Cine e din Bacau? AJUTOR
  [ Ignoră ]
Rank
Newbie
Din: 
Macuser din: 30.01.06

Cine e din Bacau il rog sa ma ajute! am un cd facut in America si nu vrea sa merga! e facut pe un Mac. cu macdrive nu merge ca am incercat. AJUTOR!!!!

[ Ignoră ]   [ # 1 ]
RankRankRankRank
Administrator
Din: județul Devon, UK
Macuser din: 18.10.05

Acu’ nu trebuie sa disperi si sa faci 2 topice pentru aceeasi problema.
Cum spunea si Cattus, poate e pur si simplu discul bulit. Ai incercat sa-l citesti cu alta unitate? MacDrive isi face treaba, l-am folosit cu succes.
Daca ajungi la concluzia ca discul e paradit, poti sa incerci CD Restore (http://www.macupdate.com/info.php/id/13525), dar sa te pregatesti pentru asteptare lunga (Mie nu imi plac solutiile astea de recover de CDuri, pentru ca streseaza puternic unitatea. Dar daca datele de pe disc merita, go for it)

[ Ignoră ]   [ # 2 ]
Rank
Newbie
Din: 

Faza e ca cd-ul nu cred sa fie bulit. In America informatiile au fost vazute direct de pe cd! Eu as vrea totusi sa incerc direct pe un Mac, dar vad ca e cam greu de gasit! De asta ma agit eu asa tare pe aici! Scuze daca stresez pe cineva…. nu asta e intentia mea!

[ Ignoră ]   [ # 3 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Bucharest, White Pond (= Balta Albă)
Macuser din: 11.10.05
mirelik - 30 Ianuarie 2006 10:21 PM

Faza e ca cd-ul nu cred sa fie bulit. In America informatiile au fost vazute direct de pe cd! Eu as vrea totusi sa incerc direct pe un Mac, dar vad ca e cam greu de gasit! De asta ma agit eu asa tare pe aici! Scuze daca stresez pe cineva…. nu asta e intentia mea!

Nu stresezi pe nimeni, dar ai deschis două topicuri cu aceeași chestiune. Dacă ești disperat, nu rezolvi nimic:. Rezum:
- caută un Mac în Bacău, trimite-i mesaj privat lui o_mores, el e din Bacău, poate și alții;
- încearcă pe altă unitate mai nouă, în mod normal un cd se trage format mac+pc
- Nero poate face o copie „oarbă” a unui cd/dvd mac; fă-i o copie oarbă, dar la viteză mai mică

Dacă, pus pe 3-4 pc-uri și măcar un mac tot nu e citibil, înseamnă că e bușit; în America o fi mers, dar pe drum se mai zgîrie cd-urile astea.

Semnătură 

Cattus sum et thraece loquor
Pisica joacă rolul de tampon asupra efectelor patogene ale stresului. O pisica în casă înseamnă, deci, scăderea tensiunii arteriale, deci și a riscurilor unei boli cardiace. Mai multe pisici, tot mai multe…

[ Ignoră ]   [ # 4 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Buchenland
Macuser din: 06.09.05

Ce eroare iti da Macdrive?

Semnătură 

⌘-N

[ Ignoră ]   [ # 5 ]
Rank
Newbie
Din: 

Nu da eroare! pur si simplu nu vede nimic!

[ Ignoră ]   [ # 6 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Bucureşti, Sala Palatului
Macuser din: 30.10.05
mirelik - 30 Ianuarie 2006 11:58 PM

Nu da eroare! pur si simplu nu vede nimic!

Uneori, Nero poate sa vada partitiile de mac! Incearca o ultima versiune!

[ Ignoră ]   [ # 7 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Buchenland
Macuser din: 06.09.05

Daca n-ai nimic secret pe CD, fa o imagine din el si iti pot da un cont unde sa faci upload. Apoi eu iau IMG-ul si-ti scot fisierele, dupa care ti le dau inapoi intr-un format PC-friendly.

Semnătură 

⌘-N

[ Ignoră ]   [ # 8 ]
RankRankRank
Member
Din: Bucuresti
Macuser din: 11.10.05

Parerea mea e ca nu a instalat inca MacDrive. Cu acel program, daca cd-ul a fost scris “mac only” ar fi trebuit sa-i vada continutul.

‹‹ Clipuri promo Apple      DVD dl, DVD-R(W) etc ››