ibook g4
  [ Ignoră ]
Rank
Newbie
Din: 
Macuser din: 21.11.07

[TZ TZ TZ… esti la un pas de ban] dupa instalare nu imi gaseste trackpadul…gen nu imi apre nici in control panel dar daca dau la details despre calculator imi apar driverele instalate.alta problema este ca atunci cand dau din search “trackpad”...imi gaseste “keyboard and mouse” din control panel…ii dau click ...ma duce in control panel dar imi zice ca nu imi apar optiunile pentru trackpad deoarece sistemul nu a gasit nici unul instalat pe laptop.foarte dubios.ma gandesc ca este de la versiunea de tiger.

[ Modificat: 23 Noiembrie 2007 07:38 AM de Administrator ]
 Semnătură 

MacBook Pro (Retina, 15-inch, Late 2013)
Iphone 6S ,neverlocked ,64gb

[ Ignoră ]   [ # 1 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Bucharest, White Pond (= Balta Albă)
Macuser din: 11.10.05
deepinvisible - 23 Noiembrie 2007 07:25 AM

[TZ TZ TZ… esti la un pas de ban] dupa instalare nu imi gaseste trackpadul…gen nu imi apre nici in control panel dar daca dau la details despre calculator imi apar driverele instalate.alta problema este ca atunci cand dau din search “trackpad”...imi gaseste “keyboard and mouse” din control panel…ii dau click ...ma duce in control panel dar imi zice ca nu imi apar optiunile pentru trackpad deoarece sistemul nu a gasit nici unul instalat pe laptop.foarte dubios.ma gandesc ca este de la versiunea de tiger.

Nu se pricepe nimic în forma asta. Care-i baiu?

Semnătură 

Cattus sum et thraece loquor
Pisica joacă rolul de tampon asupra efectelor patogene ale stresului. O pisica în casă înseamnă, deci, scăderea tensiunii arteriale, deci și a riscurilor unei boli cardiace. Mai multe pisici, tot mai multe…

[ Ignoră ]   [ # 2 ]
RankRankRankRank
Administrator
Din: bucurești

smile graba, necitirea regulamentului etc…
cind incerci sa pui un SO pe alt hardware, inerent apar tot felul de probleme

[ Ignoră ]   [ # 3 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Bucureşti, Sala Palatului
Macuser din: 30.10.05

E vorba de un PC macuit!
Dar titlul e ibook.
Hm, o fi avind un mouse instalat?
N-o fi stiind sa intre in Sistem preferences? Cautarea lui asta spune, ca nu stie unde se duce.

[ Ignoră ]   [ # 4 ]
RankRankRankRank
Administrator
Din: județul Devon, UK
Macuser din: 18.10.05

Banuiesc ca are de curand un iBook, vine de pe Windows (control panel…), si sistemul instalat e luat de prin nameti. Nu isi mai vede trackpadul.

D-te in Applications > Utilities > Disk Utility, selecteaza-ti hardul in stanga sus si da Repair Permissions. Rebuteaza si mai zi-ne.

[ Ignoră ]   [ # 5 ]
RankRankRankRank
Administrator
Din: London, UK

Daca nu e clar mesajul, partea cu torrentii cenzurata nu aducea nici o lamurile suplimentara. raspberry

Semnătură 

MB12 early2015, mini late2018, i2, i4S, iX, Watch Nike (Series3), iPad 1, iPad Pro 9.7”,  Pencil, shuffle 4, TV4, AExtreme x2, AEBSv2, AEBS original(x2) v1(x2), Homepod (x2), iPod Hi-Fi (x3)

[ Ignoră ]   [ # 6 ]
RankRankRankRank
Administrator
Din: județul Devon, UK
Macuser din: 18.10.05

asta e clar!

[ Ignoră ]   [ # 7 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Bucharest, White Pond (= Balta Albă)
huk - 23 Noiembrie 2007 09:52 PM

Daca nu e clar mesajul, partea cu torrentii cenzurata nu aducea nici o lamurile suplimentara. raspberry

Întrebarea era retorică. Nu era mai simplu să se șteargă complet și de la bun început? Sau fără posibilitate de „quote”, deci de continuare?

Semnătură 

Cattus sum et thraece loquor
Pisica joacă rolul de tampon asupra efectelor patogene ale stresului. O pisica în casă înseamnă, deci, scăderea tensiunii arteriale, deci și a riscurilor unei boli cardiace. Mai multe pisici, tot mai multe…

‹‹ Hdd pentru macbook      Scrool in 10.5 ››