E frustrant ca nu pot sa-mi mai editez postul in cele 10 minute de gratie. Dupa ce am postat, aleluia. Nu mai am nici un buton de edit. Si cateodata chiar scriu intre 5 telefoane si 7 mail-uri si descoper ca formularea e de kko. Dar nu mai pot face nimic. Help!
Well. Nu ca nu s-ar mai fi discutat, dar asta e. Sunt argumente pro si contra. Deocamdata asta e oranduirea. Va trebui sa fii mai atent sau sa termini convorbirile telefonice inainte sa-i dai submit post.
Pai e editabil maxim 15 minute. Despre ce useri vorbesti?
EDIT (pana in 15 minute): Uneori, daca dai back poti ajunge la re-editarea textului dupa limita de timp. Practic, doar vizibilitatea butonului EDIT este restrictionata in timp si nu postarea propriuzisa. Nu e un concurs de scris posturi in 10 minute sau se pierde tot.
Păi de ce nu ai buton de EDIT…că la mine merge de minune şi apropo în poză văd că postezi de pe un WinXP, mai bine gîndeşte-te la asta decît la faptul că ar fi o problemă cu forumul…uite eu chiar acest post l-am EDITAT din nou.
A era să uit..mai dau un EDIT să îţi spun că merge şi Update Post.
DECI..la tine a început să meargă? dacă nu atunci schimbă platforma.
[ Modificat: 25 Noiembrie 2007 05:21 AM de Eugen M. ]
Pai de ce nu am buton de edit, ca uite la tine merge .
Si nu stiu la ce poze te uiti tu la ore din astea tarzi de vezi lucruri inexistente. Daca nu e safari nu inseamna ca e automat xp.
Multumesc, tututor. Aplauze. am elucidat misterul. thema de forum pe numele ei de fata ‘Developer’ nu are buton de edit. Oricare alta da. Pacat. Imi placea mai mult. Poate admini ne (ma) ajuta.
[ Modificat: 25 Noiembrie 2007 05:26 AM de mr.fred ]
Pai de ce nu am buton de edit, ca uite la tine merge .
Si nu stiu la ce poze te uiti tu la ore din astea tarzi de vezi lucruri inexistente. Daca nu e safari nu inseamna ca e automat xp.
Multumesc, tututor. Aplauze. am elucidat misterul. thema de forum pe numele ei de fata ‘Developer’ nu are buton de edit. Oricare alta da. Pacat. Imi placea mai mult. Poate admini ne (ma) ajuta.
Scuză-mă, e doar ora 22:30, aici în Germania, şi nu e o oră tîrzie aceasta, eu ma refeream la poza din acest post, nu am ştiut că nu foloseşti Safari, dar mă rog ce foloseşti dacă nu Safari?
Aplauze şi felicitări pentru elucidarea problemei.
[ Modificat: 25 Noiembrie 2007 05:42 AM de Eugen M. ]
Stiu ca-mi voi atrage oprodiul public ca nu folosesc safarii dar e o banala mozilla la care nu pot renunta din motive de extensii .
ps.
m-am uitat si cu safari si pagina e randata al fel. adica arata exact ca in imaginea de mai sus. nu stiu ce ti s-a parut tie.
Fiindcă la tine forumul era sau este setat în Developer am intuit că e probabil să nu fi pe Mac…atîta tot…dar tu foloseşte în continuare ce Browser vrei şi lasă tu ...ca imaginea ta de macuser se va murdări…las-o baltă...fi tu şi gata…fiecare are dreptul să folosească ce browser vrea pe macul său…baftă în continuare.
da a fost 22:30 acum e 23:00, e cumva vreo eroare, vreo decalare de oră la tine pe mac şi nu poţi să vezi cît e ora, din cîte văd eu, acest post îl voi posta mîine şi nu azi, dacă mă uit bine la faptul că forumul e cu două ore înainte faţă de ora locală unde sunt eu acum, interesantă treaba nu, aşa că de aceea am pomenit de oră fiindcă ştiu că faţă de ora ROM. forumul e cu o oră înainte, şi intuiam să cred că mr.fred nu ştie cît e ora.
merci de elucidare. knockout nu a lucrat decat pe tema macuser07 la butonul de edit care a avut nevoie de o programare mai speciala. nu pot promite ca o sa aiba timp si pentru tema developer.