2 din 2
2
Poveste suprarealista cu un hard disc nou
  [ Ignoră ]   [ # 16 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Bucharest, White Pond (= Balta Albă)
Macuser din: 11.10.05
huk - 29 Noiembrie 2007 12:57 AM

HELP!

Nu mai stiu ce sa mai fac. Am dar Clean install si apoi import de date in timpul instalarii (totul bifat) si nu mai merg Parallels (nici dupa reinstall), nici o aplicatie Apple din iLife si iWork. La fel, toate haxiurile sunt busite. Little Snitch a cerut reinstall.
Mi s-a spus ca metoda asta aduce in noul sistem “TOT”. Bullshit! Nu pot sa inteleg de ce Apple nu poate importa aplicatiile sale.

Fac ceva gresit? Import de pe un HDD extern USB Extended Journaled pe care am facut Restore cu DU de pe hardul original.

Incerc acum cu o imagine Superduper si restore cu DU in boot de pe DVD de Tiger. Sper sa booteze apoi. Revin.

So, are cineva o cutie SATA de hard laptop? Are cineva o alta metoda sa transfer un sistem de pe un hard pe altul dar nu direct?

Eu am renunțat de mult să import date în timpul instalării, o fac totdeauna DUPĂ: e rapid, sănătos și controlabil. Nu știu ce avantaje ai avea să faci astfel cum descrii (da, știu, Apple o pune acolo, dar - după părerea mea - este o metodă total nerecomandabilă).

Semnătură 

Cattus sum et thraece loquor
Pisica joacă rolul de tampon asupra efectelor patogene ale stresului. O pisica în casă înseamnă, deci, scăderea tensiunii arteriale, deci și a riscurilor unei boli cardiace. Mai multe pisici, tot mai multe…

[ Ignoră ]   [ # 17 ]
RankRankRankRank
Administrator
Din: London, UK
Tudor - 29 Noiembrie 2007 02:25 AM
huk - 29 Noiembrie 2007 12:57 AM

HELP!

Nu mai stiu ce sa mai fac. Am dar Clean install si apoi import de date in timpul instalarii (totul bifat) si nu mai merg Parallels (nici dupa reinstall), nici o aplicatie Apple din iLife si iWork. La fel, toate haxiurile sunt busite. Little Snitch a cerut reinstall.
Mi s-a spus ca metoda asta aduce in noul sistem “TOT”. Bullshit! Nu pot sa inteleg de ce Apple nu poate importa aplicatiile sale.

Dacă ghicesc eu bine, tu instalezi “clean” un 10.5.0 și încerci să transferi în timpul instalării date de pe un 10.5.1. Am sau nu dreptate?

Clean un 10.4.8. si import un 10.4.11.
Am inteles. Sa termin installul, sa upgradez si spoi sa dau Migration Assistant.

Inca n-am terminat cu SD!, daca nu merge fac si asa.

P.S. Cand am facut asa cu hardul prost, Parallels tot busit a fost, nu mai tin minte iLife.

Semnătură 

MB12 early2015, mini late2018, i2, i4S, iX, Watch Nike (Series3), iPad 1, iPad Pro 9.7”,  Pencil, shuffle 4, TV4, AExtreme x2, AEBSv2, AEBS original(x2) v1(x2), Homepod (x2), iPod Hi-Fi (x3)

[ Ignoră ]   [ # 18 ]
RankRankRankRank
Administrator
Din: London, UK

Gata! Batranul SuperDuper! si-a facut datoria asa cum trebuie. Am facut imagine, boot de pe DVDul Tiger, restore cu Disk Utility si totul a fost la locul lui, asa cum trebuie.

Semnătură 

MB12 early2015, mini late2018, i2, i4S, iX, Watch Nike (Series3), iPad 1, iPad Pro 9.7”,  Pencil, shuffle 4, TV4, AExtreme x2, AEBSv2, AEBS original(x2) v1(x2), Homepod (x2), iPod Hi-Fi (x3)

2 din 2
2