1 din 3
1
Editare posturi
  [ Ignoră ]
RankRankRank
Member
Din: 
Macuser din: 22.05.07

E frustrant ca nu pot sa-mi mai editez postul in cele 10 minute de gratie. Dupa ce am postat, aleluia. Nu mai am nici un buton de edit. Si cateodata chiar scriu intre 5 telefoane si 7 mail-uri si descoper ca formularea e de kko. Dar nu mai pot face nimic. Help!

[ Ignoră ]   [ # 1 ]
RankRankRankRank
Administrator
Din: London, UK
Macuser din: 11.10.05

Well. Nu ca nu s-ar mai fi discutat, dar asta e. Sunt argumente pro si contra. Deocamdata asta e oranduirea. Va trebui sa fii mai atent sau sa termini convorbirile telefonice inainte sa-i dai submit post.

Semnătură 

MB12 early2015, mini late2018, i2, i4S, iX, Watch Nike (Series3), iPad 1, iPad Pro 9.7”,  Pencil, shuffle 4, TV4, AExtreme x2, AEBSv2, AEBS original(x2) v1(x2), Homepod (x2), iPod Hi-Fi (x3)

[ Ignoră ]   [ # 2 ]
RankRankRank
Member
Din: 

Nu e vorba de editare dupa 3 zile. Ci imediat dupa postare.
In regulament se spune

mesajele postate în orice secțiune a forumului vor putea fi editabile maxim 15 minute de la trimiterea lor

Mai mult, vad useri care si le pot edita, eu nu.

[ Ignoră ]   [ # 3 ]
RankRankRankRank
Administrator

Pai e editabil maxim 15 minute. Despre ce useri vorbesti?

EDIT (pana in 15 minute): Uneori, daca dai back poti ajunge la re-editarea textului dupa limita de timp. Practic, doar vizibilitatea butonului EDIT este restrictionata in timp si nu postarea propriuzisa. Nu e un concurs de scris posturi in 10 minute sau se pierde tot.

Semnătură 

MB12 early2015, mini late2018, i2, i4S, iX, Watch Nike (Series3), iPad 1, iPad Pro 9.7”,  Pencil, shuffle 4, TV4, AExtreme x2, AEBSv2, AEBS original(x2) v1(x2), Homepod (x2), iPod Hi-Fi (x3)

[ Ignoră ]   [ # 4 ]
RankRankRank
Member
Din: 

Mie dupa ce am dat submit la post nu-mi mai apare nici un buton de edit. Deci nu-mi mai pot corecta posturile. Vezi tu poti. Eu nu.

[ Ignoră ]   [ # 5 ]
RankRankRank
Member
Din: 

Uite, spre exemplu. N-am buton de edit.

[ Ignoră ]   [ # 6 ]
RankRankRankRank
Administrator

S-a busit ceva, probabil. O sa se uite cineva sub capota.

Semnătură 

[ Ignoră ]   [ # 7 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Pfaffing
Macuser din: 30.10.06
mr.fred - 24 Noiembrie 2007 11:37 PM

Uite, spre exemplu. N-am buton de edit.

Post Proba

Păi de ce nu ai buton de EDIT…că la mine merge de minune şi apropo în poză văd că postezi de pe un WinXP, mai bine gîndeşte-te la asta decît la faptul că ar fi o problemă cu forumul…uite eu chiar acest post l-am EDITAT din nou.
A era să uit..mai dau un EDIT să îţi spun că merge şi Update Post.
DECI..la tine a început să meargă? dacă nu atunci schimbă platforma.

[ Modificat: 25 Noiembrie 2007 05:21 AM de Eugen M. ]
 Semnătură 

Localizare Mac OS X 10.5.8

[ Ignoră ]   [ # 8 ]
RankRankRank
Member
Din: 

Pai de ce nu am buton de edit, ca uite la tine merge wink.
Si nu stiu la ce poze te uiti tu la ore din astea tarzi de vezi lucruri inexistente. Daca nu e safari nu inseamna ca e automat xp.

Multumesc, tututor. Aplauze. am elucidat misterul. thema de forum pe numele ei de fata ‘Developer’ nu are buton de edit. Oricare alta da. Pacat. Imi placea mai mult. Poate admini ne (ma) ajuta.

[ Modificat: 25 Noiembrie 2007 05:26 AM de mr.fred ]

[ Ignoră ]   [ # 9 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
mr.fred - 25 Noiembrie 2007 05:23 AM

Pai de ce nu am buton de edit, ca uite la tine merge wink.
Si nu stiu la ce poze te uiti tu la ore din astea tarzi de vezi lucruri inexistente. Daca nu e safari nu inseamna ca e automat xp.

Multumesc, tututor. Aplauze. am elucidat misterul. thema de forum pe numele ei de fata ‘Developer’ nu are buton de edit. Oricare alta da. Pacat. Imi placea mai mult. Poate admini ne (ma) ajuta.

Scuză-mă, e doar ora 22:30, aici în Germania, şi nu e o oră tîrzie aceasta, eu ma refeream la poza din acest post,  nu am ştiut că nu foloseşti Safari, dar mă rog ce foloseşti dacă nu Safari?
Aplauze şi felicitări pentru elucidarea problemei.

[ Modificat: 25 Noiembrie 2007 05:42 AM de Eugen M. ]
 Semnătură 

[ Ignoră ]   [ # 10 ]
RankRankRank
Member
Din: 

Stiu ca-mi voi atrage oprodiul public ca nu folosesc safarii dar e o banala mozilla la care nu pot renunta din motive de extensii smile.

ps.
m-am uitat si cu safari si pagina e randata al fel. adica arata exact ca in imaginea de mai sus. nu stiu ce ti s-a parut tie.

[ Modificat: 25 Noiembrie 2007 05:45 AM de mr.fred ]

[ Ignoră ]   [ # 11 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Cluj-Napoca
Macuser din: 26.01.06

doar e 22:30

Semnătură 

Mcintoshing…

[ Ignoră ]   [ # 12 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
mr.fred - 25 Noiembrie 2007 05:42 AM

Stiu ca-mi voi atrage oprodiul public ca nu folosesc safarii dar e o banala mozilla la care nu pot renunta din motive de extensii smile.

ps.
m-am uitat si cu safari si pagina e randata al fel. adica arata exact ca in imaginea de mai sus. nu stiu ce ti s-a parut tie.

Fiindcă la tine forumul era sau este setat în Developer am intuit că e probabil să nu fi pe Mac…atîta tot…dar tu foloseşte în continuare ce Browser vrei şi lasă tu ...ca imaginea ta de macuser se va murdări…las-o baltă...fi tu şi gata…fiecare are dreptul să folosească ce browser vrea pe macul său…baftă în continuare.

Semnătură 

[ Ignoră ]   [ # 13 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
.ral:cr - 25 Noiembrie 2007 05:55 AM

doar e 22:30

da a fost 22:30 acum e 23:00, e cumva vreo eroare, vreo decalare de oră la tine pe mac şi nu poţi să vezi cît e ora, din cîte văd eu, acest post îl voi posta mîine şi nu azi, dacă mă uit bine la faptul că forumul e cu două ore înainte faţă de ora locală unde sunt eu acum, interesantă treaba nu, aşa că de aceea am pomenit de oră fiindcă ştiu că faţă de ora ROM. forumul e cu o oră înainte, şi intuiam să cred că mr.fred nu ştie cît e ora.

Semnătură 

[ Ignoră ]   [ # 14 ]
RankRankRank
Member
Din: 

Eugen, era o gluma. De fapt erau 2. Una de fiecare om. Nemtii astia au scos din tine si ultima picatura de spirit latin. (tot o gluma e si asta wink ).

[ Ignoră ]   [ # 15 ]
RankRankRankRank
Administrator

merci de elucidare. knockout nu a lucrat decat pe tema macuser07 la butonul de edit care a avut nevoie de o programare mai speciala. nu pot promite ca o sa aiba timp si pentru tema developer.

Semnătură 

1 din 3
1