4 din 16
4
Activare si unlock pentru 1.1.2. OTB (out of the box)
  [ Ignoră ]   [ # 46 ]
RankRankRank
Member
Din: Bucuresti
Macuser din: 13.10.05

Ba din contra, conform spuselor din primul link din cele doua puse de tine se pare ca este chiar rezolvarea . Uita-te la imaginea atasata !

[ Ignoră ]   [ # 47 ]
RankRankRank
Member
Din: 
Macuser din: 22.05.07

e atat de seaca afirmatia legata de 1.1.2 incat au trebuit si ei sa opreasca valul de sinucideri cu o mica indulcitura.

[ Ignoră ]   [ # 48 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Grotania, Bucuresti
Macuser din: 15.06.07

da este posibila deblocarea daca la aceast viitor update ii schimba versiunea de bt, altfel nu vad cum ar putea ajuta
din ce zic astia acest update este asteptat la sfarsitul saptamanii,cine stie ramane sa vedem

Semnătură 

I take no joy in this, but I see no other way.

[ Ignoră ]   [ # 49 ]
RankRankRank
Member
Din: 

mergand pe logica ‘nu vrem sa-l spargeti’ de ce ar schimba bootloader-ul infailibil pana acum cu altul usor de spart?

[ Ignoră ]   [ # 50 ]
RankRank
Jr. Member
Din: 
Macuser din: 04.12.07

Momentan i-am facut jailbreaking , folosesc toate functiile (youtube, safari, ipod, mail,photo ...) mai putin cele de telefon/SMS .
Nu stiu ce sa fac, sa cumpar un Turbo SIM, sau sa astept un crack ... faza-i ca nu stiu cat trebuie asteptat ...
Feeling-u’ vostru care-i ?

Semnătură 

Iphone 4,  IOS 4.2.1   (din fabrica IOS4.1 , modem firmware 03.10.01)

[ Ignoră ]   [ # 51 ]
RankRankRank
Member
Din: 

pai depinde cat de tare iti arde buza sa-l folosesti ca telefon. eu unul n-as putea suport sa-l am in mana si sa-l folosesc doar ca ipod.

[ Ignoră ]   [ # 52 ]
RankRank
Jr. Member
Din: 

Vad ca au redeschis azi magazinul ... http://www.bladox.com/shop.php?lang=en

Ce nu-mi este clar daca cu acest Turbo SIM, pot oare debloca si versiuni urmatoare, de ex. 1.1.3 ?

[ Modificat: 08 Decembrie 2007 04:18 AM de dinoc ]
 Semnătură 

[ Ignoră ]   [ # 53 ]
RankRank
Jr. Member
Din: Timisoara, Romania
Macuser din: 06.02.06

jailbroken :D

Semnătură 

15.4” Unibody Macbook Pro, i7 2.66Ghz, 1TB Time Capsule, 32GB iPhone 4.

[ Ignoră ]   [ # 54 ]
RankRank
Jr. Member
Din: 

Corect red face

Semnătură 

[ Ignoră ]   [ # 55 ]
RankRankRank
Member
Din: 

probabil ca nimeni nu poate raspunde 100% ca va merge si cu versiunile ulterioare. Dar poti ramane la 1.1.2 atata timp cat nu exista o modalitate de unlock pentru 1.1.3.

[ Ignoră ]   [ # 56 ]
RankRankRank
Member
Din: Bucuresti
Macuser din: 13.10.05

Pentru cei interesati , am gasit asta     http://www.tuaw.com/2007/11/09/iphone-elite-1-1-2-jailbroken/    , eu nu am un iphone 1.1.2 scos din cutie ca sa incerc deci nu stiu daca functioneaza si nici detalii cum se face , nu aveti decit sa incercati singuri

[ Ignoră ]   [ # 57 ]
RankRankRankRank
Administrator
Din: London, UK
Macuser din: 11.10.05

1. AnySIM1.2.1u Elite este motivul pentru care Developer Team (original team i-am zis eu) a decis sa opensource dezvoltarea AnySIM. Versiunea asta a f*tut nenumarate iFoane pentru ca era o versiune netestata aruncata in aer fara documentatie suficienta pe baza unei versiune AnySIM “oficiale”.

2.

If your iPhone came with 4.02.13_G (aka 1.1.2) OUT OF THE BOX then do NOT use this unlock yet.

deci nu se aplica la OTB
3. Stirea e din 9 noiembrie.

sorin, tu citesti macar prima pagina a linkurilor care le oferi ca solutie?

In alte comentarii, sunt tutoriale pe net pentru downgrade 1.1.2 si pentru jailbreak. Adica pentru functionalitatea de ipod, browser, etc, fara telefon. Nimeni nu zice insa daca se poate revirginiza, si care sunt [ne]sansele ca un astfel de jailbreak (adica prin metoda asta) sa pericliteze viitorul proces de Activare (cand va aparea).

P.S. Pentru cinci persoane cu 1.1.2 pe care le cunosc, si pentru care functionalitatea de telefon e cea mai importanta, eu am recomandat sa astepte. Una dintre ele o sa incerce cu turbosim cand vor avea aia magazinul online (simultan cu atentia persoanei, evident).

[ Modificat: 12 Decembrie 2007 07:20 AM de huk ]
 Semnătură 

MB12 early2015, mini late2018, i2, i4S, iX, Watch Nike (Series3), iPad 1, iPad Pro 9.7”,  Pencil, shuffle 4, TV4, AExtreme x2, AEBSv2, AEBS original(x2) v1(x2), Homepod (x2), iPod Hi-Fi (x3)

[ Ignoră ]   [ # 58 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Canada
Macuser din: 24.08.06

virginizarea 1.1.2 otb nu este posibila din cauza bootloader-ului nou smile

Semnătură 

• Forget everything you know about life, and just open your eyes… This is a revolution of the mind •

[ Ignoră ]   [ # 59 ]
RankRankRank
Member
Din: 

Sunt feedback-uri pozitive pe net legate de folosirea lui 1.1.2 impreuna cu StealthSim in orice retea.

[ Ignoră ]   [ # 60 ]
RankRank
Jr. Member
Din: 

Din ce-am mai citit si eu pe forumurile externe, momentan singurele metode de deblocare sunt cele hardware : TuboSIM, StealthSIM si poate altele .
Sper ca zilele acestea sa comand unul dintre produsele mai sus mentionate.
Cele software gen anySIM ... inca nu functioeaza.

[ Modificat: 13 Decembrie 2007 08:30 AM de dinoc ]
 Semnătură 

4 din 16
4