Deci StealthSim-ul asta cum functioneaza mai exact? Este un Sim adapter? Pui cartela in el, pe el il pui in iPhone si gata? Merge fara nici un hack software, nimic? Chestia asta rezista la software updates? Ce stiti? Mersi.
Nici nu mai vreau să-mi cumpăr acum, după ce am citi - IN SFÂNTA ZI A AJUNULUI, măi, nesimţiţilor - atâta amar de 1.1.1 şi 1.1.2. La un moment dat, am văzut un 1.1.3 şi era să vomit checul.
Trist tare
Este o pacaleala de 25$ demna de 1 aprilie-de fapt o escrocherie -,si o gramada de detinatori de 1.1.2 au pus boticul.. e anysim 1.2 de la elite care se stie ca nu merge…
Asa se intampla cand oamenii isi doresc foarte mult unele lucruri.. Mail list ul mi-e plin de dezamagirile celor care au incercat , de data asta cu indicatii de a constrange pay pal sa returneze banii
Mna, eu nu înţeleg un lucru, fiindcă sunt prost, iar acum voi risca să întreb:
1.1.1. se poate crack-ui fain frumos cu soft şi 1.1.2. doar hard, cu cititor/merlin de ăla de SIM-uri, Turbo Sim something, corect? Care să fie problema? De ce nu vrea lumea cu ăla?
Nu îs io plini de bani, musai-musai… da’... 80 de dolari nu-i aşe mult. La câţi suntem aici, luăm dimpreună şi-o trimitem pân’ poştă, facem cu ea… o… poştă. Sau îi de unică folosinţă.
Mă rog - voi. Că de aşteptat, aşa, de-a lela. Eu parcă mi-i frică să-mi iau, când am văzut atâtea numele.
Iniţial credeam că toată trebăluiala asta cu mâţa şi şoarecele de din interior gândită; încă cred, de fapt. A fost o strategie de marketing foarte bună. Premium users care plăteau telefoanele, pe ei nu-i doar la portofel. Am văzut pe la prieteni - care le-au cumpărat, li s-a dat valoarea chiar şi piratate, hop! vrem toţi ca uăile. Da’ acuma am impresia că li s-a gătat planu’ şi începând de aici - “ia, hai toţi cu legal, că s-a gătat cu jucăreala”. Cre’că suntem nişte victime oarbe.
Scuze dacă nu dau soluţii exacte şi doar dezbat pe marginea subiectului.