De unde pot lua o versiune de Bootcamp care sa imi mearga pe Tiger? De asemenea daca ma incadrez in planul ala cu Apple Upgrade, pot sa iau din Ro Leopardul daca calculatorul e cumparat in state? Stie cineva?
De unde pot lua o versiune de Bootcamp care sa imi mearga pe Tiger? De asemenea daca ma incadrez in planul ala cu Apple Upgrade, pot sa iau din Ro Leopardul daca calculatorul e cumparat in state? Stie cineva?
Mersi mult.
Păi asta e șmecheria / găselnița, să iei Leo ca să meargă și Boot Camp! Costă numai 129 USD/euro, e mult?
Boot Camp Beta (pe Tiger) expiră la 31 decembrie. De la Apple citire:
Dear Boot Camp enthusiast:
We hope you’ve enjoyed the opportunity to preview an exciting new feature of Mac OS X Leopard.
With the introduction of Leopard, the Boot Camp Beta program has ended. The Boot Camp Beta software will expire on December 31, and Apple won’t offer further updates of Boot Camp Beta for Mac OS X Tiger.
If you’d like to continue using Boot Camp, Apple invites you to upgrade to Mac OS X Leopard.
Thank you for your participation in the Boot Camp Beta program.
Boot Camp Beta (pe Tiger) expiră la 31 decembrie. De la Apple citire:
Dear Boot Camp enthusiast:
We hope you’ve enjoyed the opportunity to preview an exciting new feature of Mac OS X Leopard.
With the introduction of Leopard, the Boot Camp Beta program has ended. The Boot Camp Beta software will expire on December 31, and Apple won’t offer further updates of Boot Camp Beta for Mac OS X Tiger.
If you’d like to continue using Boot Camp, Apple invites you to upgrade to Mac OS X Leopard.
Thank you for your participation in the Boot Camp Beta program.
Mi se pare logic: dacă s-au găsit destui entuziaști să testeze BC în Tiger, nu văd de ce nu s-ar repezi să dea 129 USD pt Leo.
+ apple incepe sa ma enerveze….ce fac acum scot tot de pe hard ? sau poat sa folosesc mai departe softul fara grija numai ca nu mai face update.?+
Rolul lui Boot Camp, versiunea veche, era să facă partiția și să ardă un CD cu drivere. Dup-aia era o instalare normală de Windows. Acuma, cu Leo, nici măcar drivere nu mai arde, sînt pe DVD-ul lui Leo. Eu zic că, după 31 dec., nu se strică nimic, doar că nu mai poți folosi aplicația veche, dacă dacă (așa cred) pui data înapoi, faci treaa, apoi revii la actualitate. Nu știu, nu pot testa așa ceva.
De ce zici că te enervează Apple? Că nu oferă suport pt produsele Microsoft? Sau de ce?