires you be on 1.1.1 of the firmware. If you are on 1.1.2
  you must downgrade prior to being able to use this jailbreak. ****

si

Step 1: Downgrade to 1.1.1 (if required)
  *** NOTE: This guide does not guarantee it will work 100%. Also errors 1015 is expected at
      the end of the process. Continue reading to understand. ***

1. Download the 1.1.1 ipsw firmware file from Apple [...]

dar nu zice daca e 1.1.2 din telefoane care au venit cu 1.1.1 si au fost upgradate sau din telefoane 1.1.2 din fabrica.

Cat despre tutorialul de care pomeneste toata lumea direct din pasul 5, scrie clar cum a observat si Gattopardo ca nu e pentru telefoane venite cu 1.1.2.

Aetherius o da inainte cu succes baieti si cautati pe Google, ca de aia e aici forum. (Cautati-ma pe privat daca vreti sa stiti cum se activeaza wifi Time Machine, pret redus pentru forumisti.) Plus ca nu se intelege clar dar imi pare ca a upgradat la 1.1.2 unul virgin mai vechi (l-a brickuit) si apoi l-a readus la loc unde trebuie activat si unlocked.

P.S. Topicul dedicat unlock 1.1.2 e o cacofonie infernala, fiecare vorbeste despre orice altceva numai despre subiect nu. Sper sa aiba cineva timp sa splituiasca topicurile, sa dea merge si sa stearga tot ce e offtopic.
P.P.S. Si mai intrebau unii ca ce pot sa faca pentru forum, sa participe si ei. Daca e de aruncat cu bani sigur, dam si noi, dar sa puna cineva mana sa scrie un tutorial in wiki, din experienta proprie…

Semnătură 

MB12 early2015, mini late2018, i2, i4S, iX, Watch Nike (Series3), iPad 1, iPad Pro 9.7”,  Pencil, shuffle 4, TV4, AExtreme x2, AEBSv2, AEBS original(x2) v1(x2), Homepod (x2), iPod Hi-Fi (x3)

[ Ignoră ]   [ # 35 ]
RankRankRank
Member

Huk , eu am un singur iphone pe care mi l-am deblocat singur si pe care mi-l intretin singur , adica fac update-uri cind cred ca este momentul potrivit , gasesc metoda si tutorialul potrivit , ca sa fac asta, vad ce programe imi sint necesare , le incerc le pastrez pe cele care imi plac , asta este toata experienta mea cu iphonele . Iar pe acest forum, ofer din experienta mea dar si acumulez din a altora, de acea si posturile mele se inpart in doua , unele in care raspund la intrebarile altora si unele in care la rindul meu intreb .
    In momentul acesta eu nu am un iphone 1.1.2 scos din cutie , ca sa incerc sa vad ce pot si ce nu , de aceea in postul care era raspuns la intrebarea ta ce poti face cu iphoanele pe care le ai in fata, am spus ca din ce am auzit si eu , adica nu din experienta mea , si ti-am oferit sursa de unde tu poti mai departe sa descoperi si sa pui in practica pe iphoanele pe care le ai si apoi sa inpartasesti cu noi acesta experienta
    In urmatorul meu post la care faci referire il intrebam pe jonnyblue de ce trebuie sa faci downgrade la 1.1.1 , acest post intrind in a doua categorie in care eu intreb pentru ca nu stiu , si nu asteptam decit un raspuns ca sa ma lamuresc ,ceva de genul jailbreake 1.1.2 nu functioneaza decit daca faci update de la 1.1.1 si instalezi inainte oktoprep de aceea trebiue intii sa faci downgrade , sau oricare ar fi raspunsul
    Cred ca in loc sa te enervezi pe mine ca nu downloadasem programul de la link-ul pe care ti-l am indicat si nu citisem readme note-ul   acelui program (neavind nici un motiv sa o fac pentru ca nu am un iphone 1.1.2) , ai fi putut sa imi raspunzi la intrebarea mea ulterioara , de ce trebiuie sa faci downgrade la 1.1.1 spunindu-mi ca citind readme note-ul de la programul respectiv ai aflat ca de aia trebuie sa faci downgrade la 1.1.1
    Am recitit tot topicul care se numeste “1.1.2 iPhone Firmware Upgrade”  si nu mi se pare cu mult diferit de ce se intimpla in general si cu alte topicuri indiferent de categorie , mai ales ca situatia asta este putin diferita vorbind pentru prima oara de hack-uri pe acest forum .
    Observ acum cind am vrut sa postez ,ca de fapt topicul a fost spart in doua si a capatat un nou nume.

[ Ignoră ]   [ # 36 ]
RankRankRankRank
Administrator
Din: London, UK
Macuser din: 11.10.05

L-ai recitit dupa ce un admin a stat o ora sa-l perieze? LOL
Nu conteaza oricum, acum stiu ca sorin n-a activat un iPhone 1.1.2. Ceilalti sunt in aceeasi situatie?

P.S. Nu m-am enervat pe nimeni. Doar ca ce au scris unii m-a enervat pe mine, dar nu asta era topicul. 1.1.2 OTB ar fi trebuit sa fie si cum se deblocheaza.

[ Modificat: 04 Decembrie 2007 07:58 PM de huk ]
 Semnătură 

MB12 early2015, mini late2018, i2, i4S, iX, Watch Nike (Series3), iPad 1, iPad Pro 9.7”,  Pencil, shuffle 4, TV4, AExtreme x2, AEBSv2, AEBS original(x2) v1(x2), Homepod (x2), iPod Hi-Fi (x3)

[ Ignoră ]   [ # 37 ]
RankRank
Jr. Member
Din: bucuresti
Macuser din: 30.11.07

done. merge f ok . multumesc pt help si succes pt cei care posed 1.1.2… stiu cum este pt ca si eu credeam ca sunt in situatia lor. oricum am mai citit pe forumuri si se pare ca au reusit sa faca ceva cu bt 4.6 so cred ca nu mai dureaza mult pina sa se gaseasca o solutie viabila

Semnătură 

MacbookPro 17” 2.4 ghz, 4 gb ram
macpro 2.8 Ghz
Roland Edirol V4

+ one fruit mixer zanussi : )

ip5 7.0.2
iphone 4s
1.1.1 OTB /3.9 BL (anysim 1.1) => 1.1.4 (iplus2.0b) => 2.0, 2.2, 2.2.1, 3.0 (pwnage tool mac )

[ Ignoră ]   [ # 38 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Grotania, Bucuresti
Macuser din: 15.06.07

in primul huk nu stiu cine ce a scris si ce anume te-a enervat pe tine dar iti pot spune acelasi lucru ca sorin, eu vorbesc din ce fac eu cu iphone-ul meu mai departe, iti pot oferi un link, si nu am cum sa testez ce zic ei acolo din moment ce iphone-ul a fost doar updatat la 1.1.2
abia dupa 20.dec o sa pot sa iti impartasesc sentimentele de a avea un 1.1.2 in fata si sa-l admir ce bine arata in cutie, si sa ma enervez ca nu am ce face cu el.
din ce am mai citit si eu, se pare ca mai e ceva pana o sa deblocheze 1.1.2

Semnătură 

I take no joy in this, but I see no other way.

[ Ignoră ]   [ # 39 ]
RankRank
Jr. Member
Din: 
Macuser din: 04.12.07

Unde ai citit ca ar mai dura si cam cat ?
Turbo SIM a incercat careva ?

Semnătură 

Iphone 4,  IOS 4.2.1   (din fabrica IOS4.1 , modem firmware 03.10.01)

[ Ignoră ]   [ # 40 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Grotania, Bucuresti
Macuser din: 15.06.07

uite aici citeste tot thread-ul si uita-te si la link-uri si ai sa-ti dai seama ca mai este de lucru
tutorial sa folosesti turbosim mai este un echivalent pt. turborsim numit stealthsim, nu cunosc pe nimeni care are asa ceva

Semnătură 

I take no joy in this, but I see no other way.

[ Ignoră ]   [ # 41 ]
RankRank
Jr. Member
Din: 
Macuser din: 04.12.07

Aveti idee cam costa un Turbo SIM de la Bladox ? Vad ca au magazinu inchis temporar si nu stiu cat costa ...

Semnătură 

Iphone 4,  IOS 4.2.1   (din fabrica IOS4.1 , modem firmware 03.10.01)

[ Ignoră ]   [ # 42 ]
RankRank
Jr. Member
Din: New Zealand
Macuser din: 29.12.06

60 sau 80 de dolari.

[ Ignoră ]   [ # 43 ]
RankRankRank
Member
Din: 
Macuser din: 22.05.07

cred 2 link-uri raspund dincolo de orice fel de dubi la momentul asta la intrebarea ‘se poate unlock pentru 1.1.2 OTB’?

http://iphone.fiveforty.net/wiki/index.php/Unlock_1.1.2
http://www.hackint0sh.org/forum/showthread.php?t=18493

Probabil in momentul in care lucrurile se vor schimba se vor modifica si paginile respective.

[ Ignoră ]   [ # 44 ]
RankRankRank
Member

Se pare ca momentul este destul de aproape :  http://www.macrumors.com/2007/12/06/iphone-1-1-3-coming-soon-voice-memos-disk-mode-support/

[ Ignoră ]   [ # 45 ]
RankRankRank
Member
Din: 
Macuser din: 22.05.07

care moment? al unei alte nerezolvari? smile

3 din 16
3