da este posibila deblocarea daca la aceast viitor update ii schimba versiunea de bt, altfel nu vad cum ar putea ajuta
din ce zic astia acest update este asteptat la sfarsitul saptamanii,cine stie ramane sa vedem
Momentan i-am facut jailbreaking , folosesc toate functiile (youtube, safari, ipod, mail,photo ...) mai putin cele de telefon/SMS .
Nu stiu ce sa fac, sa cumpar un Turbo SIM, sau sa astept un crack ... faza-i ca nu stiu cat trebuie asteptat ...
Feeling-u’ vostru care-i ?
probabil ca nimeni nu poate raspunde 100% ca va merge si cu versiunile ulterioare. Dar poti ramane la 1.1.2 atata timp cat nu exista o modalitate de unlock pentru 1.1.3.
Pentru cei interesati , am gasit asta http://www.tuaw.com/2007/11/09/iphone-elite-1-1-2-jailbroken/ , eu nu am un iphone 1.1.2 scos din cutie ca sa incerc deci nu stiu daca functioneaza si nici detalii cum se face , nu aveti decit sa incercati singuri
1. AnySIM1.2.1u Elite este motivul pentru care Developer Team (original team i-am zis eu) a decis sa opensource dezvoltarea AnySIM. Versiunea asta a f*tut nenumarate iFoane pentru ca era o versiune netestata aruncata in aer fara documentatie suficienta pe baza unei versiune AnySIM “oficiale”.
2.
If your iPhone came with 4.02.13_G (aka 1.1.2) OUT OF THE BOX then do NOT use this unlock yet.
deci nu se aplica la OTB
3. Stirea e din 9 noiembrie.
sorin, tu citesti macar prima pagina a linkurilor care le oferi ca solutie?
In alte comentarii, sunt tutoriale pe net pentru downgrade 1.1.2 si pentru jailbreak. Adica pentru functionalitatea de ipod, browser, etc, fara telefon. Nimeni nu zice insa daca se poate revirginiza, si care sunt [ne]sansele ca un astfel de jailbreak (adica prin metoda asta) sa pericliteze viitorul proces de Activare (cand va aparea).
P.S. Pentru cinci persoane cu 1.1.2 pe care le cunosc, si pentru care functionalitatea de telefon e cea mai importanta, eu am recomandat sa astepte. Una dintre ele o sa incerce cu turbosim cand vor avea aia magazinul online (simultan cu atentia persoanei, evident).
Din ce-am mai citit si eu pe forumurile externe, momentan singurele metode de deblocare sunt cele hardware : TuboSIM, StealthSIM si poate altele .
Sper ca zilele acestea sa comand unul dintre produsele mai sus mentionate.
Cele software gen anySIM ... inca nu functioeaza.
[ Modificat: 13 Decembrie 2007 08:30 AM de dinoc ]