Magic The Gathering
  [ Ignoră ]
RankRank
Jr. Member
Din: 
Macuser din: 13.10.05

Asta este singurul motiv pentru care inca mai pastram un PC in casa, pe langa Mac-uri.
Si este unicul motiv real pentru care rulez Windows pe Macbook.
Iar acum, dupa ce am fost frustrat sa descopar ca nu pot sa platesc cu un card “faaaabricat in Romania” un cont pt gaming online MTG, am fost incantat sa gasesc kituri MTG la Diverta.
Vad ca exista un fantasygames.ro (cu prostii gen yugi-oh & co), dar inainte de a ajunge acolo, ma intreb daca vreun macuser are de-a face cu MTG si e dornic de competitie…
Someone? Anyone? smile

[ Ignoră ]   [ # 1 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Bucharest, White Pond (= Balta Albă)
Macuser din: 11.10.05
3nd3r - 23 Noiembrie 2007 06:38 AM

Asta este singurul motiv pentru care inca mai pastram un PC in casa, pe langa Mac-uri.
Si este unicul motiv real pentru care rulez Windows pe Macbook.
Iar acum, dupa ce am fost frustrat sa descopar ca nu pot sa platesc cu un card “faaaabricat in Romania” un cont pt gaming online MTG, am fost incantat sa gasesc kituri MTG la Diverta.
Vad ca exista un fantasygames.ro (cu prostii gen yugi-oh & co), dar inainte de a ajunge acolo, ma intreb daca vreun macuser are de-a face cu MTG si e dornic de competitie…
Someone? Anyone? smile

„nu pot sa platesc cu un card “faaaabricat in Romania”

Se poate. Nu știu cum e la jocuri, dar eu am plătit prin net de pe card în lei Visa BCR; un card BRD nu a mers.

Semnătură 

Cattus sum et thraece loquor
Pisica joacă rolul de tampon asupra efectelor patogene ale stresului. O pisica în casă înseamnă, deci, scăderea tensiunii arteriale, deci și a riscurilor unei boli cardiace. Mai multe pisici, tot mai multe…

[ Ignoră ]   [ # 2 ]
RankRank
Jr. Member
Din: 

Depinde de site. Am platit altceva pe un site online din afara cu acelasi card, dar site-ul asta chiar nu vrea. Si am incercat cu 2 carduri, de la 2 banci diferite.

[ Ignoră ]   [ # 3 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Buchenland
Macuser din: 06.09.05

Mda. Mai există încă situri care nu vor să primească plăți din România.

Semnătură 

⌘-N

[ Ignoră ]   [ # 4 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Bucuresti (Iasi)
Macuser din: 18.03.07

Magic the gathering - e cumva jocul acela cu ‘carti’?

Semnătură 

 iMac 20” Intel Core2Duo * 2GB Ram Milk
 iPhone 3G * 16GB Milk

[ Ignoră ]   [ # 5 ]
RankRank
Jr. Member
Din: 

Da. Si nu stiu unde se poate juca in Romania. Am auzit ca exista cluburi, dar inca n-am googlit dupa ele, ma gandeam ca o fi si vreun macuser cu strechea asta.

[ Ignoră ]   [ # 6 ]
RankRank
Jr. Member
Din: Bucuresti
Macuser din: 07.01.07

http://www.deckmaster.ro Gasesti acolo o comunitate activa

[ Ignoră ]   [ # 7 ]
RankRank
Jr. Member
Din: 

Mersi, Seby.
Cei de la Deckmaster sunt in principiu din TM, dar i-am gasit pe cei de la Omniludis in Bucuresti.