Salutari, se apropie si la mine ziua in care pun manuta pe asa ceva.
Intrebare pentru cei care “decodeaza” sau care au facut-o singuri - (se poate un ID de messenger sa discutam mai in detalii, daca nu aveti chef de intrebarile mele stupide aici pe forum)...
Niste intrebari ar fi:
0) Am citit pe alte forumuri ca astia nu gasesc (or fi ei prosti) cum sa deschizi acea mica trapa unde sa bagi SIM-ul. Duh? Sau cand o gasesc, trag de ea in stanga-dreapta-sus-jos si nici cum nu se deschide….
h) Cand ma duc la magazinul Apple (in state) n-o sa-mi ceara nici un fel de date pentru “abonamentul” ala magic cu AT&T, nu?
q din r) Mai sunt sanse sa-ti omori telefonul cand il deblochezi sau intotdeauna exista sa-i faci ceva deci practic nu ramai cu un rahat de $400 in mana.
da, e super complicat…
iti trebuie ceva stiinta, pricepere, 2-3 vecini si o agrafa ca sa poti scoate simul…
in plus, cineva care stie trebuie sa citeasca din carticica aia care vine cu aparatul ...
si mai sunt si atitea tutoriale - cu poze - pe net, sigur nu e cazul sa-ti faci astfel de probleme
0. banuiesc ca sti cum se deschide. daca nu, scrie in instructiuni
h. nu, nu o sa-ti ceara nimic. activarea abonamentului se face prin itunes
q. dupa cum stii (sau nu) in momentul asta daca telefonul iti vine cu versiune 1.1.2 n-ai cum sa-l deblochezi pentru a putea fi folosit cu orice sim. deci e bine sa nici nu incerci.
Nu mi lam decodat singur dar cred ca pot sa iti ofer macar un sfat: Daca iti pui problema de scoaterea cartelei sim din el NU te baga la decodari pe cont propriu deoarece se poate strica si ramai cu el in modul caramida, sunt destui care decodeaza (contra cost) chiar vreo 2 au anunt aici pe forum incearca sa apelezi la iei intai deoarece daca se strica in timpul decodarii presupun ca isi asuma iei responsabilitatea de al inlocui cu unul funcionabil…
nu inteleg de ce daca vreau sa fac upgrade la o noua versiune se blocheaza? nu sa gasit inca sa se faca ceva in aceasta privinta? si de ce apple a recurs la aceata optiune nu puteau sa faca un soft disponibil la upgrade si unlocked din prima?
si daca se blocheaza cum adica nu mai ai ce sa faci cu el? nu poti pur si simplu sa stergi tot si sa instalez softul din nou?
pai bine atunci se rezolva daca erau disponibile pentu fiecare piata deodata si nu in combinatii cu abonametele operatorilor. si nu se mai ajungea aici
Da un mail la . si explica-le sa strategiile lor de vanzari sunt o nenorocire, ca nu stiu sa faca afaceri, ca habar nu au sa-si vanda telefoanele, ataseaza frumusel un document word cu un genial plan de marketing combinat cu compania de promovare si bugetele aferente alaturi de o analiza compartiva a metodei tale alternative de vanzare si vezi ce zic. Cine stie, in fiecare din noi zace un mic Kotler.
Decodarea e din ce in ce mai “simpla”. Totusi, trebuie citit destul de mult inainte sa te apuci ca sa stii ce faci. Nu am citit atat nici in clasele primare. (gluma)
deblocarea e foarte simpla. trimite-mi un mail la cel din profil si te invat cum sa faci si singur asta. am avut o gramada de vanzare, de-asta a trebuit sa invat in 10minute langa un hotspot se rezolva treaba.
Daca intradevar un roman a reusit ce n-a reusit nimeni prin lume, sa faca decodarea la 1.1.2, pai pune la vedere omule! Scrie aici pasii! Dar daca ai de vanzare iluziii si gogosi si nu-ti ajung rubricile de vanzare si reclame… nu mai intoxica topicurile cu hinturi de PM.