Incep munca de Sisif la cei 5 GB de iTunes Library pentru completare cu artwork etc. si finalizare inainte sa-mi ajung Mac-ul.
Intrebari (ca sa nu muncesc degeaba ca rpostul):
- pot sa copiez pur si simplu pe un DVD tot directorul Itunes Library de pe PC si sa-l duc ca atare pe Mac, Itunes-ul recunoscindu-l?
- cind copiez directorul, isi ia automat si artwork-ul? Sunt artwork-uri puse de mine manual, nu preluate cu iTunes etc.
fa un backup la muzica pe un dvd ...File>Back-up Library….eu asa am facut cand am formatat desktopul si dupa ce instalezi itunes bagi dvdu si dai restore…acum nu stiu daca chestia asta merge si ca sa transferi de pe PC pe Mac muzica….give it a try anyway:)
De pe PC pe PC am facut-o de zeci de ori, merge si fara backup/restore. Pur si simplu copiezi si inlocuiesti directorul.
Problema e de pe PC pe Mac, precum si ce se intimpla cu artwork-urile.
artwork-ul oricum ramane legat de fiecare piesa in parte. poti sa incerci sa copiezi o melodie cu artwork pe orice alt calculator si o sa vezi ca artwork-ul ramane
Singura problema,zic eu,e sa pui aceeasi versiune de iTunes si cand vei schimba libraria,adica si cea de acum si cea de pe Leopard.Eu am incercat de curand dupa reinstalare sa deschid libraria din backup da nu aveam cea mai noua versiune cu care facusem backup si nu a vrut sa deschida pana nu am facut update.Se poate rezolva lucrul asta daca stergi preferintele iTunes si lasi doar muzica.