am si eu o mare problema cu liquid cd….am facut in ultimul timp 10 cd-uri cred si la fiecare la sfarsit mi-a dat eroare…burn failed….d c??????
oare s-a intamplat ceva cu cd writer-ul????
nu inteleg d c imi tot da eroare orice cd-uri as face….
am si eu o mare problema cu liquid cd….am facut in ultimul timp 10 cd-uri cred si la fiecare la sfarsit mi-a dat eroare…burn failed….d c??????
Ce sistem ai?
Tiger - repara permisiunile si verifica tot catalogul cu fsck -fy.
Leo - s-ar putea ca Liquid CD sa nu fie compatibil.
Da-mi un raspuns si mergem mai departe.
Restartezi in single user mode. Mar+S imediat dupa reboot.
Apoi scrii (exact cum scriu eu acum, cu pauza intre “k si -”) fsck -fy
si dai return. E bine sa-ti notezi comanda pe o hirtie.
Daca iti spune ca sistemul a fost modificat, scrie asa: reboot si da-i return.
Daca spune CA NU POATE FI REPARAT, nu e bine. Revin!
Cred că este, cum am mai scris pe aici, o falsă alarmă. Atît în tiger dar, mai ales, în leo „burn verification” dă (adesea) erori false. De fapt, totul e OK.
Acuma, sigur, nu pot ști dacă nu cumva chiar ai erori (și orori), dar - dacă unitatea optică e OK - cred că e mesaj fals. Ca să te convingi, totuși, că așa este, ai 2 posibilități de re-verificare:
- Toast/Utilities/Compare files / compare folders
- DiffMerge
vreau sa mai adaug ceva aici pt ca abia acum am observat.
am facut acum cateva sapt niste cd-uri cu muzica track cu liquid cd si mereu mi-a dat erori la verificare.
cd-urile le-am folosit pe niste playere de dj pioneer cdj mk2 si abia acum am observat ca unele piese au intrepureri pe la jumatea melodiei….la unele piese se blocheaza….nu la multe…1 pe cd ceva de genul….darma gandesc ca erorile nu erau degeaba.
acum am instalat leopard dar inca nu am facut nici un cd,o sa revin cu amanunte.
Am scris cu Liquid CD, am scris cu Burn, am scris cu iTunes, cu Toast…
Daca pui viteza mica (8), merge cu toate si fara probleme. O vorba veche zice: muzica se scrie catinel!
Mă iau după voi. Hai să vedem. Scriu pentru prima oară cu LiquidCD, e pe undeva la mijloc, face un zgomot infernal, față de SimplyBurns, Toast, DiskUtility… Sper sa nu facă vreo dudă... N-a făcut. E bine. Poate auzeam mai bine în seara asta :D.
[ Modificat: 16 Decembrie 2007 07:22 AM de balaurici ]
Mă iau după voi. Hai să vedem. Scriu pentru prima oară cu LiquidCD, e pe undeva la mijloc, face un zgomot infernal, față de SimplyBurns, Toast, DiskUtility… Sper sa nu facă vreo dudă... N-a făcut. E bine. Poate auzeam mai bine în seara asta :D.
Ce face „zgomot infernal”, Liquid CD? Cum îl folosești, pe post de rîșniță sau cum procedezi? Nu, nu fac mișto, chiar nu pricep ce/cine/cum face zgomot infernal.
Matshita lu’ Peste face zgomot. Nu infernal cit mai puternic decit cind scrie cu SimplyBurns de exemplu.
Ești sigur?! Eu zic că e ceva în neregulă cu unitatea optică sau, cum aș crede mai degrabă, cu unele cd/dvd-uri prost inscripționate: dacă vopseaua (mă rog, pelicula aia) nu e uniformă, discul bate într-o parte și face zgomot.