Este vb de un PB g4 la 1.33 si inainte foloseam iscroll, si acum am copiat ultima versiune de iscroll si sistemul este 10.5.1 si bifez in el tot ce trebuie bifat dar vad ca degeaba.
Este vb de un PB g4 la 1.33 si inainte foloseam iscroll, si acum am copiat ultima versiune de iscroll si sistemul este 10.5.1 si bifez in el tot ce trebuie bifat dar vad ca degeaba.
Ba da, iScroll merge, a mers tot timpul testării lui Leo. Vezi că e o versiune mai nouă de iScroll, a apărut imediat după lansarea lui Leo.
In primele zile cu leo am bifat la system preferences, ‘‘use two fingers to scroll’‘. Acum, de ceva vreme se pare ca nu mai functioneaza sub nicio forma two fingers scroll asta.
In primele zile cu leo am bifat la system preferences, ‘‘use two fingers to scroll’‘. Acum, de ceva vreme se pare ca nu mai functioneaza sub nicio forma two fingers scroll asta.
Topicul se referea la iScroll și la modelele ante 2005 de PB, nu la setările native pt suportul pus default de Leo. tu acuma te referi la altceva. Nu încurca, te rog, borcanele.
Pai bine atunci, ca sa fiu cat de cat on topic, pot sa zic ca nici mie nu mi-a mers iScroll in 10.5. si am un iBook G4 (late 2004). Nu cred ca face vreo diferenta daca este PB sau iBook. In fine, acum m-am lamurit ca exista o versiune mai noua de iScroll.
Pai bine atunci, ca sa fiu cat de cat on topic, pot sa zic ca nici mie nu mi-a mers iScroll in 10.5. si am un iBook G4 (late 2004). Nu cred ca face vreo diferenta daca este PB sau iBook. In fine, acum m-am lamurit ca exista o versiune mai noua de iScroll.
... iar eu mă refeream la faptul că screenshotu tău nu se referea la iScroll, ci la setările default ale lui Leo. Firește că alea nu merg! Vorbeai de iScroll și dădeai poze din altă parte. Acuma e clar?
Cum facetzi scrool in leo pe powerbookurile mai vechi putin…iscrool am observat ca nu mai functioneaza.
Ultima versiune a lui iScroll, din toamna lui 2007, merge frumos și pe Leopard și permite chiar o mai bună reglare a vitezelor. Un utilitar excelent (și gratuit) pt toți cei care au PB-uri și iBook-uri produse înainte de 2005, cam între 2003–2004 (cele mai vechi nu suportă utilitarul).