Din categoria “Ce am lasat in urma !!!”
  [ Ignoră ]
RankRankRankRank
Administrator
Din: London, UK
Macuser din: 11.10.05

Evenimente grave, evenimente bizare, erori in sistemul de operare (ha?) cel mai raspandit in lume.

1. Update-uri de sistem ce ar trebui sa astupe sita de probleme dau ASTA! Evident, solutia e pe masura problemei! big surprise
Cine are un bussines si cumpara 8 licente din acest mare ... si se trezeste luni de dimineata dupa update-urile automate cu o asemenea placinta ce ar trebui sa faca? Sa se duca la OPC? Sa ceara banii inapoi? Sa-i dea in judecata pe Microshtift Romania pentru daunele din anularea productivitatii si IT support expenses? big surprise
Ce ziceti?

Semnătură 

MB12 early2015, mini late2018, i2, i4S, iX, Watch Nike (Series3), iPad 1, iPad Pro 9.7”,  Pencil, shuffle 4, TV4, AExtreme x2, AEBSv2, AEBS original(x2) v1(x2), Homepod (x2), iPod Hi-Fi (x3)

[ Ignoră ]   [ # 1 ]
RankRankRankRank
Administrator
Din: bucurești

poate vor face un nou up date…

[ Ignoră ]   [ # 2 ]
RankRankRank
Member
Din: Bucuresti

Eu zic ca Windows merge.
Si pana nu se opreste de tot toate bune.

Si la capitolul update-uri nici OS X-ul nu e mai grozav.
Poate imi spui si mie ce face iTunes 5.1 cu 10% din procesorul meu (1.3Ghz G4). grin

Salutari,
c

[ Ignoră ]   [ # 3 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Buchenland
Macuser din: 06.09.05

Diciule, evident ca “Windows merge”, in sensul ca te poti descurca binisor cu el, daca stii ce si cum sa-i faci. Dar scuza-ma, nu cred ca s-a intamplat vreodata ca un update de OS X sa gaureasca mai tare sistemul. Poate ca pe tine acasa nu te afecteaza prea tare chestiile astea, insa la o firma cu 10+ computere pe Windows e buba mare. Simptoma: “Authenticated users cannot log on” - e misto sa stea angajatii vreo 2-3 ore degeaba pana se dumireste adminul ce si cum trebuie facut, nu?

Come on guys, oi fi eu indragostit de OS X, dar am lucrat mai mult pe 2000 si XP decat pe Mac OS X, si stiu ce-i poate pielea. N-am avut niciodata probleme majore cu Windows, dar asta doar pentru ca am stiut ce trebuie facut.

Iar cu iTunes-ul tau, vezi poate face ceva in background. La mine sta pe 0.1% din procesor, mai creste atunci cand face update-uri la podcasts (de exemplu).

Semnătură 

⌘-N

[ Ignoră ]   [ # 4 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Cluj Napoca

de parca winamp ar fi mai grozav! asta legat de windows si itunes

[ Ignoră ]   [ # 5 ]
RankRankRank
Member
Din: Bucuresti

Iar cu iTunes-ul tau, vezi poate face ceva in background. La mine sta pe 0.1% din procesor, mai creste atunci cand face update-uri la podcasts (de exemplu).

Nope, podcast-uri n-am.
Asa a inceput sa faca de la versiunea 5 (4.7 nu facea).

Ref la Windows-uri, restul biroului au si afara de reinstalarile relativ dese (cam la 1 an) n-au probleme.
E adevarat ca e birou de IT, deci probabil colegii mei nu reprezinta un esantion reprezentativ. grin

Salutari

[ Ignoră ]   [ # 6 ]
RankRankRank
Member
Din: Bucuresti, RO

Referitor la iTunes (v. 5), mie imi haleste 40+ % din proc (G3@500mhz).
Si ar trebui sa ma plang?
Daca aveti explicatie cum sa-l fac sa intre “la cura” ar fi chiar perfect:D

Semnătură 

iMac C2D 24”/2.4Ghz/3GB/320GB/10.5.2
iMac G5 20”/1.8GHz/1GB/160GB/10.4.11
iMac G3 /233MHz/128MB/20GB/10.3.9
PowerBook G4 12”/867MHz/1.12GB/40GB/10.4.11
PowerBook G3 15”/500Mhz/384MB/40GB/10.3.9
iPod Shuffle 2G grey
iPod Touch 8GB 2.0-PWNG2.0

[ Ignoră ]   [ # 7 ]
RankRankRankRank
Administrator
Din: bucurești

faceti update si vedeti prin preferinte…

ps - poate de asta a aparut v.6 asa repede wink

[ Ignoră ]   [ # 8 ]
RankRankRankRank
Administrator
Din: London, UK
diciu - 18 Octombrie 2005 03:16 PM

Ref la Windows-uri, restul biroului au si afara de reinstalarile relativ dese (cam la 1 an) n-au probleme.
E adevarat ca e birou de IT, deci probabil colegii mei nu reprezinta un esantion reprezentativ. grin

Salutari

Reinstalarile sunt de inteles. Le face cineva care se pricepe.
Sa sapi o juma de ora sa dezinstalezi un firewall cu probleme e acceptabil, desi pana la rezolvarea problemei calculatorul nu accesa netul…
Sa tremuri in fiecare zi ca cine stie ce exploit mai apare care o sa treaca ca prin branza prin reteaua ta… eh, e windows, merge…
Sa stai pe telefon si pe fax hăt la o activare a unui OS scos din cutie… Da tată, securitatea costa…

Dar compania care-ti vinde un soft cu 200 usd X 8 plus licente pt Office (10 pack) sa te lase prin propria vointa sa te uiti cu incredere la calculator, ca poate poate o sa intre de data asta… dupa un eveniment produs de o componenta a OS-ului ce ar trebui sa te fereasca de probleme… eh, lasa ca n-am față cu mustati lungi si ochi proeminenti. Un coleg zicea… hai ba sa inventam si noi un drog din asta Windoze… devine lumea dependenta si dupa aia gata, ne-am scos, ce mai conteaza calitatea cand aia urla doar pentru urmatoarea doza…

Urasc Windoze pentru ca nu pot sa accept ideea ca sunt cobai pentru cine stie ce drog…  gulp

EDIT: ” The flawed update delivered “two strikes against good security,” Ullrich said. “First, you get penalized for running an enhanced security template. Next, you get penalized for patching quickly.””

Semnătură 

MB12 early2015, mini late2018, i2, i4S, iX, Watch Nike (Series3), iPad 1, iPad Pro 9.7”,  Pencil, shuffle 4, TV4, AExtreme x2, AEBSv2, AEBS original(x2) v1(x2), Homepod (x2), iPod Hi-Fi (x3)