1 din 3
1
Intrebari Ipod Touch
  [ Ignoră ]
Rank
Newbie
Din: Constanta
Macuser din: 03.11.07

Salut .

Imi pare rau daca subiectul a mai fost abordat aici insa as avea si eu unele intrebari referitoare la Ipod Touch :
1. este adevat ca majoritatea au probleme cu ecranul ( zonele intunecate sunt neclare )
2. cum este calitatea sunetului in comparatie cu un Iphone sau un Ipod ?
Oscilez intre un Ipod Touch si un Iphone insa nu stiu ce sa aleg ... In timp ce Ipodul touch e mai ieftin nu are telefon si nici camera . Mai exista alte diferente majore intre ele ? De asemena a cumparat cineva Ipod Touch de pe siteul apple romania ? Cum vi se par din punct de vedere calitativ ?

Chiar nu ma deranjeaza sa car si un telefon dupa mine deoarece am auzit ca Iphoneul cam are probleme cu reteaua si cu calitatea sunetului in timpul convotbirilor . Daca se poate sa-mi impartasiti parerile personale despre cele doua aparate si poate sa faceti o comparatie intre cele doua ar fi grozav ( mai ales daca ati avut de aface cu ambele ) .
PS : Mi se pare mai avantajos Ipodul Touch deoarece are garantie 2 ani . Si , in plus , pretul e mai mic iar telefonul Iphoneului , din cate am auzi , nu e cine stie ce realizare . De camera nu mai vorbim ...

Va multumesc mult !
Razvan

[ Ignoră ]   [ # 1 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Tulcea
Macuser din: 26.08.06

Și eu am avut probleme cu luminozitatea ecranului în sensul că se vedea câteodată bine și luminos și alteori mai întunecat,am rezolvat prin debifarea auto brightness.Acum merge bine.

Semnătură 

13” Macbook Pro 2015

[ Ignoră ]   [ # 2 ]
Rank
Newbie

Pot sa te intreb de unde l-ai luat ? Alte probleme ai mai avut cu el ?
Iti multumesc .

[ Ignoră ]   [ # 3 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: London, UK
Macuser din: 31.05.07

cumpara-l numa. nu o sa iti para rau. de calitate nici nu mai are rost sa intrebi, vorbim totusi de apple. problemele cu “zonele intunecate” imi sunt necunoscute. calitatea sunetului e aceea a ipod-ului, e vorba de ce boxe/casti folosesti, nu de calitatea ipod-ului.

Semnătură 

Suzuki SV650S
One joint a day, keeps the doctor away! cheese

[ Ignoră ]   [ # 4 ]
RankRankRank
Member
Din: Bucuresti
Macuser din: 13.08.07

Calitatea sunetului e identica cu ipod-ul.
E practic un iphone fara telefon si camera. Problemele cu ecranul au fost la primele serii si chiar sia colo s-au rezolvat in mare parte prin update-ul de firmware 1.1.1 de la Apple.
Cind l-am luat am fost in aceeasi dilema ca si tine, insa capacitatea de 16 GB m-a convins, plus iesirea video prin mufa de casti, plus dimenisunile ( de doua ori mai subtire ca un iphone).

Semnătură 

We do not see things as they are, we see things as we are.

[ Ignoră ]   [ # 5 ]
Rank
Newbie

Va multumesc mult pentru sugestii .

Stiu ca nu ar trebui sa ma gandesc la asta insa si garantia constituie un argument important . Nu se stie nici o data cand ai o problema iar la Iphone chiar nu mai ai ce sa-i faci .

Si in plus ma gandesc la urmatoarea problema : bateria Iphoenului este aceeasi cu cea a Ipodului Touch ; e cam nasol sa ramai fara telefon deoarece ti se termina bateria ascultand muzica .

In momentul de fata sunt 99 % convins sa imi iau un Ipod Touch si sa mai astept putin sa-mi iau si un alt telefon ( am un K310 cam rudimentar pentru mine :D) .
Regreta cineva ca a ales Touch si nu si-a luat Iphone ? De asemeanea , cei care si-au luat Touch si-au instalat aplicatiile de Iphone ?

[ Ignoră ]   [ # 6 ]
RankRankRankRank
Sr. Member

bateria de touch te tine 22 ore. se pot instala aplicatiile de iphone pe itouch si merg de minune, e acelasi sistem de operare.

Semnătură 

Suzuki SV650S

[ Ignoră ]   [ # 7 ]
Rank
Newbie

E bine atunci . Ramane sa ma hotarasc intre un Ipod Touch si un telefon mobil sau un smart phone de genul SE P1i sau W960i . Decizii decizii….

[ Ignoră ]   [ # 8 ]
RankRankRankRank
Sr. Member

e simplu. vrei player mp3, iei ipod. vrei telefon, iei altceva.

Semnătură 

Suzuki SV650S

[ Ignoră ]   [ # 9 ]
Rank
Newbie

Scuze m-am exprimat gresit .... Un Ipod Touch cu telefon separat sau un smart phone de genul SE P1i sau W960i .

[ Ignoră ]   [ # 10 ]
RankRankRank
Member
Din: Bucuresti
Macuser din: 13.08.07

Ce nu zice aoleks e ca trebuie evident sa-l crackuiesti daca vrei sa instalezi aplicatii de iphone pe el. In mod oficial nu merge.
Cit despre iphone, un mare neajuns in ochii mei este mufa de casca. Oricine apreciaza cit de cit calitatea muzicii va arunca in prima zi castile de ipod originale si va lua ceva mai de doamne-ajuta. Ori fara adaptor de casca nu bagi aproape nimic in mufa de la iphone.

Semnătură 

We do not see things as they are, we see things as we are.

[ Ignoră ]   [ # 11 ]
Rank
Newbie

Inteleg . Sper sa fac o alegere buna in final . In prezent ma inclin spre Sony Ericsson p1i . Mi se pare foarte bun in raportul calitate-pret.

[ Ignoră ]   [ # 12 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Razman - 26 Noiembrie 2007 05:11 AM

Inteleg . Sper sa fac o alegere buna in final . In prezent ma inclin spre Sony Ericsson p1i . Mi se pare foarte bun in raportul calitate-pret.

minunat. pacat ca nu e good-looking.

Semnătură 

Suzuki SV650S

[ Ignoră ]   [ # 13 ]
Rank
Newbie

Mie mi se pare ca arata foarte bine . Insa fiecare are standardele lui . Poti sa imi recomanzi un loc bun pentru a-l cumpara ? Ma gandeam la MarketOnline , PC Carage sau Euro GSM . As vrea sa il iau online pentru ca mi se pare ca sunt mai ieftine (scuze pentru off-topic) .

[ Ignoră ]   [ # 14 ]
RankRankRank
Member
Din: 
Macuser din: 22.05.07

eurogsm. din cate stiu eu sunt importatori directi SE. si, da, p1i stie multe. pacat de ecranul ala mic, de browser-ul de internet groaznic si de tastele alea ingramadite pe care nu le foloseste nimeni niciodata.

[ Ignoră ]   [ # 15 ]
Rank
Newbie

O sa ma gandesc foarte bine inainte sa imi cumpar ceva . Ar fi perfect sa pot sa vad telefonul intr-un magazin sa vad si eu cum arata , cum merge , cum se aude si alte detalii .

1 din 3
1