Apple Mighty Mouse
  [ Ignoră ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: ~/
Macuser din: 19.10.05

Bai… care mai aveti “Guzganul Atotputernic”, am o problema cu el.

Cum spuneam… e luat de la Mac Gallery (nu stiu de ce m-ar mira) si era umblat in pachet cand mi l-au dat. Arata ca nou, dar… tind sa cred ca a fost folosit.

Ei bine, problema mea e cam urmatoarea: Cateodata scroll-ul (sus/jos) face figuri de genul “da in gol”, si butoanele laterale, care sunt asa de greu de apasat, la mine se apasa mult prea usor. Ma trezezc in clipele intense cand sunt super concentrat la decuparrea unei fotografii ca imi apare Dashboard. Asta se intampla cu butonul squeeze din stanga (cel din dreapta pare sa fie mai stabil).

So… a mai patit careva simptomele astea ? ma gandesc sa il dau la garantie… dar aia daca il vad functional ma trimit acasa, si ma fac si de rahat. chestiile astea nu se intampla mereu.

Semnătură 

I’m a graphic designer passioned by what I do. I also love photography and play keyboards and guitar in my virtual one man band smile)

[ Ignoră ]   [ # 1 ]
RankRankRankRank
Administrator
Din: London, UK
Macuser din: 11.10.05

Singura modalitate sa-ti dea garantie la el era sa ti-l desfaca. SN e doar pe corpul șobolanului.
ai avut maus Apple inainte? Ca eu obisnuit cu BT declansam Expose la fiecare 20 de secunde, mai ales pe suprafete nisipoase, pe care trebuia sa il ridic.
Cu scroll-ul n-am probleme.

Semnătură 

MB12 early2015, mini late2018, i2, i4S, iX, Watch Nike (Series3), iPad 1, iPad Pro 9.7”,  Pencil, shuffle 4, TV4, AExtreme x2, AEBSv2, AEBS original(x2) v1(x2), Homepod (x2), iPod Hi-Fi (x3)

[ Ignoră ]   [ # 2 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Buchenland
Macuser din: 06.09.05

La al meu, butoanele laterale se apasa greu, nici nu le folosesc. Scroll-ul merge insa foarte bine (este singura chestie pentru care am dat bani pe mausul asta, pentru ca il folosesc in continuare ca maus cu un singur buton). Vezi poate ti s-a murdarit biluta sau a intrat ceva praf acolo.

Semnătură 

⌘-N

[ Ignoră ]   [ # 3 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Cluj-Napoca
Macuser din: 26.01.06

si eu patesc cu scrollul, ori sus ori jos nu merge cateodata, cred ca atunci cand sunt murda pe maini smile
in rest nu mi se pare sa aibe probleme, eu nu apas din greseala ce nu trebuie. la mine cand apas pe biluta , este F9, si cand apas pe butoanele laterale este F10, cea din urma nefolosind-o niciodata. ma intrebam daca pot sa aduc un program in fata cu mouseul, de exemplu cu butoanele laterale?

Semnătură 

Mcintoshing…

[ Ignoră ]   [ # 4 ]
RankRankRankRank
Sr. Member

mai… se poate sa fie murdara. dar cum sugerezi sa o curat ? mouse-ul .. am citit ca daca il desfaci.. te p*si pe el.

@Huk: Serial Number e pe partea ventrala a mouse-ului.. la vedere. nu e asta problema.

Semnătură 

I’m a graphic designer passioned by what I do. I also love photography and play keyboards and guitar in my virtual one man band smile)

[ Ignoră ]   [ # 5 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Bucharest, White Pond (= Balta Albă)
AlexBuga - 31 Ianuarie 2006 03:29 AM

Bai… care mai aveti “Guzganul Atotputernic”, am o problema cu el.

Cum spuneam… e luat de la Mac Gallery (nu stiu de ce m-ar mira) si era umblat in pachet cand mi l-au dat. Arata ca nou, dar… tind sa cred ca a fost folosit.

Ei bine, problema mea e cam urmatoarea: Cateodata scroll-ul (sus/jos) face figuri de genul “da in gol”, si butoanele laterale, care sunt asa de greu de apasat, la mine se apasa mult prea usor. Ma trezezc in clipele intense cand sunt super concentrat la decuparrea unei fotografii ca imi apare Dashboard. Asta se intampla cu butonul squeeze din stanga (cel din dreapta pare sa fie mai stabil).

So… a mai patit careva simptomele astea ? ma gandesc sa il dau la garantie… dar aia daca il vad functional ma trimit acasa, si ma fac si de rahat. chestiile astea nu se intampla mereu.

merge în gol? ai mouse-pad negru? (sau, mă rog, culoare închisă uniformă?). dacă nu, ia-ți un mouse-pad NEGRU.
apoi, fă setările din sys prefs cum le vrei, mighty mouse e foarte maleabil aici, ca nici un alt mouse.
dacă, totuși, crezi că e ceva în neregulă, du-te la flăcăi, alt mighty mouse se va comporta, probabil, la fel.
Notă: mie nu îmi place foarte mult MM, prefer al meu Logitech cu scroll… s-ar putea să fi ajuns la concluzia că MM nu e chiar teribil… este, e genial, dar nu pentru epoca noastră; cu ceva piguliri, ar putea fi o revoluție în lumea șoarecilor de casă.

Semnătură 

Cattus sum et thraece loquor
Pisica joacă rolul de tampon asupra efectelor patogene ale stresului. O pisica în casă înseamnă, deci, scăderea tensiunii arteriale, deci și a riscurilor unei boli cardiace. Mai multe pisici, tot mai multe…

[ Ignoră ]   [ # 6 ]
RankRankRankRank
Sr. Member

Iata un articol bun de citit.

@ Cattus: Am un sigma albastru, de carpa (cele mai bune). Ma refer ca dau de scroll in gol. Normal, mouse-ul are un speaker. Si cand faci scroll .. caraie ala ca sa emuleze sunetul rotitei de la mult-iubitul tau Logitech( am si eu un Log. Black pe care il folosesc la serviciu acum). Si .. cand “da in gol” nu se mai aude caraitul. Deci.. e vb de un contact nasol.. sau e jegos pur si simplu. Nu obisnuiesc sa mananc in timp ce stau la calculator. Nu suport sa pun mana murdara pe tastatura. Dar.. probabil.. in timp.. cauciucul ala tot aduna mizerie.

Merci baieti.

Semnătură 

[ Ignoră ]   [ # 7 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Cluj Napoca

si eu am la servici si merge normal, fara rateuri. cat de butoanele laterale, sunt mai greu de apasat, dar daca faci ceva si esti concentrat vei apasa in laterale destul de usor - cum fac eu- si nu mai conteaza ca este greu in mod normal, in momentul ala este foarte usor…

ceva greu cand il iei prima oara in mana nu simti, dar dupa 10 metri…asa si asta, nu iti dai seama cand apesi lateralele daca esti prins in ce faci!

[ Ignoră ]   [ # 8 ]
RankRankRankRank
Sr. Member

exact. prima oara cand ma apuc de lucru.. nu le apas.. dar probabil cand esti mai concentrat… ti mai strans de el.

Oricum… tind sa cred altceva.. senzorii aia de presiune.. sunt 2 table amarate care fac un contact cand apesi. si probabil.. s-a indoit mai mult tablita aia la mine.. si asta e.

Am vazut un tip (kodawarisan parca se numea) care demonteaza tot felul de Mac-uri & accessories.

Semnătură 

[ Ignoră ]   [ # 9 ]
RankRankRankRank
Sr. Member

ati vazut ca daca il tii apasat poti sa-l ridici si sa-l dai mai intr-o parte fara sa dai drumu la buron? mi se intampla sa dau cu mouseul de obiectele din jur si mie-mi trebuie sa fac o selectie mai mare si daca-i dau drumu pierd selectia pana in momentul respectiv.
mie nu mi se intampla deloc sa apas pe cele doua butoane, dar le puteti dezactiva oricand nu? cand esti cu mouseul in aer nu mai functioneaza cele doua butoane.
alex, incearca sa sufli puternic pe langa bila, isi mai revine. bila face zgomot si cand ai calcu oprit daca nu ma insel, doar butoanele laterale fac zgomot prin speacker.

si eu ma asteptam sa fie un mouse perfect dar asta e, bine ca l-am primit gratis.

Semnătură 

Mcintoshing…

[ Ignoră ]   [ # 10 ]
RankRankRankRank
Sr. Member

Bila face zgomot cand e calcul stins, doar daca e murdara. Trust me wink

Am urmat sfatul de pe Apple.com… parca merge mai lin scroll.

LOL. Eu acum mi-am dat seama de avatarul tau, Ral. Tare idee. Iti apartine ? Da-mi pe privat, ca sa nu facem off-topic :D

Semnătură 

[ Ignoră ]   [ # 11 ]
RankRankRankRank
Sr. Member

da ai dreptate, am scos din usb si am verificat. la inceput de tot aveam impresia ca ma gadila pe degete cand invart, sau asa parca ma curenta.

ce sfat de la apple?

Semnătură 

Mcintoshing…

[ Ignoră ]   [ # 12 ]
RankRankRankRank
Sr. Member

linkul care l-am pus spre situl Apple. Iti zic ei cum sa-l cureti.

PS: Am primit reply de la Mac Gallery.. mai exact de la Dan Draghici (am inteles ca e si el pe forum pe undeva) si e ok. Ma duc cu mouse-ul si mi-l schimba.

Semnătură 

[ Ignoră ]   [ # 13 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Cluj Napoca

legat de asta…de curand un prieten a luat tot un mighty de la noumax de data asta si era sigilat…. acum ma gandesc ca si al tau trebuia sa fie la fel…

‹‹ DVD dl, DVD-R(W) etc      hosting ››