HELP!
Nu mai stiu ce sa mai fac. Am dar Clean install si apoi import de date in timpul instalarii (totul bifat) si nu mai merg Parallels (nici dupa reinstall), nici o aplicatie Apple din iLife si iWork. La fel, toate haxiurile sunt busite. Little Snitch a cerut reinstall.
Mi s-a spus ca metoda asta aduce in noul sistem “TOT”. Bullshit! Nu pot sa inteleg de ce Apple nu poate importa aplicatiile sale.Fac ceva gresit? Import de pe un HDD extern USB Extended Journaled pe care am facut Restore cu DU de pe hardul original.
Incerc acum cu o imagine Superduper si restore cu DU in boot de pe DVD de Tiger. Sper sa booteze apoi. Revin.
So, are cineva o cutie SATA de hard laptop? Are cineva o alta metoda sa transfer un sistem de pe un hard pe altul dar nu direct?
Eu am renunțat de mult să import date în timpul instalării, o fac totdeauna DUPĂ: e rapid, sănătos și controlabil. Nu știu ce avantaje ai avea să faci astfel cum descrii (da, știu, Apple o pune acolo, dar - după părerea mea - este o metodă total nerecomandabilă).