1 din 2
1
Bootcamp 2
  [ Ignoră ]
Rank
Newbie
Din: 
Macuser din: 26.11.07

De unde pot lua o versiune de Bootcamp care sa imi mearga pe Tiger? De asemenea daca ma incadrez in planul ala cu Apple Upgrade, pot sa iau din Ro Leopardul daca calculatorul e cumparat in state? Stie cineva?

Mersi mult.

[ Ignoră ]   [ # 1 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Bucuresti
Macuser din: 13.08.07

Vezi http://www.macuser.ro/index.php/forums/viewthread/7845/

[ Ignoră ]   [ # 2 ]
Rank
Newbie
Din: 

Toate likurile duc catre apple.com. De unde nu mai poate fi descarcat :(.

[ Ignoră ]   [ # 3 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Bucureşti, Sala Palatului
Macuser din: 30.10.05

Ia unu’ vechi si da ceasul inapoi!

[ Ignoră ]   [ # 4 ]
Rank
Newbie
Din: 

Mersi. O sa incerc. Nu m-am gandit la asta.

[ Ignoră ]   [ # 5 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Macuser din: 11.02.07

+ ce probleme aveti voi ? de ce sa dea ceasul inapoi ? +

[ Ignoră ]   [ # 6 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
siebica - 26 Noiembrie 2007 03:05 AM

Toate likurile duc catre apple.com. De unde nu mai poate fi descarcat :(.

Scuze – atunci când le-am postat, link-urile erau în regulă.

[ Ignoră ]   [ # 7 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Bucharest, White Pond (= Balta Albă)
Macuser din: 11.10.05
siebica - 26 Noiembrie 2007 02:49 AM

De unde pot lua o versiune de Bootcamp care sa imi mearga pe Tiger? De asemenea daca ma incadrez in planul ala cu Apple Upgrade, pot sa iau din Ro Leopardul daca calculatorul e cumparat in state? Stie cineva?

Mersi mult.

Păi asta e șmecheria / găselnița, să iei Leo ca să meargă și Boot Camp! Costă numai 129 USD/euro, e mult?

Semnătură 

Cattus sum et thraece loquor
Pisica joacă rolul de tampon asupra efectelor patogene ale stresului. O pisica în casă înseamnă, deci, scăderea tensiunii arteriale, deci și a riscurilor unei boli cardiace. Mai multe pisici, tot mai multe…

[ Ignoră ]   [ # 8 ]
RankRankRankRank
Administrator
Din: bucurești
siebica - 26 Noiembrie 2007 02:49 AM

Mersi mult.

daca ai factura, poti

[ Ignoră ]   [ # 9 ]
Rank
Newbie
Din: 
dacuBurebista - 26 Noiembrie 2007 03:15 PM

daca ai factura, poti

Am factura. Altfel nu intrebam smile. Mersi de rasp. O sa incerc zilele astea sa vad daca merge.

[ Ignoră ]   [ # 10 ]
RankRankRankRank
Sr. Member

Boot Camp Beta (pe Tiger) expiră la 31 decembrie. De la Apple citire:

Dear Boot Camp enthusiast:
We hope you’ve enjoyed the opportunity to preview an exciting new feature of Mac OS X Leopard.
With the introduction of Leopard, the Boot Camp Beta program has ended. The Boot Camp Beta software will expire on December 31, and Apple won’t offer further updates of Boot Camp Beta for Mac OS X Tiger.
If you’d like to continue using Boot Camp, Apple invites you to upgrade to Mac OS X Leopard.
Thank you for your participation in the Boot Camp Beta program.

[ Ignoră ]   [ # 11 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Gattopardo - 29 Noiembrie 2007 02:32 AM

Boot Camp Beta (pe Tiger) expiră la 31 decembrie. De la Apple citire:

Dear Boot Camp enthusiast:
We hope you’ve enjoyed the opportunity to preview an exciting new feature of Mac OS X Leopard.
With the introduction of Leopard, the Boot Camp Beta program has ended. The Boot Camp Beta software will expire on December 31, and Apple won’t offer further updates of Boot Camp Beta for Mac OS X Tiger.
If you’d like to continue using Boot Camp, Apple invites you to upgrade to Mac OS X Leopard.
Thank you for your participation in the Boot Camp Beta program.

Mi se pare logic: dacă s-au găsit destui entuziaști să testeze BC în Tiger, nu văd de ce nu s-ar repezi să dea 129 USD pt Leo.

Semnătură 

Pisica joacă rolul de tampon asupra efectelor patogene ale stresului. O pisica în casă înseamnă, deci, scăderea tensiunii arteriale, deci și a riscurilor unei boli cardiace. Mai multe pisici, tot mai multe…

[ Ignoră ]   [ # 12 ]
RankRankRank
Member
Macuser din: 31.10.05

Putin off..eu daca am cumparat sistemul mini din RO pot benefica de update la Leo???

Semnătură 

New MacBook Pro 13” Retina 2.4Ghz with TYLT | Apple Cinema 23” | MacBook Pro Retina 15” Retina 2.7GhZ | 2 x Macbook Pro 13” 2.53GHz | iPhone 5S Gold 16Gb
BMW X3 3.0sd | Merida Big.Nine Team

[ Ignoră ]   [ # 13 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Doc - 29 Noiembrie 2007 05:13 AM

Putin off..eu daca am cumparat sistemul mini din RO pot benefica de update la Leo???

Cred că da, ask seller.

Semnătură 

[ Ignoră ]   [ # 14 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Macuser din: 11.02.07

+ apple incepe sa ma enerveze….ce fac acum scot tot de pe hard ? sau poat sa folosesc mai departe softul fara grija numai ca nu mai face update.?+

[ Ignoră ]   [ # 15 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
szasz - 29 Noiembrie 2007 11:12 PM

+ apple incepe sa ma enerveze….ce fac acum scot tot de pe hard ? sau poat sa folosesc mai departe softul fara grija numai ca nu mai face update.?+

Rolul lui Boot Camp, versiunea veche, era să facă partiția și să ardă un CD cu drivere. Dup-aia era o instalare normală de Windows. Acuma, cu Leo, nici măcar drivere nu mai arde, sînt pe DVD-ul lui Leo. Eu zic că, după 31 dec., nu se strică nimic, doar că nu mai poți folosi aplicația veche, dacă dacă (așa cred) pui data înapoi, faci treaa, apoi revii la actualitate. Nu știu, nu pot testa așa ceva.
De ce zici că te enervează Apple? Că nu oferă suport pt produsele Microsoft? Sau de ce?

Semnătură 

1 din 2
1